6. února 2006

Prohlášení k nynější situaci

O weekendu, jak známo, obvykle na Internet nechodím. Ani o minulém weekendu jsem na Internetu nebyl a užíval si klidu bez Wikipedie a Sprchy.

Přesto se ke mně dostalo větší množství stížností, že prý mažu příspěvky. Mohu Vás ujistit na svou čest, že já to nebyl. Buď to byl člověk (pak zřejmě můj ctitel, co používá Telecom; pro jistotu jsem si změnil heslo), nebo stroj. Tento server je přetížený a občas má výpadky. Za chybu, kterou jsem nezpůsobil, se omlouvám.

Naštěstí mám všechny Vaše smazané kommentáře uložené v e-mailu. Všechny je postupně uložím sem, abyste viděli, že se rozhodně nemám za co stydět. Problém je pouze v tom, že budu muset porovnávat, který kommentář je smazaný a který ne, takže to nepůjde tak rychle.

10 komentářů:

  1. Přirovnávat se, Petersi, můžete ke komukoli je Vám libo. Problém, který máte se svou vlastní identitou, tím nezmizí.

    Ten problém se vyřeší jedině tak, že si sám sebe uvědomíte namísto toho, abyste si na sebe jen hrál.

    Budete-li ale dostatečně dlouho kopat nožičkama, může se Vám stát, že už na ten pohled do zrcadla nebudete mít sílu, ani kdybyste se k tomu nakrásně chtěl odhodlat. (Pak už Vám nezbude, než nějaké odborné duševní pracoviště.)

    Co dobře vím, Petersi, je to, že na Sprše proti sobě nestály dvě zhruba stejně velké skupiny. Vím, že Vy jste svým ublíženeckým pokřikováním atmosféru polarizoval. A vím, že některé jste přesvědčil, že není možné, abyste si celý problém vyfabuloval.

    A vidím, že o něco podobného se snažíte i na wiki. Třeba tím, že nenápadně naznačujete aliance a spojenectví jiným, kteří řeší vlastní kontroverzi.

    Pro Váš problém s vlastní identitou je signifikantní, že se zaštiťujete názory jiných. Je mi ale vcelku ukradené, jak mě odhaduje p. Juchelka.

    Co se mého vztahu s Vodníkem týče, tak do toho Vám, Petersi, ale vůbec nic není. Ten si budu řešit já s Vodníkem a to tak a tehdy, když budeme chtít my, nikoli Vy. Na to jste příliš krátký.

    Posted by Anonymous to Guy Peters’ blog at 2/04/2006 09:52:49 dop.

    OdpovědětVymazat
  2. Nesouhlasím s tím, že na Sprše stály proti sobě dvě skupiny. Na Sprše byl pravdoláskovní Klan a mimo něj jednotlivci, kteří se tu a tam sdružovali v dočasnou alanci podle tématu; několik jedinců bylo výjimečně neutrálních. K organisovanému odporu proti Klanu se tato skupina vzchopila až dlouho po mém odchodu, kdy Husita, Astr a Jerry si taky „klanisticky“ pětkovali příspěvky, a nikdy nebyla stejně velká; pokud bych měl setrvávat na Sprše jen za těchto podmínek, byl bych býval odešel tak jako tak.

    Jaké "jezovcovo soukromé přiznání" máte na mysli? Pokud to není něco soukromého mezi Vámi dvěma, nýbrž nějaký „veřejný“ jezovcův výrok někde v hospodě, ocenil bych, kdybyste se s námi o něj podělil, ať víme, o čem vlastně mluvíme.

    Tomášovu „kudlu do zad“ já sám asi nevidím tak dramaticky. Tomáš se v první instanci zachoval impulsivně čestně a odsoudil Boutrosovo udavačství. Když tento bonzák s pomocí Michaely a neschopnosti Sanhedrinu vyhrotil konflikt (ve kterém jsem žádal po Sanhedrinu pouze to, co bylo IMHO jeho povinností) na ostří nože – tj. buď jsi s námi nebo proti nám – dal Tomáš přednost solidaritě s amorálním kolektivem před etickou pevností, zaplacenou eventuální ostrakizací. Ostatně Vy sám jste jeho komentář, ve kterém tento krok učinil, ohodnotil pětkou. Kdos bez hříchu...

    Dětská říkačka „kdo to říká ten to je, tomu se to rýmuje“ se splňuje na Boutrosovi s podivuhodnou důsledností. Toto individuum mě opakovaně obviňovalo s pokrytectví v nějaké jeho vyfantasírované souvisolsti s mými manželstvími (o nichž věděl prd) a mým principiálním odsuzováním homosňatku; zcela logicky toto obviňování nikdy – byv vyzván – nemohl nijak doložit. Nyní tedy demonstruje sám na sobě pokrytectví přímo obludné: jeho udavačství vlastně udavačstvím nebylo! Byla to – pozor! – „analýza vodníkovy identity“ :-)))) Kdežto „opravdoví udavači“ jsou Juchelka a „někteří extremisté na Psu“ (předpokládejme na okamžik pracovně, že žádný z těchto „extremistů“ není sám Boutros a ani Boutrose nezná, jen čte Sprchu – i pak je jejich počínání umožněno právě Boutrosovou „analýzou“). To je jako když kurva klesne tak hluboko, že už to níž ani nejde, tak vždycky říká: „Jo, jasně já jsem hnusná špinavá kurva a kouřím péro hnusnejm dědkům. Ale tamhleta, vidíš ji? To je teprva vopravdu hnusná kurva. Ta kouří péro i Turkům/černochům/cikánům/(whatever)...Já ne.“

    Vodník

    Posted by Anonymous to Guy Peters’ blog at 2/04/2006 02:00:46 odp.

