6. května 2006

Ten dobytek Miraceti chvalen ceskym tiskem?

Podivejte se na clanek o tom dobytkovi Miracetim vulgo Jirim Hofmanovi. Nejlepsi je kdyz se fasistia komunisti navzajem pochvali. Do komentaru jsem tam napsal nasledujici - pripiste mu tam taky neco.

Jiri Hofman neni zadne ruzove poupe, ale jeden z nejhorsich tyranu na ceske Wikipedii, ktery ma nehynouci zasluhu na jejim vseobecnem upadku. Nevim, jake jsou jeho politicke nazory, velmi pravdepodobne komunista, ale dle jeho chovani na Wikipedii je vseobecne povazovan za fasistu. Proslavil se terorizovanim rady jinych ceskych Wikipedistu, nejznamejsi je pripad ceskeho pravnika V. Z. Jiri Hofman vulgo Miraceti nedela ceskemu pocitacovemu svetu dobre jmeno, ale jen ostudu. Fuj a hanba takovym spratkum, jak je on.

Updated.

2 komentáře:

  1. Psát nějaký podobný komentář ke článku ve ScienceWorld nemá podle mne smysl. Nikomu z čtenářů z něj totiž nebude jasné, o co se vlastně jedná.

    Tyranie, fašisté a komunisté na encyklopedii (kam se přispívá dobrovolně a zdarma) ... atd. - člověku bez hlubších znalosti situace a poměrů tam panujících to zní asi dost podivně.

    OdpovědětVymazat
  2. O Jiřím Hoffmannovi alias »Miraceti« je pojednání také zde .

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>