14. června 2006

Narod po intelektualnim holocaustu

Neviditelny pes uverejnil muj clanek Narod po intelektualnim holokaustu a kdyz jsem se dnes rano podival do diskuse o clanku - tak jsem z tech primitivnich diskuteru ziskal dojem, ze moje teorie je definitivne potvrzena: Intelektualni holokaust se v Cesskoslovensku skutecne odehral. Jinak to neni vysvetlitelne, kde se vzalo tolik idiotu.

10 komentářů:

  1. Ano, obvláště jeden výtečník, t. č. v Californii, nám generuje traffic.

    OdpovědětVymazat
  2. Pane Hedvicku, Vas uz zase pustili na Psa? Ja myslel, ze jste tam publikovat nemohl. I kdyz si myslim, ze se spolu k sobe dobre hodite.

    OdpovědětVymazat
  3. Ano, zatim si sam nejsem jist jak dlouho to potrva, protoze posledne prestali tisknout moje clanky kdyz si prilis mnoho tech ceskych komunistickych chuju zacalo stezovat. Ale mozna se doba za tech 6-7 let trochu zmenila, treba se i do Ceska uz donesly famy o tom, co je to svoboda projevu a svoboda tisku.

    OdpovědětVymazat
  4. "Ještě 'povedenější' jsou jeho komentáře u článku od Neumanna."
    To je pravda: ani náznak nějakého vlatního názoru, jen útoky, překrucování a méněcenné šaškování.

    OdpovědětVymazat
  5. "Что такое Buclínek?"
    Že se nestydíte! Vy nečtete svůj blog či komentáře Alexe Juchelky? Tak na to Vám schválně neodpovím, dopiďte se toho sám!

    OdpovědětVymazat
  6. No, vnímám to jako označení Boutrose (který se o kommentář výše chabě pokouší simulovat Leona, ale vyšel mu z toho jen další trolling). Ale co znamená? NP nečtu, takže mi zcela uniká kontext.

    OdpovědětVymazat
  7. Co znamená to nevím, zřejmě něco ve stylu oslovení "tatrman", "tajtrlík", "puclík" apod. A na Psu o nic nejde, prostě standardní Boutrosův trolling.

    OdpovědětVymazat
  8. Až na pár vyjímek je to v diskuzi na Psu opravdu samý idiot.

    Pomatené komentáře tam má i zde známý »Pohraničník«, nyní píšící pod předzdívkou »Beobachter«.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>