    OdpovědětVymazat
  3. Chtěl jsem napsat 'Petře nelži', ale to je dnes už příliš absurdní výrok...

    Takže jen - Neobvinil jsem tě z pedofilie, ty ublíženecký pozére, pouze jsem poukázal, že pokud nacházíš zalíbení v Libbyho pornografických sračkách, které zahrnují popis sexu dětí se zvířaty, je radno se před tebou mít na pozoru. Toť vše. Nebo ty patříš rovněž mezi ty, kdo považují sex dětí se zvířaty za pedofilii? V tom případě doporučuji google. Dokonce jsem přímo napsal, že tě za pedofila nepovažuji. Což je pravda. Nepovažuji. Hnus tvé povahy spočívá v něčem úplně jiném... A pouze naprosté hovado je schopno někoho několik let bezdůvodně pronásledovat po různých fórech, zesměšňovat ho a urážet za jeho názory (!) a ještě se na závěr cítit ukřivděně...

    Posted by Anonymous to Guy Peters’ blog at 2/04/2006 04:06:05 odp.

    OdpovědětVymazat
  4. Zapomněl jsem se podepsat...

    Alex Juchelka

    Posted by Anonymous to Guy Peters’ blog at 2/04/2006 04:07:06 odp.

    OdpovědětVymazat
  5. petersi;

    ce se deje? Uz nejste havelok? Odpovidal jsem na hastrosi utoky. Mazete jak Juchelka. Vymazte teda i ten muj komentar, ted nedava zadny smysl.

    Sheeeesh, to uz vam docista hrablo?

    b.

    Posted by Anonymous to Guy Peters’ blog at 2/04/2006 05:34:29 odp.

    OdpovědětVymazat
  6. hastrosi
    jestli dovolis, prilozim skutecnou verzi udalosti.
    Proti homosnatkum jsi brojil zejmena z duvodu nestability jejich vztahu a promiskuity homohochu - ze to kazi svatost ustavu manzelskeho.
    Ja ti napsal, ze jsi pokrytec, jezto jsi dvakrat rozvedeny (jak jsi uvedl na verejnych forech) a pomerne casto se vytahujes (rovnez na verejnosti) jak vlezes temer na damske kolo.
    Doklad pokrytectvi dodavas sam, ja uz nic nemusim. Okolnosti tvych rozvodu, ci oral sex sessions (brrrr, ugly visual) nehraji zadnou roli. Fakta jsou fakta.
    Z neznamych duvodu kritizujes hypoteticke steblo v ocich homokomunity za soucasne ignorace hromady tramu ve svem zraku. Jesli tohle neni pokrytectvi, tak uz nevim co JE.

    Ohledne identit.
    Stwora zverejnil me jmeno na zaklade vyspehovani SOUKROMYCH informaci ze SOUKROME posty. Juchelka se toho okamzite chytil a dela to doposud. Musim priznat, ze v tomhle ohledu sis JESTE nesmocil.
    Svou identitu jsi na verejnost prinesl sam, kdyz jsi vsude zacal postovat sve "vyrizovani si uctu" a uvedl link ke knize, kde jsi jednim z autoru. Pak jsi zacal PRIKAZOVAT sanhedrinu, co musi udelat, aby ti ucinili zadost. Se nediv, ze te s tvymi smesnymi hysteriemi poslali nekam.

    A uz s tim prosimte prestan.

    b.

    Posted by Anonymous to Guy Peters’ blog at 2/04/2006 05:32:18 odp.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak snad je to všechno a nic jsem nevynechal.

    OdpovědětVymazat
  8. Petře Maule, nemáš pravdu. Tvoje jméno jsi *z vlastní blbosti* prozradil Stworovi, když jsi mu poslal výsměšný symbolický příspěvek přes PayPal na jeho server. Poté ses mu na jeho serveru a jinde zcela zbytečně vysmíval, apd. a dělal jsi to i mně a jiným...

    Pouze na základě tvého chování jsem se já a jistě i Stwora rozhodl tvé jméno zveřejnit. Dokonce jsem tě varoval, že pokud s urážkami nepřestaneš, tak to udělám. Což jsi ignoroval. Když se chceš vysmívat jiným, jistě jsi hrdina natolik, že to můžeš dělat pod svým jménem...

    Jistě si nemyslíš, že k tobě může někdo mít, po tvých notorických extempore, nějaké závazky. Tak blbej ještě snad nejsi, i když to tak pomalu začíná vypadat... : )

    AJ

    OdpovědětVymazat