4. července 2009

Ivana Řápková opět mimo

Chomutovská pimátorka opět potvrdila, že v české státní správě absolutně nevyzná: "Vyzvala kvůli Kocábově podpoře squaterů ke zrušení ministerstva pro menšiny a lidská práva." Kdy už k ní konečně doputuje informace, že žádné ministerstvo pro menšiny a lidská práva neexistuje? Což si takhle přečíst zákon č. 2/1969 Sb.?

7 komentářů:

  1. Nicméně jinak s ní lze souhlasit, nemyslíte?

    OdpovědětVymazat
  2. V téhle konkrétní věci ano, nicméně účelovost z ní čiší. Proto bych byl s podporou Řápkové opatrný. Vandas a spol., to je taková sranda. Řápková je opravdu nebezpečná.

    OdpovědětVymazat
  3. No Petersi, toje slovíčkaření. Pan Kocáb má k dispozici jakýsi tým, větší či menší. Jestli se nazývá ministerstvo nebo ne je celkem podružné. Správně měla požadovat zrušení toho cirkusu okolo ministra pro pozitivní diskriminaci asociálů včetně.

    Na jejím jednání mi nejvíc vadí použití soukromých exekutorů, kteří z dluhů za stovky dělají dluhy za desetitisíce. Bohužel toto je výsledkem práce práce našeho slavného parlamentu s.r.o.

    OdpovědětVymazat
  4. Hodinky nebo holínky; obojí se natahuje. Mezi presidentem republiky a předsedou poslanecké sněmovny není rozdíl, oba dva jsou hlavou.

    OdpovědětVymazat
  5. Nikoli. Ministrův tým nebo ministerstvo všechno jedno:)

    OdpovědětVymazat
  6. Ano. Kancelář nebo úřad, je to všechno jedno.

    OdpovědětVymazat
  7. Guy: z čeho také v naší politice účelovost nečiší...

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>