17. července 2007

Reforma wikipedie se odkládá na neurčito

Přestože ještě před časem jsem byl opatrně optimistický, výsledky voleb do ÚV Wikipedie předčily má nejhorší očekávání: "Kandidatury včetně hlasování (pro–proti–zdržel se): /Cinik (13–25–2), /Tompecina (6–35–1), /KláraK (11–31–2), /che (36–12–1), /Mirek256 (28–11–5), /Okino (35–10–0), /Beren (33–16–3), /Timichal (33–6–2), /Milda (30–5–4), /Pastorius (15–24–4).

Z kandidátů Cinik, Tompecina, KláraK a Pastorius nesplnili dvoutřetinové kritérium, ostatní kandidáti byli úspěšní. Vybírá se prvních pět z nich s nejvyšším počtem hlasů pro, zvoleni tedy byli che, Okino, Timichal, Beren a Milda. Mirek256 do pětičlenného výboru zvolen nebyl."

Jediný positivní výsledek je, že neprošel Nácek Cynik. Jinak ale nový ArbCom plný despotů: "che, Okino, Timichal, Beren a Milda". O Cheovi, Timichalovi a Berenovi je škoda slov. O Okinovi jsem ještě nedávno choval illuse, ale bohužel se ukázalo, že je aktivní berenista. Mildu neznám, ale věřím vyjádření Tomáše Peciny, že je to Miraceti light.

Reforma wikipedie se tedy odkládá na neurčito.

Updated.

30 komentářů:

  1. To jsou teda výplody hodné mistra...nebo cvoka, ale člověk se aspoň pobaví

    OdpovědětVymazat
  2. Proč si myslíte? Máte nějaký argument? Nebo ho nejste schopen?

    OdpovědětVymazat
  3. Tak si to po sobě někdy přečtěte... Můžu mít všetečný dotaz?

    OdpovědětVymazat
  4. Když tak přemýšlím, je to spíše více vštečných dotazů. Proč tady vůbec všechno tohle píšete? Kde máte své argumenty, tak třeba, jak víte, že ten Cynik je nacista? Můžu to samé říci já o vás? Nebo že wikipedie je plná despotů, jak jste na tohle všechno přišel?

    OdpovědětVymazat
  5. Ach...není nad pořádnou diktaturu a cenzuru, zeptám se tedy postupně, aby to bylo pro vás stravitelnější. Jak jste přišel na to, že Cynik je nacista?

    OdpovědětVymazat
  6. jej....pardon, musim se omluvit, necenzurujete, jen se mi to tu dlouho nezobrazovalo a ja myslel, ze ste to smazal, tak jeste jednou se omlouvam

    OdpovědětVymazat
  7. Když si pozorně přečtete tento blog, dostanete odpovědi na většinu Vašich otázek.

    Píšu to proto, že mne na cs: umlčeli, ale zde mne umlčet nemohou. Zamyslete se prosím nad tím, proč mají na wiki problémy služebně nejstarší wikipedisté: Pastorius, Malý čtenář a Tomáš Pecina.

    Cynik není nácek, nýbrž Nácek.

    Jinak toto forum je vinou jednoho pitomého trolla moderované. Musíte holt počkat, než někdo Váš příspěvek schválí.

    OdpovědětVymazat
  8. Rovnost - wikipediste jsou si rovni. Tudíž, pokud jsem to dobře vyčetl tam neplatí pravidlo "služebně nejstarší". Pastorius ted nejak kandidoval do ArbComu, zvolen nebyl, jeho názory nebyly tak špatné (ale byla to předvolební řeč, ta je vždy líbivá) Tompecina prý vůbec nepřispívá do článků ale jen kritizuje kde může a Malého čtenáře vůbec neznám. A pořád nevím, proč je Cynik NÁCEK...

    OdpovědětVymazat
  9. Formálně si jsou rovni, ve skutečnosti jsou si členové strany z IRC kliky rovnější.

    Služebně nejstarší znamená, že když někdo roky pro wikipedii něco dělá, tak tomu asi rozumí a neměl by být chikanován nějakým pitomcem.

    Ano, kritika Tomáše Peciny není konstruktivní, a proto s ním soudružsky zatočíme.

    Vždyť jsem psal, že Cynik není nácek, ale Nácek. Jmenuje se tak.

    OdpovědětVymazat
  10. Jak ne někdo může jmenovat "Nácek"? Ten člověk se jmenuje Ignác Pospíšil a Nácek pochází buď z vaší dílny (popřípadě z dílny některého z vašich spolubojovníků za osvobození a reformaci Wikipedie) a není to nic víc, než nadávka.

    OdpovědětVymazat
  11. Teď vidím, ale stejně to používáte v hanlivém slova smyslu, z vašich útočných a agresivních textů to vyloženě prská.

