6. března 2006

Ostravak bloguje... komunista pohranicnik.


Nas pritel ze Salzburgu, co chce zustat nejmenovan, objevil, ze tajemny autor popularniho ceskeho blogu Ostravak bloguje je byvaly dustojnik Pohranicni straze CSSR - kolik lidi asi zastrelil? - a zcela logicky i byvaly komunista.

Presvedcte se sami - fotografie jsou k dispozici

http://www.icq.com/whitepages/wwp.php?Uin=190627974

http://www.icq.com/whitepages/wwp.php?Uin=190627974

13 komentářů:

  1. Galerie dustojnika PS je na
    http://www.lide.cz/MSN.ICQ

    Soudruha Zdenka z Ostravy jsem uplnou nahodou objevil na nem. strance, kde tenhle bolsevicky lotr drze oslovuje slusne lidi od Grenztruppen jako svoje kamose.

    Jeho odkazy me dovedly na jisteho Rudolfa M., ktereho jsem loni v zari slovne omylem napadl a posleze se mu za to ale omluvil.

    http://matejovic.webzdarma.cz/

    http://www.blueboard.cz/kniha_0.php?id=44172 ).

    V navstevni knize se lze presvedcit, jak reaguje typicky komunisticky blb, tzv. "zeleny mozek", zahnany do kouta. Na zapadni hranici spolu s ostatnimi kolegy strilel sice tenhle bodry synek po lidech (vcetne zen a deti), ale nam ostatnim bude vycitat ucast v nejakem prvomajovem pruvodu ci na schuzi. Zname podsouvani kolektivni viny.

    Z takovych jako on je mi opravdu na zvraceni a je smutne, ze slusni lide si pred temito zlocinci alespon neuplivnou.

    OdpovědětVymazat
  2. Pekna pitomost. Ostravak je nekdo jiny tady je o tom dukaz: http://sweb.cz/binarniladin/dukaz.htm

    OdpovědětVymazat
  3. Toto mi dnes pise soudruh pohranicnik. Posudte sami.
    http://www.blueboard.cz/kniha_0.php?id=44172


    Zdenek z Ostravy
    http://ostravak.bloguje.cz/

    Pro: mM

    Nekvic tady jak podrezavany vezen Al-Kaydy. Takove blocl-leitery od Stasi,co ze sebe ted delaji bojovniky proti komunistum zname

    Mrzi me, ze jsem Te pred listopadem 1989 nepotkal nekde v hranicnim pasmu. Vysvetlil bych ti to na miste

    Tschuss, bis dann a uz tady neknuc.

    OdpovědětVymazat
  4. Pohranicnik opet perli --

    Zdenek z Ostravy
    Pro mM:

    Poslouchej ty DDR-blockleitere > já jsem na to, že jsem sloužil u Pohraniční stráže hrdý. Nikdy jsem nikoho zastřelit na útěku nemusel a ČSSR rozhodně nebyla žádný koncetrační tábor. Na rozdíl od tebe, který jsi potajmu donášel Stasi na své sousedy,udával je a dělal podobné svinstva, se JÁ nemám za co stydět.

    A když už si tu hraješ na velkého znalce komunistického příkoří, tak věz, že Stalin, Berija i Erich Honecker se obracejí v hrobě, jací byli měcí břídilové proti G.Bushovi, D.Rumsfeldovi, Kundolíze Riceové a dalším, kteří dělají pomalu ale jistě koncetrák nejen z Guantanáma, ale i USA a postupně z celého světa. Jejich zákony typu Patriot act ,nebo tzv.boj proti terorismu - je příprava na svět podle Orwellova románu 1984. Ale: proč ti to vlastně píšu - lidi tvého typu četli stejně jen pokyny od STASI a traktáty Waltera Ulbrichta. Also - maul halten a buď rád, že jsi rád.

    Apropos: nevím,proč jsi zatáhl politiku na web stránku o městě Hranice... Nemáš čisté svědomí, co? Lidi tvého typu jsou buď lokajové, nebo udavači!

    Howgh, domluvil jsem.

    mM reaguje:
    8. 3. 2006 (19:59) X

    Pouze hlupak usuzuje, ze podle mail. adresy koncici na "yahoo.com" jsem nejaky spolupracovnik vychodonem. Stasi. Ale podle hesla, ze 100x opakovany blabol se stava pravdou, svoje nesmyslne a nepodlozene tvrzeni pak stale opakuje. Utok je take nejlepsi obranou, jak znamo.

    Koncentracni tabory (komunisticke i nacisticke) byvaly obehnany ostnatymi zatarasy a strezeny. Stejne tak - ale mnohem dokonaleji - bylo zadratovane a strezene byv. CSSR i ostatni kom. staty. Jako vezni v koncentraku, i obcane CSSR meli pracovni povinnost a pri evtl. uteku riskovali i oni zastreleni.

    Jestlize nejaky PS-ak (cit.) "nemusel nikoho na uteku zastrelit", byla to t.r. pouze souhra nahod - nedostal prilezitost. Vytouzeny opustak, odmena za prikladnou sluzbu (vrazdu) ... atp. se tedy nekonalo. Proto se take tito "obranci vlasti" snazili zpravidla o cilenou strelbu. Ze se jednalo o lidi loajalni a peclive proverene, kteri neutecou za hranice pri prvni prilezitosti, je snad kazdemu jasne.

