17. září 2006

Co se stalo?

Rozumím tomu dobře, že Rosťa Hedvíček se urazil a vymazal všechny své příspěvky, včetně běžících diskusí? Poněkud vandalské jednání...

19 komentářů:

  1. Gratuluji Tomasi Pecinovi k objeveni Ameriky!

    OdpovědětVymazat
  2. Dokonce zmizel i z konributoru. Prevelika ztrata pro tento blog. Ja mu vzydcky rikal, ze by mel navstivit nejake kurzy anger-managementu, vykazuje nekdy ponekud psychoticke znaky nestabilni osobnosti.

    OdpovědětVymazat
  3. Zřejmě tento můj text; nechtěl jsem ho "dráždit", ale upozornit jej na nedostky v sebereflexi, které z něj dělají nikým nerespektovaného exota, přestože má evidentně co říct a říká to dobře:

    Konkrétní "tupé" odpovědi, chcete-li:

    No vidíte, jak se na vás podepsali. Ano, Rostislav Hedvíček je moje původní jméno. Vy jste si myslel, že si tu povidáte s kapitánem Minaříkem, nebo co?

    Na zcela přirozenou otázku, jestli používáte pravé jméno nebo pseudonym, jste tazatele - bez nejmenšího důvodu - napadl a začal mu nadávat. Nejspolehlivější cesta, jak postavit čtenáře proti sobě a dát mu důvod, aby zbytek textu hodnotil podle toho ("Jo jo, mámo, měli pravdu, je to pitomec").

    Nejoblíbenější profese je pro mne „důchodce“.

    Triviální. Kde byste měl prostor něco říct, uchylujete se k trivialitě a banalitě na úrovni magazinů "pro ženy".

    Počet adres je produkčním tajemstvím.

    Aneb magorem snadno a rychle - v jediné větě.

    I díky nim jsem v současnosti nejčtěnějším česky píšícím autorem. Čte mě víc lidí než Právo, Škvoreckého a Viewegha dohromady.

    Právo, Škvoreckého a Viewegha si lidé koupí proto, aby je přečetli - kdyby nechtěli, neudělají to. To samé neplatí o textech šířených zdarma emailem, takže porovnání je věcně nepřesné, nemístné a směšné.

    Nebýt toho [že Vám vyjde druhá kniha], tak určitě žádné interview nedělám.

    Chemickým názvoslovím se tomuhle říká "důležitan blbičnatý". Zatímco všechna media šílí po tom, abyste jim poskytl rozhovor, Vy si vybíráte a děláte jim milost.

    Když policajti zmlátili Kateřinu Jacques, dokud jsem o tom nezačal na Internetu psát já, tak bylo jen ustrašené ticho.

    To samozřejmě není pravda, Kateřiny J. byly plné televise a noviny dřív, než jste se o tom vůbec dozvěděl. Každý to ví, a bude Vás podle toho hodnotit.

    Paušalizace a generalizace jsou pracovní metoda, aby se člověk dostal k nějakým závěrům.

    No, určitě spolehlivá methoda, jak dospět k chybným závěrům.

    Když jsem druhý den „Rosťovi“ poslal výběr textu k autorizaci, všiml si, „že jsem tam nedal nic z naší diskuse o Klausovi, ale to je prý v pořádku, protože nechce, abych kvůli tomu přišel o zaměstnání“. Díky, Rosťo.

    Obraz "mimoně" je tím dotvořen, a Jerrymu se povedla zdařilá pointa.

    Pokud jde o stockholmský syndrom, nemám s komunisty soucit - mezi tolerancí a soucitem je velký rozdíl.

    Ale dokud budu kritisován jen za to, že jsem přehnaně tolerantní, budu na tom celkem dobře.

    OdpovědětVymazat
  4. Ad TP - to Vám přece muselo být jasné, že se to p. Hedvíčkovi nebude líbit, ať už jste to myslel dobře, nebo ne. Tak jaképak nedráždění...

    Nepsal jsem mu bona fide názor, za kterým si stojím; pokud pan Hedvíček chce projevy nehynoucího obdivu, ve smyslu že jim to zase těm bolševikům nandal, tak to se musí obrátit jinam.

    OdpovědětVymazat
  5. K té zahraniční politice jsem chtěl ještě dodat poznámku, že slušnou zahraniční politiku ze všech zemí (s výjimkou trpaslíků jako je Česká republika) dělá Německo a paradoxně Israel, byť ve druhé případě je to spíš důsledek situace, ve které se ocitl, a také to neplatí absolutně - zejména sabrim nemají občas smysl pro míru a dopouštějí se - kontroproduktivních - excesů.

    K Proškovi jen tolik, že jeho angažmá pro americké stíhačky byla jen jedna z mnoha akcí, a faktický konec jeho veřejných vystoupení, protože použitá forma byla značně nepřiměřená cíli.

    OdpovědětVymazat
  6. Jezis ani se s nama nerozloucil a utek?
    Alespon mame gugla a najdeme si co se kde pise.
    http://ross.hedvicek.googlepages.com/

    OdpovědětVymazat
  7. Proškovi IMHO chybí elementární znalosti, ale o to víc se chvástá.

    Tak černobílé to není.

    OdpovědětVymazat
  8. zahraniční politika Israele? Ta je v podstatě totožná s naší a naše zahraniční politika je zcela obscénní

    Israel používá své lobby, takže špinavou práci za něj dělají jiní. Proto jsem hovořil o paradoxu. Ale na druhé straně země v jeho posici má jen velmi málo manévrovacího prostoru.