    OdpovědětVymazat
  12. Tak třeba "Do blázince patří Cynik", "nepíšu o Cynikovi rád. Chování Nácka...tak by místo na wikipedii vyřvával v SA?" "Blbec zůstane blbcem"..."kommunistický katholík." - pravopisné chyby z piety ponechány.

    OdpovědětVymazat
  13. Zdá se, že odmítáte věci posuzovat podle kontextu.

    1. "Do blázince patří Cynik" To byla reakce na to, že Cynik chtěl poslat do blázince jednoho z našich nejlepších soudců.

    2. "nepíšu o Cynikovi rád." Nemám právo na názor?

    3. "Chování Nácka...tak by místo na wikipedii vyřvával v SA?" Vy si myslíte, že se mýlím? Cynik má jednou pro vždy jasno a navíc je poněkud jednodušší. To vše svědčí o tom, že mám pravdu.

    4. "Blbec zůstane blbcem" Ustálené rčení.

    5. "kommunistický katholík" - na první pohled bizzarrní označení, které však bylo dokázáno.

    6. "pravopisné chyby z piety ponechány." Mám snad Cynika učit angličtinu, když nám dělá ostudu a mistruje Jimbo Walese?

    OdpovědětVymazat
  14. 1. Jak jste přišel na to, že je to jeden z našich nejlepších soudců? Cynikův názor sice nesdílím, ale ani ten váš na jeho zuřivou obranu.

    2. "nepíšu o Cynikovi rád" patřilo k bodu 3.

    3. Co má Cynik společného s SA, ta organizace už přeci dávno neexistuje. Znovu se ptám, jak jste přišel na to, že je nacista?

    4. "Blbec zůstane blbcem" - nic než sprostota.

    5. "kommunistický katholík" - ukažte mi nějaký důkaz, kromě vašich dedukcí samozřejmě.

    6. pravopisné chyby, tím jsem myslel ty dvě slova "kommunistický katholík", něco takového jsem v životě neviděl, asi bylo lepší napsat "pravopisné chyby v zájmu autentičnosti ponechány"

    7. Jimbo Wales je také jen člověk.

    OdpovědětVymazat
  15. ad 1. Na základě jeho rozhodnutí a rozhovoru s ním. Kdyby Nácek soudce jen kritisoval, nebral bych mu právo na jeho nekvalifikovaný názor. On ho však sprostě urážel, tak jsem mu oplatil stejným. Na hrubý pytel hrubá záplata.

    ad 2. OK.

    ad 3. To, že kdyby žil v té době, byl by s pravděpodobností hraničící s jistotou jejím členem.

    ad 3b. Nepřišel jsem na to, takže to ani netvrdím.

    ad 4. Pak je asi sprostá většina webu. Jste příliš útlocitný. Doporučuji si zapnout Poradce hodnocením obsahu (Content Adviser) jazyk na 1. stupeň a chodit jen na weby, které Vám tímto sítem projdou.

    ad 5. I dedukce jsou důkazem.

    ad 6. "něco takového jsem v životě neviděl" Váš problém.

    ad 6b "v zájmu piety" v. "v zájmu autentičnosti" To je sporné. Za chybu to však nepovažuji, a proto to opravovat nebudu.

    OdpovědětVymazat
  16. 1. Budiž, vaše vysvětlení přijímám, názor si nechávám.

    3.Tvrdíte to, jinak bych to tu nečetl. Jak jste na to přišel? Jak komunistický katolík může byť jen teoreticky být členem organizace, která takové jako je on sám pronásledovala. Tudíž vaše prohlášení mi přijdou stejně absurdní, jako kdybyste tvrdil, že Žid mohl být v SS/SA/NSDAP/sympatizovat s nacismem vůbec.

    4. Já snesu dost. Jen hodnotím obsah vašich textů

    5. Odkdy? Vaše tvrzení jsou ale spíš doměnkami než dedukcí, když se nad tím zamyslím důkladněji.

    OdpovědětVymazat
  17. ad 1. OK.

    ad 3. Netvrdím. Je na Vás, abyste dokázal opak.

    ad 3b. Kommunista není jen člen kommunistické strany, ale též člověk, který se jako kommunista chová nebo má kommunistické názory.

    ad 3c Takových bylo mnoho. Za všechny válečný zločinec Erhard Milch.

    ad 4. OK.

    ad 5. Vždy byly.

    ad 5b. To je neverifikovatelné.

    OdpovědětVymazat
  18. 3.a. Tvrdíte, že by vyřvával v SA, (což by dělal jen nacista) = tvrdíte, že je nacista

    3.b. Nic o komunistické straně jsem neříkal, vyjadřoval jsem své pochybnosti o možném členství "komunistického katolíka" ve fašistické organizaci.

    3.c. Ano máte pravdu. V Norimberku byl souzen po boku lidí, kteří Židy vyvražďovali zločinec židovského původu.

