25. srpna 2011

Jaroslav Barták a pravoslaví

Zatímco nám Vodník s kalvinistickou přísností předhazuje, že Jaroslav Barták nebyl umlčen a dává hovory do novin, Pravoslavná církev s ním dokonce vesele podniká ve společnosti IKONOSTAS s. r. o., IČ 257 42 680. Očekávám, že se pravoslavní budou od Bartáka okamžitě distancovat, jinak bude nutné ruskopravoslavné prohlásit za unikátní světové kulturní a civilisační párie.

Updated.

8 komentářů:

  1. Jak se chcete s vážnou tváří bavit na toto thema, když jste sám nemocen? Vy jste k Bartákově okázale demonstrované a omlouvané amoralitě prohlásil, že ČR není na rozdíl od USA nebo Nizozemí kalvinistický stát, ale katholický, a proto máme mnohem zdravější přístup k sexu.

    Jinak se zase pouštíte ve věci církví na neznámou půdu (potřetí).

    OdpovědětVymazat
  2. Vodníku, mně by to nevadilo, já ctím presumpci neviny. To Vy jste začal moralisovat, že podezřelý sexuální maniak nemá co poskytovat hovory do novin a že by se měly začít sepisovat resoluce ze závodů, které ho odsuzují.

    Ukázalo se, že jste si vstřelil vlastní branku.

    Pravoslavná církev nejen, že Bartáka neodsuzuje, ale dokonce se s podezřelým sexuálním maniakem paktuje. Ruskopravoslavní jsou tedy Vašimi vlastními slovy unikátní světoví kulturní a civilisační páriové. Nebo snad máte na pravoslaví jiný metr?

    OdpovědětVymazat
  3. já ctím presumpci neviny.
    S tou to nemá nic společného, ta se týká těch evt. násilností. To, že on, ženatý muž a otec dětí, s sebou bere na cesty assistentky, které jsou de facto prostitutkami, Barták nejenže nepopírá, nýbrž a) se tím chlubí a b) je to podle něj v těch kruzích běžné. (implicite: v pořádku)

    ...že by se měly začít sepisovat resoluce ze závodů, které ho odsuzují.
    ???

    Ukázalo se, že jste si vstřelil vlastní branku.
    ???

    Pravoslavná církev nejen, že Bartáka neodsuzuje
    1. Barták není pravoslavný
    2. Církev defaultně odsuzuje Bartákovo jednání; nevím, jestli se někdo ptal nějakého konkrétního církevního představitele na vyjádření ke cause Barták.

    Jinak Váš odkaz na "kšefty" pravoslaví s Bartákem nemohu otevřít, nepustí mě to tam. Nevím, jakého druhu ty kšefty jsou. Pokud si musím koupit chleba a v okolí není jiný pekař než promiskuitní, nemohu umřít hlady! Pokud tam budou dva, dám samozřejmě přednost tomu mravnějšímu. Pravoslavná církev v Čechách a na Slovensku má horší kostlivce ve skříni než jsou kšefty s podezřelým maniakem (viz o. Freimann), ale to se zase pouštíte ve věci církví na neznámou půdu (počtvrté).

    OdpovědětVymazat
  4. To, že on, ženatý muž a otec dětí, s sebou bere na cesty assistentky, které jsou de facto prostitutkami, Barták nejenže nepopírá, nýbrž a) se tím chlubí a b) je to podle něj v těch kruzích běžné. (implicite: v pořádku)
    Ano a na tom ani já nevidím nic špatného, na rozdíl od pokryteckých křesťanů.

    1. Barták není pravoslavný
    Víte to jistě? Já mám po ruce právě opačnou zprávu.

    2. Církev defaultně odsuzuje Bartákovo jednání
    Ale to nestačí. Když se s ním paktujete, musí tak učinit explicitně a motu proprio, stejně jako učinil Lions Club. Přesto na Pravoslavné církvi zůstává stín podezření.

    nepustí mě to tam.
    Aha, omlouvám se, myslel jsem, že je to permalink. Najděte si společnost IKONOSTAS s.r.o., IČ 257 42 680.

