21. května 2006

Kdo dal komu po hubě

Tak se nám před volbami uradila další epizoda. Je zvláštní, že David Rath, člověk chladného rozumu, po poradě s poradcem - vrátil, aby se nechal znova napadnout privatizátorem a překladatelem Shakespearových sonetů. Jako by nevěděl, že ho o případné vítězství stejně připraví střihač České televize. A tak je - jako vždy - nutno sáhnout po autoritativních zahraničních zdrojích.

4 komentáře:

  1. Zauvažoval jsem o tom na Vrbě poté, co jsem si přečetl na Psu tři články sympatisující s Mackem. Česká pravice je někde mezi civilisovanou Evropou a gaunerskými fundamentalistickými hovady: momentálně se tetelí hrdostí, jak Macek svou urážku vyřešil "jako chlap".

    OdpovědětVymazat
  2. No že mu ten lepanec přeješ ty, česká pravičačka, to mě ani na okamžik nepřekvapuje. Zeman byl buranské hovado zase jiným způsobem a kromě úplných bůčků si to snad o něm i každý myslel. Zatímco zde obdobný buran, navrch agresívní, sklízí ovace coby hrdina. Inu, v některých kruzích sklízel ovace coby hrdina Mohamed Bouyeri...

    OdpovědětVymazat
  3. "děláte si Vodníkovu nejoblíbenější část anatomie?"
    Tomu říkám pokrytectví a svatouškovství! To jste se s Boutrosem domluvili? Vodník se nezdráhá používat slova prdel, několikrát poukáže na to, že Sprchaři ji mají holou - a už je tu vztyčený prst paní Noblesy a pokryteckého burana v havajské košili (slušní chlapi dělají přece dojem): tsk, tsk, tsk - ovšem "úsměvně".

    Jděte do prdele!

    OdpovědětVymazat
  4. S tou domluvou to byla pochopitelně jen řečnická otázka. Vy nejste domluvení. Vy jste jen stejně hloupí a pokrytečtí. :-(

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>