    5. Ovšem že je to neverifikovatelné, přehodnotil jsem svůj názor na vaše teze ze slova dedukce na slovo domněnky.

    OdpovědětVymazat
  19. V SA nebyli jen nacisté.

    ad 3b. Jaké?

    ad 5. OK.

    OdpovědětVymazat
  20. Byli nacisté. SA byla nacistická organizace, která sloužila NSDAP a jejím cílům. Členové SA byli zároveň členy NSDAP a do NSDAP by se jistě v dobách existence SA nehlásil člověk, nesympatizující s nacistickou ideologií.

    V jednom příspěvku Cynik vyřvává v SA, v druhém je "komunistický katolík"...ja pochybuji o tom, že člověk, který sdílí tolik názorů najednou, může existovat.

    OdpovědětVymazat
  21. Nebyli. Ne každý člen SA byl v NSDAP a ne každý člen NSDAP byl v SA.

    do NSDAP by se jistě v dobách existence SA nehlásil člověk, nesympatizující s nacistickou ideologií.
    To jistě ne, když být členem NSDAP je definiční znak nacisty.

    V jednom příspěvku Cynik vyřvává v SA, v druhém je "komunistický katolík"
    Asi jste přehlédl podmiňovací způsob, pokud víte, co to znamená.

    OdpovědětVymazat
  22. Každý člen SA byl zároveň v NSDAP, ale ne každý člen NSDAP musel být v SA. To co tvrdíte, je jako tvrdit, že ne každý člen Lidových milic byl v KSČ.

    "Uznejte sami, co může být zajímavého na člověku, který má jednou pro vždy jasno a kdyby se narodil o několik desítek let dříve, tak by místo na wikipedii vyřvával v SA?"...KDE je podmiňovací způsob?? Co s tím má podmiňovací způsob společného? To ste si teď vymyslel. Tak pro případ, že ste to nepochopil, zkusím se vyjádřit jasněji. V jednom příspěvku z Cynika děláte přívržence SA (a navíc, teď jsem si všiml, že nepíšete Nácek, jako jména ale "Jediný positivní výsledek je, že neprošel !! nácek !! Cynik.") a druhém je z něj "komunistický katolík"...a navíc, co vám ten chudák udělal, že ho musíte furt tak propírat?

    OdpovědětVymazat
  23. O LM to nevím, ale rovněž to považuji za možné.

    Laskavě se doučte látku základní školy.

    V jednom příspěvku z Cynika děláte přívržence SA
    Hypothetického, víte-li co to slovo znamená.

    a navíc, teď jsem si všiml, že nepíšete Nácek, jako jména ale "Jediný positivní výsledek je, že neprošel !! nácek !! Cynik.")
    Pohý překlep, omlouvám se. Opravím to; nikdo z nás nejsme neomylný.

    co vám ten chudák udělal, že ho musíte furt tak propírat
    To by bylo na dlouho. Jako pars pro toto uvádím, že mne ve spolupráci se svou kamarádkou Bubamarou v podstatě vystrnadil ze slovenské verse wikipedie.

    Cynik je ztělesněním všeho, co je na wikipedii špatného; je to takový její Urválek.

    OdpovědětVymazat
  24. Miraceti jistě, zda Light, je otázkou – viz tento diff.

    OdpovědětVymazat
  25. Zkoušel jsem to hledat ve slovníku "Hhyphothethickhé" - poté mě vyjelo "nemáte čirou náhodou na mysli Hypotetické??" = tvrzení podložené jen vašimi smysl nedávajícími agresivními texty a ničím jiným.

    Vás vystrnadili ze slovenské wikipedie? Asi věděli proč.

    A jen tak mimojiné, co vůbec vůbec máte z toho, že tady wikipedii pomlouváte, co z toho máte? Slávu, moc, peníze...?

    OdpovědětVymazat
  26. Neumíte-li pravopis, nemůžete se divit, že ve slovníku nic nenajdete.

    Ano, slovo hypothetické píší vulgarisátoři pravopisu jako *hypotetické, protože mají vrozenou neschopnost odlišit thetu od tau ve slově ὑπόθεσις. Jakmile budou neschopni odlišit ypsilon od joty, budou to psát jako *hipotetické, cf. wiki.

    Nevystrnadili. Jen se tam Cynik chová jako správný tchoř, takže je tam poněkud dusno.

    Já wiki nepomlouvám, protože o ní neuvádím žádné nepravdivé údaje. Tudíž je Vaše otázka nesmyslná.

    OdpovědětVymazat
  27. Odpovědi na zbytek: Jimbo Wales je sice jen člověk, ale wikipedii rozumí více než trouba Cynik, nemyslíte?

    Ano, celoplanetární působnost ArbComu je snem všech Miracetiů. Dává jim to pocit moci, což je uspokojuje.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>