    Pravoslavná církev v Čechách a na Slovensku má horší kostlivce ve skříni než jsou kšefty s podezřelým maniakem
    Zase střílíte od boku, jak je pro Vás typické. Těch podezřelých kšeftů Pravoslavné církve je už tolik, že by si na ni jako celek měla posvítit BIS.

    ale to se zase pouštíte ve věci církví na neznámou půdu (počtvrté).
    Na rozdíl od Vás nejsem v Pravoslavné církvi insider, ale na druhou stranu zase vím, že se pravoslavní paktují se sexuálním maniakem a nedistancují se od něj, což jste Vy, ač insider, nevěděl.

    OdpovědětVymazat
  5. na tom ani já nevidím nic špatného
    Vždyť říkám, že jste nemocný...

    Já mám po ruce právě opačnou zprávu.
    Vím, že víte všechno líp, ale Barták v tom rozhovoru říká: "Jsem věřící katolík." Ledaže by myslel katholickou církev v pravém slova smyslu, tj. pravoslaví, to je ale, uznejte, dost málo pravděpodobné.

    Ale to nestačí. Když se s ním paktujete, musí tak učinit explicitně
    Zase se pouštíte ve věci církví na neznámou půdu (popáté).

    na druhou stranu zase vím, že se pravoslavní paktují se sexuálním maniakem a nedistancují se od něj, což jste Vy, ač insider, nevěděl.
    No a? To je sice kuriosní informace, ale se znalostí církevní problematiky to nesouvisí. Tam zůstáváte žalostným outsiderem.

    OdpovědětVymazat
  6. Vždyť říkám, že jste nemocný...
    Nemocný, protože na rozdíl od pokryteckých svatoušků odmítám zasahovat do intimního vztahu dvou lidí? Ano, pak jsem nemocný. Nějak Vám ten kalvinism vlezl na mozek.

    "Jsem věřící katolík."
    OK, pak ta má zpráva zřejmě není podložená. Na druhou stranu, proč katholík podniká s Pravoslavnou církví?

    Zase se pouštíte ve věci církví na neznámou půdu (popáté).
    Ne, jen jsem na ni uplatnil Vaši vlastní medicínu. Ale ukazuje se, že Vy na ni máte, nepřekvapivě, dvojí metr. Holt podnikat se sexuálním maniakem je pro Pravoslavnou církev normální a nehodné pozornosti v podobě distance.

    Vodník odpovídá: A co byste si představoval, že by se mělo stát?
    „Neměl by zůstat šéfem modřanské polikliniky.“ Zato paktovat se s Pravoslavnou církví může vesele i nadále. Čistému vše čisté. Aspoň tedy teď víme, co jsou ruskopravoslavní zač. Díky, je to illustrativní.

    Tam zůstáváte žalostným outsiderem.
    Jen proto, že nezastávám pravoslavné smyšlenky. Děkuji pěkně, ale pravoslavný dvojí metr skutečně zastávat nechci.

    OdpovědětVymazat
  7. "Pokud si musím koupit chleba a v okolí není jiný pekař než promiskuitní, nemohu umřít hlady! Pokud tam budou dva, dám samozřejmě přednost tomu mravnějšímu."

    Popravdě bych si v případě "mravného" a "nemravného" pekaře stejně vybíral podle chleba...

    OdpovědětVymazat
  8. No, s temi pekari bych byla opatrna. Nemravnik je muz, ktery ma podivne sexualni mravy-choutky..
    Kdo vi, co by ten nemravnik s jeste teplym chlebem pachal...

    Ovsem firma Ikonostas s.r.u., to je vazna vec a policek vsem pravoslavnym. Uz proto, ze ten netvor byl odsouzen v minulosti za ublizeni na tele jedne asistentky a nic se nedelo--- Bratr Krystof by se mel ihned od hrisneho smilnika verejne distancovat, pripadne slouzit msi za jeho dusi...

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>