1. srpna 2006

Antižidovská poznámka Mela Gibsona

Mel Gibson, autor filmu Ukřižování Krista, se nedávno opil a prohlásil: "Fucking Jews. The Jews are responsible for all the wars in the world." Později se omluvil a požádal židovskou kommunitu o pomoc.

9 komentářů:

  1. Mohl jste říci, že chcete mazací privilegia; byl bych je Vám dal. Nicméně dle Vašeho přání jsem Vás odstranil.

    OdpovědětVymazat
  2. Petříčku, v trollingu jste mistr nad mistry. Mohl byste však místo něho napsat Vaši versi té události? Očekávám Mnichovanství je solidarita s obětí II.

    OdpovědětVymazat
  3. Aha, Petříčku, takže Vy jste to vnímal objektivně, zatímco já subjektivně. Měl byste požádat Tomáše, ať Vás trochu poučí o filosofii, abyste nebyl tak směšný.

    Jinak by mne opravdu zajímalo, v čem spočívá ta zkratkovitá manipulace. Dočkám se konečně, nebo radši budete pořád trollovat?

    OdpovědětVymazat
  4. Odkud ta inkvisitorská snaha zjišťovat, jaký člověk opravdu je? To se nijak neliší od kontroly myšlení.

    Podstatné jsou skutky. TGM sám sebe označoval za antisemitu, ale přesto bojoval proti pověře o rituální vraždě. A to je podstatné.

    OdpovědětVymazat
  5. To je zrůdná psychologie. Odtud vede přímá cesta k agentům provocateurům (morálně pevný úplatek nevezme) a všeobecným odposlechům (poctiví nemají co skrývat) a preventivnímu trestání (je vysoce pravděpodobné, že někoho zavraždí. Je proto lepší, aby trpěl on než nevinná oběť.). Kalvínství v nejčistší podobě.

    Ve skutečně jsou lidé bestie a civilisační slupka je neobyčejně tenká. Víme, jak bychom se zachovali v 1950s? Jak nasvědčuje slavný vězeňský pokus, nevíme. Kommunisti často sejmuli toho, který by jinak stál na jejich straně. Nedali mu chanci.

    Zdravý rozum velí neprovokovat Ďábla v nás.

    OdpovědětVymazat
  6. Mohl byste mi naznačit, kde jsem udělal jakou pravopisnou chybu? Rád se o slovenském pojetí českého pravopisu poučím.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>