9. června 2006

Premiér se musel omluvit, že byl označen za pedofila

Paroubek je Hodač
Je jednoznačné, že premiér Paroubek dělá chyby. Nevydržel tlak médií. Vzhledem k tomu, že při jejich naprosté praktické beztrestnosti se něco takového může stát komukoli z nás (pan Kočka je více než sedmdesát let starý, má snad základní školu, a přesto byl označen za šedou eminenci, jež tahá nitkami moci a přitom osobně provádí vraždy), je nutno se pro takový případ předem duševně připravit.

Pokud by se toto mělo komukoli stát, znamená to, že na něho bude polovina obyvatelstva reagovat iracionálně a agresivně. Je nutné zachovat chladnou hlavu. Davidu Rathovi se to podařilo, premiéru Paroubkovi nikoli. Pana Hodače dostala média a sekundárně potom všelijaká pakáž typu pana Šinágla do nemocnice, paní Bobošíková to překonala s elegancí. Je ale možné, že s připravit nejde a že záleží jen na povaze.

2 komentáře:

  1. Rozdíl mezi Paroubkem a Zemanem je v tom, že Zeman je inteligentní, vzdělaný člověk, který se stylisuje do posice burana, kdežto u Paroubka je tomu z velké části naopak.

    Ostatně srovnání Paroubka s Jiřmí Hodačem kulhá na všechny čtyři: ten, pokud si vzpomínám, neměl odvahu předstoupit před zaměstnance při meetingu "v garážích" a poslal za sebe Dědečkovou.

    OdpovědětVymazat
  2. Myslím si, že když někdo chce dělat vysokou funkci, že musí být připraven na to, že bude proti sobě mít urputnou oposici, zvláště, když společnost uměle polarisuje. Proto každý, kdo chce něco podobného dělat, by si měl prostudovat životopis Richarda Nixona.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>