    OdpovědětVymazat
  9. Jerry, ja si myslim, ze Ross Hedvicek byl unesen a zavrazden komunisty. Byl to asi Paroubek, protoze Rosta investigativni zurnalista prozradil, ze Paroubek kradl salamy.

    OdpovědětVymazat
  10. A nevzali jste si ho k vam do Israele?

    OdpovědětVymazat
  11. Kdepak, my potrebujeme zkusenejsi manipulatory, on je takovy slon v porcelanu jako Bush, zpusobil by vic skody nez uzitku. Ty jses taky Zid nebo jen tak vypadas?

    OdpovědětVymazat
  12. Vitu Zvanovcovi jsem vcera poslal tenhle email:
    "Pane Zvanovce, vymazte prosim moje jmeno z vaseho kolaborativniho blogu Wikipedie coby contributora. Uvedomil jsem si, ze moje mysleni neni kompatibilni s ostatnimi ucastniky, nedosahuji jejich urovne (a tim padem kazim prumer) a obzvlast posledni dobou jsem mel dojem, ze se cpu nekam, kam nepatrim. Takovy ten pocit, jako kdyz prijdete do hospody, chcete si sednout k plnemu stolu a on si nikdo nechce odsednout, aby vam vytvorili skviru, kam si muzete prisunout zidli. Dekuji vam za vsechnu prizen, ktere se mi od vas dostalo a preji vam hodne uspechu ve vsem, co delate."

    K domnenkam pana Peciny "proc": Neni pravdou, ze bych se snad urazil, to se precenujete. Podotykam, ze na ceskem internetu patrim dnes (mozna zaslouzene?) mezi nejcasteji urazene osoby a jsem na neco takoveho zvykly. Na Cs-clubu jsem nezduvodnene urazen (Cechy z Ceska) v podstate denne. Jsem ochoten tolerovat i tu vasi tak ceskou blazeovanost a snobske pseudo-svetactvi (i kdyz jste nejdal byli v obchode Billa v Gmundu), ktera je na tomto blogu tak prevladajici. Co ale nejsem ochoten tolerovat je vase a Zvanovcova tolerance a poklonkovani komunistum. Treba pripad Smid u Zvanovce: Napred jajkoce jak mne (komunisticka svine) Smid "popravil", kdyz se vyjadrim, ze Smid je komunisticka svine, tak Zvanovec nazve moji poznamku "srackami" a da k tomu jeste i link, aby bylo jasno. Uz to je dost.

    Pecina to vcera dorazil tim komentarem interview s Janickem (zrejme jeho osobni kamarad). Nepopudilo mne, ze kritizoval moje odpovedi, ze byly tupe a kdovico jste - to snesu, ale nadzvedla mne na konci ta radoby "cool" spokojena poznamka, jak Janicek s tim blbcem Hedvickem zametl "Obraz "mimone " je tim dotvoren, a Jerrymu se povedla zdarila pointa." Ten "Jerry" je prominentni "vladni" neokomunista, s pristupem ke Klausovi, jezdici do zahranici na vladni junkety, pochazeji z rodiny estebaku (jak si opakovane povsiml i Jan Rejzek a Janicek to potvrdil) v pripade jeho otce, stryce a dalsich 4 pribuznych. To jsou prece spravni orli (podle pana Peciny)! Takove je treba respektovat, uznavat. Jeste jedno pivo!

    Jinymi slovy - tahle hospoda je na me gusto prilis ceska.

    OdpovědětVymazat
  13. Kdyz si toho opakovane vsiml dokonce i Rejzek, tak to holt bude pravda!

    OdpovědětVymazat
  14. Mily Fuko, protoze jsi zrejme tak blbej, ze si to sam vygooglovat neumis - tady je to:
    http://www.mediatarget.org/clanky/rejzkova-lacina-gilotina

    A bud te psi lasky a nepis o me. Kdyz uz nejsi schopen napsat slusne, tak nepis vubec, debile.

    OdpovědětVymazat
  15. To jste zase něco nepochopil: že se Vám Janíček v závěrečné větě oprávněně vysmál, jsem sice konstatoval, ale nikoli s potěšením, nýbrž s politováním. Buďte ujištěn, že mne ani v nejmenším netěší, když ze sebe děláte pitomce (a např. tvrzení, že jste "objevil" případ K. Jacques, nebo že jste nejčtenějším českým autorem, nelze při nejlepší vůli nazvat jinak).

    S tím, co o Vás Šmíd napsal, se naprosto neztotožňuji, to ale neznamená, že nebudu vidět jeho další, cenné a pečlivě "vyresearchované" texty, např. o případu Železný-Lauder.

    OdpovědětVymazat
  16. A může mi někdo vysvětlit, jak je Jeroným Janíček odpovědný za svého otce? Krevní mstu zde podporovat nemíním.

    OdpovědětVymazat
  17. Tak Schválně, Rostíku, co se asi stane, když o tvé roztomilé nejen stařecké demenci budu nadále psát i když nechceš? Co mi asi uděláš? Pošleš na mě CIA?

    OdpovědětVymazat
  18. "Ty jses taky Zid nebo jen tak vypadas?"
    No jak vypadam, zesediveli mi vlasy od komunistu. Za mlada se mi deti posmivali ze jsem ... a kdyz se nad tim zamyslim, tak mam hodne vzdaleny pribuzny. Jeden se menoval Adam a druhej Jezis.
    Kdo se v tom ma vyznat?

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>