12. června 2006

Jezovcovo nechutné pokrytectví

motto: "Informace pro čtenáře: Uživatel Guy Peters byl zablokován nízkým známkováním ostatních uživatelů. Jeho dvě další inkarnace GP a GP 2 byly zablokovány administrátorem. Uvedený uživatel proto nemůže diskutovat. Pokud s ním chcete polemizovat, obraťe se na jeho osobní blog, nebo na Vrba.NET." Jezovec

Protože osud stejnojmenného článku na Vrbě je poněkud nejistý, rozhodl jsem se, že ho aktualisuji zde na blogu, kde se o jeho zpřístupnění k otevřenému kommentování nemusím nikoho doprošovat.

Stejně jako Jezovec lhal, že mi zašle statitistiky známkování na Sprše, tak lhal, když vytvářel výše psanou žlutou hvězdu pronásledovaného. Je pravda, že mi Prokop a jemu podobní snížili mojo tak, že mé texty běžní čtenáři (včetně mně :-) nemohli vidět. Ale má to nějaký význam? Sprchu stejně nečte nikdo jiní než členové Klanu či Klanem tolerovaní Gogo s Kapitánem. Ti všichni mé texty vidět a číst mohli.

To Jezovec nedokázal přenést přes srdce. Proto mi zákazal psát na Sprchu úplně a svou malichernou pomstu provedl na všech třech mých kontech (Guy Peters, GP a GP 2), která jsem měl dávno před tím, než se Jezovec rozhodl kompensovat své frustrace výronem moci na bývalém kollegovi, který se nemá, jak se bránit. Formálně sice Jezovec podléhal Sanhedrinu, nicméně jak p. Zeman dobře ví, ve skutečnosti je to impotentní orgán, jehož rozhodnutí nerespektuje nejen Jezovec, ale dokonce ani jeho členové samotní. To zřejmě bylo důvodem, proč z něj resignoval Gogo.

Zkrátka a dobře: O Sprše nerozhoduje Sanhedrin, nýbrž to, zda se jeho momentální admin dobře vyspí.

15 komentářů:

  1. Tohle je, spíše než cokoliv jiného, konflikt s p. Juchelkou. Nicméně doufám, že spor našich editorských politik byl vyřešen a že už se nebude opakovat.

    Co se týká Sprchy, zatím plním své předsevzetí, že ji nečtu. Psát tam nehodlám, natož se nově registrovat. Ale upřímně, Vám nepřipadá ani trochu divné, že bych se měl nově registrovat? Pokud ne, tak nemusíte odpovídat, byl by to jasný důvod, proč se na Sprchu nemohu vrátit, ani kdybych chtěl. Jako že nechci.

    OdpovědětVymazat
  2. Díky, Neználku. Třeba p. Zemanovi konečně dojde, že se chová jako císař Zikmund.

    OdpovědětVymazat
  3. No konečkně. Každý, kdo chce na českém internetu něco znamenat, by měl mít na zdejším blogu svůj medailonek. Mám radost, že jsem se konečně také dočkal.

    OdpovědětVymazat
  4. Nerad bych byl prorokem, natož špatným, ale velmi bych se divil, kdyby se Petersovi nebo Ivanovi chtělo seriosně psát na Sprchu po tom zonderbehandelungu, který jste jim tam uštědřili. Navrch moje poslední zkušenost ukázala, že Sanhedrin na Sprše nerozhoduje vůbec o ničem a není s to ani ochránit identitu přispěvatelů před buranskými bonzáky z Klanu, který se stal (už dávno!) skutečným a jediným pánem Sprchy a administrátor je pouze jeho (a nikoli Sanhedrinu) výkonným nástrojem.

    OdpovědětVymazat
  5. Jinak kompliment Neználkovi, to přirovnání opravdu sedí!

