5. října 2010

Další layout

Musím říci, že mi došla trpělivost s layoutem StitchPress, který byl z WordPressu na Blogger portován jen velice nekvalitně. Proto jsem po vzoru DS přešel na skin Tekka, od něhož si slibuji nativní CSS pro Blogger. Grafický návrh StitchPress je mnohem lepší, takže bych ho chtěl časem přenést do skinu Tekka.

Této příležitosti využívám k odstranění pokrytectví, že LW je kollaborativní blog, ačkoliv sem skoro nikdo nepíše. Vyhlašuji proto povinnost každého z autorů přispět v kalendářním měsíci alespoň jedním článkem pod sankcí vymazání ze seznamu.

Pro koho by tato povinnost byla příliš tíživá, nabízím mu po vzoru Jiného práva na LW možnost přispívat jako host nebo hostka, kdy dostane login a heslo k tomuto účtu. Vzhledem k tomu, že host má právo editovat i mazat příspěvky všech ostatních hostů, platí tato nabídka jen pro bývalé autory LW nebo lidi, které znám osobně. Host nebo hostka má navíc povinnost nadpis svého článku začít svým jménem nebo přezdívku. Vzor je: „Jméno: Název“.

9 komentářů:

  1. No sláva!

    Rozhodně preferuji staročeské femininum host (dle vzoru kost; nebo snad byl nominativ hosti?) před takovýmto uměle násilným přechylováním.

    OdpovědětVymazat
  2. No, obávám se, že „ta host“ nadobro vymřela.

    Když Váš blog umřel, nechcete být hostem na LW?

    OdpovědětVymazat
  3. Když už, tak "hosť": je mým milým potěšením přivítat naše vzácné hosty i hosti, popř. hosť do domu, bohyně do domu.

    OdpovědětVymazat
  4. Tenhle layout se mi nicméně vůbec nelíbí.

    OdpovědětVymazat
  5. Když už, tak gostъ.

    Tenhle layout bude sloužit pouze jako spolehlivý engine pro Blogger. Grafika bude převzata ze StitchPress.

    OdpovědětVymazat
  6. TP: Minimalistický a neosobní, leč nervoucí oči.

    GP: Nejde o nedostatek platformy, nýbrž času, témat a vůle. "Layout bude sloužit jako engine, grafika bude převzata" vůbec nerozumím.

    OdpovědětVymazat
  7. OK, co se dá dělat.

    Bloggovací systém má neuvěřitelně komplikované CSS. StitchPress měl CSS ledabyle upravené z WordPressu, takže na Bloggeru moc nefungovalo. Tekka má nativní CSS pro Blogger, takže je v zásadě bez chyby. Nicméně grafické prvky jsou mnohem lepší v StitchPress a ty postupně převezmu.

    OdpovědětVymazat
  8. Layout je jednoduchý a hlavně dobře čitelný.

    OdpovědětVymazat
  9. Náhodou tento prostý layout je osvěžením po těch masturbačních grafických obžerstvích.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>