14. prosince 2005

Katholická Wikipedie?

Na české části Wikipedie se nedávno rozhořel spor mezi flanďáky (Dodo a Cynik) a odpůrci kontroly myšlení. Protože jsem zastánce svobody projevu, zkusil jsem do sporu zapojit.

Jak známo, na české části Wikipedie jsem však zablokován až do konce života. Proto jsem si musel zvolit jinou přezdívku. Ukázalo se, že však pro konspirační práci nemám nadání. :-) Ačkoliv jsem z důvodu utajení používal vulgární pravopis, přesto mi jednou uklouzlo slovo "organisace". Holt být barbarem není tak jednoduché. Radouch zavětřil.

Pomaleji myslící Cynik Ignác Pospíšil si své podezření musel ověřit pokusem. Poslal mi e-mail, na který jsem mu odpověděl. Bohužel jsem ho podepsal jako Guy Peters. Inu, chyba se někdy stane. Takže se má identita prozradila a hodlal jsem se chlapsky přiznat. Bohužel fízlové (Beren) byli rychlejší, takže místo přiznání jsem si jen na 24 hodin zablokoval svou IP adresu a Wikipedii nyní editovat nemohu.

Výsledek? Kromě poznání, že se na tajnou práci nehodím, jsem dospěl k zjistění, že českou Wikipedie je třeba odepsat a za kvalitní encyklopedii nepovažovat. Dva flanďáci si tam bez jakékoliv kontroly píší katholickou propagandu a nikdo jim v tom nedokáže zabránit. Pan Vrba je v tom naopak podporuje. Inu, jejich volba. Kredit mají jen jeden.

17 komentářů:

  1. Dobře víte, že jste zablokován do doby, než bude ustaven ArbCom a projedná váš případ. Pak můžete dostat příležitost k návratu (nebo taky ne). Ovšem obcházení bloku vám neslouží právě ke cti.

    OdpovědětVymazat
  2. Co je za neskutečné kecy? Miraceti mne snad zlynchoval až do ustavení ArbComu? Nechte si od cesty ty primitivní lži. Tady nejste na české části Wikipedie.

    O milost lyncherů se neprosím. Stále zvažuji, že na kocourkovské poměry na cs: podám stížnost na Nadaci.

    Byl jsem zablokován v rozporu se všemi pravidly i přirozeným lidským smyslem pro spravedlnost. Ten však od Vás čekat by bylo čekání na Godota.

    OdpovědětVymazat
  3. poznámka k wikipedii: cinik přidal další pitomost, do slavného Niemöllerova citátu přidal část, kterou tam katolíci často vkládají, když se snaží falšovat dějiny. Podrobnosti naleznete na
    http://www.martin-niemoeller-stiftung.de/4/daszitat/a46_print

    jvano

    OdpovědětVymazat
  4. Ano, to už hraničí. Asi by nebylo špatné se na metě zeptat, zda je normální, že cs: připouští jen čistě katholické názory a všechny ostatní maže.

    OdpovědětVymazat
  5. Nepochybuju, že to použijete proti mně, ale přesto budu upřímný. :-) Wikipedisti rozhodli v hlasování drtivou většinou, že situace v cswiki je vaší vinou nesnesitelná a chtějí mít od vás pokoj. Vaším odstavením skutečně klidnější atmosféra nastala a v ní se prakticky všichni shodují, že budoucí ArbCom může o vás rozhodnout, jak uzná za vhodné. Může vám dát příležitost. Vy dobře víte, že to tak je, jen předstíráte že ne.

    Zdá se mi, že patříte mezi ten druh konspiračních teoretiků (paranoiků), kteří mají talent obracet své teorie ve skutečnost. :-) Začal jste s teorií o organizované skupině a útočil jste na všechy kolem tak dlouho a intenzivně, že byli nuceni se skutečně začít domlouvat na společném postupu. Předtím to tak nikdy nebylo, skupinu jste doslova vytvořil vy. Ale patří vám za to dík. Společným vysedáváním na IRC a při osobních setkáních vznikla nová přátelství a příležitosti ke spolupráci i zábavě.

    No a teď vyhlašujete, že jste zablokován do konce života, že není šance vrátit se zpět. A opět se snažíte, aby to byla pravda. Používáte maňásky k obcházení bloku, na Meta lžete a vyhrožujete, snažíte se i na mezinárodním poli prodat svou konspirační teorii. Jsem si jist, že si při své inteligenci dokážete spočítat důsledky. Nejspíš budete mít opět pravdu. Blahopřeju.

    S podučitelským pozdravem, egg.

    OdpovědětVymazat
  6. Jinak s jvanovou připomínkou souhlasím, ráno jsem se o tom s Cinikem skoro pohádal.

    OdpovědětVymazat
  7. a vám to připadá normální že mne luděk zablokoval, když jsem do wikipedie vložil několik katolických duchovních, kteří v USA zneužívali děti nebo toto zneužívání umožnili? jvano

    OdpovědětVymazat
  8. Jvano, dobře víte, že jste každou chvíli blokován, pokaždé za totéž a nejsou to vaše názory. Problém jsou vaše útoky na ostatní wikipedisty, jsou sprosté, nekulturní, zbytečné. Sám škodíte svému cíli, kterým je relativizace tvrzení vkládaných katolíky. Už jsem vám psal, že bych s vámi mnohdy rád souhlasil, ale nemůžu jednoznačně stát za vámi, protože se neumíte chovat slušně. Bohužel. Kdybyste to dokázal, nikdo by vás neblokoval ať už prosazujete jakékoliv názory.