    OdpovědětVymazat
  6. Pane Peters, musim Vam oznamit, ze co jste v patek vecer vytahl paty z ROH, okamzite sem dorazil plny trollbus vikendovych turistu ze Sprchy. Oni maji na Sprse tuhy rezim, ta uroven debaty je tam tak vysoka, ze obcas potrebuji upustit paru. Tak chodi delat rotyku sem. Mel byste jim to zatrhnout, jinak z tohoto blogu udelaji holubnik.

    Jinak pane Zemane, kdo by se hlasil na Sprchu, kdyz tam vladne antisemitsky Klan. Ze jste nazvali tu svou vrchni radu Hamasu "Sanhedrin" to je takova urazka jako kdyz KSSS nazvala svuj denik "Pravda".

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji Vám za Váš šťastný zásah. Bez něj by z toho tady Boutros udělal nový Hamás.

    OdpovědětVymazat
  8. Jinak si ale myslím, že Boutros má problémy s identitou. Je to sice sionista, ale přezdívku si pro jistotu zvolil arabskou.

    OdpovědětVymazat
  9. No, nemyslim, ze by pan tzv. Petr byl sionista. On je spise popleta, co se zavazanyma ocima bloudi po mistnosti a vzdycky do nekoho vrazi. Pred casem stal na strane pana Janecka proti Arielu Sharonovi. Ted nahodou zabloudil pri hre na slepou babu na tu spravnou stranu spektra, ale to je nahoda. kdyz by ho nejaky insurgent zmackl, jiste by s radosti podepsal, ze "situace je slozitejsi a mnoho vyjimek existuje na obou stranach."

    Podobne pan Vodnik neni antisemita, podarilo se mi vysetrit, ze je to Zid. Je to tedy tzv. S.H.I.T. Jew, ale porad z jedne krve.

    OdpovědětVymazat
  10. Ano, máte pravdu. Zdá se, že jsem Petra stejně popletl jako on plete všechno ostatní. Je to vskutku bludička. Nicméně to, že si zvolil arabskou přezdívku, nějaký hlubší význam má, nemyslíte?

    OdpovědětVymazat
  11. ad Jezovec. Vy chcete něco znamenat? Tak proč jste sekl správcováním Sprchy? Tím, že jste si dobrovolně omezil možnost škodit, se jen těžko nějaké slávy dočkáte. Leda jako Hérostratos.

    OdpovědětVymazat
  12. Ale no tak, Petře. Zkuste se podívat do zrcadla.

    OdpovědětVymazat
  13. Pane tzv. Petr, mate pravdu, ze pan Vodnik je ostudou zidovskeho naroda, nicmene bych si nikdy nedovolil tvrdit, ze nema vlastni nazor. Pan Vodnik ho ma velice jasny a dava ho nemilosrdne najevo pri kazde prilezitosti.

    To spis u vas si nejsem jist, na ktere strane barikady vlastne stojite. Osobne vas radim do tabora antisemitu, ale pan Peters zde tvrdi, ze jste pry sionista, ale v zadnem z vasich textu jsem nevidel, ze byste se prihlasil k projektu Velkeho Sionu. Na druhou stranu neexistuje ani evidence, ze byste byl stoupencem intifady, tak u vas opravdu nevim.

    OdpovědětVymazat
  14. Vazeny pane Petr, ja si z toho nic nedelam. U vas mam ale pocit, ze trpite halucinacemi. Vite, pan Muzik hledal asi 10 let nacisticky poklad a nakonec nic nenasel. Vy zase vidite vsude ziveho Elvise.

    Chapal bych, kdybyste si Vodnika spletl s Trockym, ale s Presleym? No bylo by hezke, kdyby se jmenoval puvodne Eli Prestowitz, ale neni tomu tak, byl skutecne nemecko-italskeho puvodu.

    Jelikoz je tato iluze v Sanhedrinu celkem rozsirena, mam podezreni, ze se zrejme jedna o nejaky absurdni kult.

    OdpovědětVymazat
  15. Já osobně bych řekl, že je to freudovské přeřeknutí.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>