    Vubec si nehraji na nejakeho znalce kom. prikori; zazil jsem ale svoje a z bolsevickeho "raje" odesel. Uz i proto, abych se nestal tim vzpominanym "lokajem" a nemusel "kolaborovat": ucasti v pruvodech, na schuzich a nakonec i v zamestnani. :-) O tom, ze moje rozhodnuti bylo spravne, se presvedcuji denne a nakonec i pri cteni pomatenych slintu samotneho oficira od PS i prispevku jeho obhajovatelu.

    Svedomi mam ciste, na web. stranku o meste Hranice jsem se loni dostal prave zasluhou tohoto oficira, ktery na sebe (odkaz sem) upozornoval spatnou nemcinou na webu nem. Grenztruppen.

    Abych nezapomnel ("à propos" - se to pise, soudruhu z Ostravy), tak George Orwell ve svem dile kritizoval prave komunismus, ktery ma dnes na svedomi skoro 100 milionu mrtvych.

    OdpovědětVymazat
  5. Skoda, ze tenhle pohranicnik se neuchlastal nebo na svem nekdejsim "pracovisti" neslapl na minu.

    Bylo by alespon o jednoho hloupeho a mstiveho bolsevika min.

    OdpovědětVymazat
  6. Opravdu nevim, proc »Pohranicnik« varuje ceske fanousky na blogu Ostravaka pred nejakym donasecem Stasi v Rakousku.

    Logicky vzato, jedna se o jakousi pomatenou pomstu, kterou ve slabe chvilce mezi masturbacemi, zplodil nekdejsi "guma" (zeleny mozek), dnes operator pultu centralni ochrany.

    Jak jinak si vysvetlit, ze tenhle popleteny zamestnanec fy. ABAS v Ostrave, jeste donedavna tak hrdy na svoji "sluzbu" proti(!) narodu (byv. dustojnik od PS), chvatne odstrani dukazy teto "bohulibe" cinnosti?

    Z jeho profilu na www.lide.cz/MSN.ICQ zmizely i ty nostalgicke fotky ze zakazaneho hr. pasma. Ma tam ale loga ICQ, MSN, Skype a take vysneneho udavace, do ktereho se snad uz i zamiloval.

    Kdyby se radeji vnucoval svoji hezke manzelce ...

    Dalsi jeho profil (www.lide.cz/Mravni.Hlidka) jen nazorne ukazuje, co dusevni chudak vlastne tropi behem svoji prac. doby a za co je tedy placen od ABAS.

    OdpovědětVymazat
  7. Článek jsem Vám smazal, protože mi není známo, že byste měl svolení přetiskovat texty z Britských listů.

    OdpovědětVymazat
  8. Censura není, když mažu Vaše porušování zákonů. Měl byste ve svém vlastním zájmu naučit zákony země, v níž žijete. Jinak se budete jednou hodně divit.

    OdpovědětVymazat
  9. Hádat? Stačí slušně říci. Zatím jsem žádné porušování zákonů nepostřehl, je mi líto.

    OdpovědětVymazat
  10. Pohraničníku, máte snad povolení opisovat cizí texty? To, že jsou Vám cizí práva ukradená, jsem poznal dávno. Mně však ukradená nejsou, je mi líto.

    OdpovědětVymazat
  11. Zmiňovaná Návštěvní kniha je na Hranice u Aše.

    Pohraničník, Zdeněk OSTRAVA, z Ostravy, delta.100, Ostravák, Pohranicnik.bloguje ... atd. je jeden a týž komunista – absolvent (1985) SOŠ PS a VMV Holešov, býv. voják z povolání.

    U článku „Oběti Pohraniční stráže v 80. letech” vzpomíná na svojí činnost u Pohr. stráže v diskusi.

    Tento slouha kom. režimu nyní zbaběle lže, že nikdy nebyl v KSČ.

    OdpovědětVymazat
  12. Aj ja som slúžil u PS a prisahal som československému ľudu a som rád že som prísahu a zákony neporušil.Slúžil som aj s chlapcami z Ostravy ale oni neboli tak blbí ako si ty.Slúžil som 32 mesiacov lebo nám to predlžili pre takých blbcov ako si ty.Som nato hrdý že som mohol slúžiť československému ľudu.Zadarmo som bol na Trati mládeže,na trati družby,pomáhal som stavať domy pre pracujúcich v Stalinových závodov atď.Čosi ty spravil pre túto tzv.kapitalisticku demotraciu.Za socializmu po dvadsiatich rokoch už stáli stovky nových závodv,Byty pre tisícky pracujúcich.A čo dneska stoja rady pred úradmi práce.Plné čakárne u lekárov,tisícky ľudí na poštách na almužnu nepracujúcich a pritom sa pcháme američanom do zatku a čo stoho.Amerika si robí zo sveta bizmis a ožobračuje národy.Keď nestačia ukočirovať národy pýtaju vojakov aj od Česka i Slovenska.Keď tak horlíš za tento podvodný kapitalizmus a chrliš na PS, teraz už môžeš ísť na Západ.Čo tu otravujež ľudí.

    OdpovědětVymazat
  13. To by mě zajímalo, co může jednoho motivovat k tomu, aby přidal kommentář do debaty, uzavřené před 4 lety, kterého si nevšimne nikdo, kdo nemá RSS čtečku...

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>