    OdpovědětVymazat
  9. "Na wikipedii panují skandální poměry, klika lumpů dokáže vyštvat koho chce, pracovat se tam víceméně nedá jvan"
    Tohle bych podepsal. Je zajímavé, že na en: je úplně jiná atmosféra. Lidé jsou tam mnohem vzdělanější a o to tolerantnější.

    OdpovědětVymazat
  10. Jak bych to mohl použít proti Vám? Někdy si říkám, zda nejsem kus idiota, když se s těmi blbci pořád hádám. Vím totiž, že zatuchlí burani najednou nezačnou být osvícenými moudrými muži. Neustálým poukazováním na jejich zaprděnost své chování nezmění. Jen si pravdivé reakce vezmou jako záminku pro svůj terrorismus.

    Wikipedisti rozhodli v hlasování drtivou většinou
    Propůjčili se k ohavnému lynchi. Vám nepřijde ani trochu trapné, že jsem se nemohl bránit, protože jsem byl pro jistotu zablokován?

    Vaším odstavením skutečně klidnější atmosféra nastala
    No, to jsem si všiml. :-) Už se hádá dokonce i Pastorius s Cynikem.

    a v ní se prakticky všichni shodují, že budoucí ArbCom může o vás rozhodnout, jak uzná za vhodné
    Aha. Sbor úctyhodných kocourkovských občanů?

    Může vám dát příležitost.
    Editovat jednu stránku apod. Díky, vezmu si ji sám, jako dnes. :-)

    Vy dobře víte, že to tak je, jen předstíráte že ne.
    Tak mi řekněte, který z těch výtečníků, co se cpou do Arbcomu, bude hlasovat pro mne? Dobře víte, že ani jeden. Jsou to všichni lyncheři.

    Zdá se mi, že patříte mezi ten druh konspiračních teoretiků (paranoiků), kteří mají talent obracet své teorie ve skutečnost. :-)
    A což to obrátit nohama na zem? Nebylo by to mnohem logičtější?

    že byli nuceni se skutečně začít domlouvat na společném postupu.
    Aha, byli nuceni? Čím to, že třeba Karakal se do té Vaší bandy zapojila jen jednou v náhlém pominutí mysli?

    Společným vysedáváním na IRC a při osobních setkáních vznikla nová přátelství a příležitosti ke spolupráci i zábavě.
    :-)

    No a teď vyhlašujete, že jste zablokován do konce života, že není šance vrátit se zpět.
    Jste pořád jen propagandista, nebo umíte někdy uvažovat i reálně?

    Používáte maňásky k obcházení bloku
    Legitimní zbraň proti bezpráví.

    na Meta lžete
    Lžete.

    vyhrožujete
    Kdypak?

    snažíte se i na mezinárodním poli prodat svou konspirační teorii.
    Nikoliv. Upozornit na kocourkovské bezpráví, které produkujete. To přeci musí jednou skončit. Žádná diktatura netrvá věčně.

    OdpovědětVymazat
  11. P. Vaňovi: Od těch prostředních lidí se spravedlnosti nedočkáte. Chybí jim argumenty, takže se chytnou každého trochu silnějšího slova, které každému myslícímu člověku, když vidí tu spoušť, uklouzne. Nejlepší je je ignorovat; ať si tam hnijí sami. Jednou budou muset uznat, že místo kvalitní encyklopedie vytvořili potrat. Protože kvalita přispěvatele se nepozná ve "slušnosti" jakou reaguje na ignoranty, ale ve znalostech.

    OdpovědětVymazat
  12. Tady je naval a na Iuridictu uz dlouho nic...

    OdpovědětVymazat
  13. Inu, hlavní hesla jsou hotova. Nebo Vám něco chybí?

    OdpovědětVymazat
  14. Se SEO bych to nepřeháněl. Stačí napsat články do čtených serverů.

    OdpovědětVymazat
  15. je kazdy katolik "flandrak"? no toto... anyway, myslet si o krestanstvi, ze nekoho v necem omezuje, je nejvetsi kravina, kterou snad dokaze clovek vymyslet.

    OdpovědětVymazat
  16. omezovat to ne, jenom jim celkem podrobně regulují pohlavní život, stravovací návyky, koho si mají vzít, rozvržení týdne na pracovní dobu a odpočinek .... dalo by se doplňovat jvano

    OdpovědětVymazat
  17. Každý katholík flanďák není. Znám několik příjemných katholíků a těm by asi bylo stydno, kdyby viděli, co i jejich jménem Dodo a Cynik předvádějí.

    Původně se tím mysleli pouze kněží, nyní bych to použil pro všechny nekritické členy Církve, kteří se snaží retušovat její zločiny. V tom se nijak neliší od kommunistů a jejich snah o retuš zločinů KS.

    Odpovím Vám slovy J. S. Machara: Přestaňte věřit v neposkvrněné početí a neomylnost papežu a uvidíte, jak se Vaše mysl osvobodí.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>