5. května 2006

Katholická censura

To, že katholíci nejsou o nic lepší než muslimové, je obecně známo. Nejnovější obětí jejich pojetí "svobody" projevu je kreslený seriál Popetown.

5 komentářů:

  1. Popetown není žádný názor. Je to samoúčelová srandička, která podle všeho římské katolíky (a nejen je) uráží; za sebe mluvit nemohu, neviděl jsem to. Urážení pro urážení nebo ze žertu by IMHO povoleno být nemělo.

    Že MTV patří Židům je obecně známý fakt, žádná nohejlovina, zeptejte se Kreutzfelda. Nějaké zesměšňování "flanďáků" se v clipech objevuje poměrně pravidelně. Zesměšněného pejzatého rabína jsem ještě neviděl - to stačil Izer se sekačkou a už bylo zle!

    OdpovědětVymazat
  2. "Zabte je všechny, on si je Bůh přebere."

    OdpovědětVymazat
  3. Ad jvano: srandičky, které urážejí, nejsou nevinné srandičky. Vy můžete vyjádřit svůj zcela zásadní nesouhlas a odsoudit praktiky římskokatlické církve, aniž byste někoho urážel. Já mohu zcela zásadně odmítnout Islám a praktiky wahabistických sektářů, aniž bych urážel jejich proroka.

    Svoboda názoru není svoboda urážení. Otázka ovšem je, jak to právně formulovat, evt. stíhat...

    OdpovědětVymazat
  4. Ad Peters: pokud se Vám essence římského katholictví (ne-li celého křesťansrví) smrskla do známého výroku tohoto zločince v sutaně, pak se Vašemu militantnímu ateismu nedivím. Je mi Vás ovšem zároveň líto...

    OdpovědětVymazat
  5. To by bylo asi na širší zamyšlení. Tak snad někdy.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>