21. října 2009

Nacism není totéž, co kommunism

S tím bude asi většina z nás souhlasit. Z mnoha důvodů. Nicméně zdůvodnění, kterým se ohání historik dr. Efraim Zuroff, mi zarazilo prdy: v sázce je jedinečnost holokaustu! Vedle toho desítky millionů nějakých mrtvých gójských dobytků nemají co pohledávat! Že mě to, hlupáka, nenapadlo!...

9 komentářů:

  1. Mimochodem, podívejte jaký nesmysl se šíří z anglické wikipedie

    http://en.wikipedia.org/wiki/Knaanic_language

    OdpovědětVymazat
  2. No já zde mám pozoruhodnou kuriositu: Mystický žaltář praslovanský od Antonína R. Svobody, vydalo nakladatelství Zmatlík a Palička, Praha-Letná, 1946, která tvrdí, že žalmy (žaly, žalozpěvy) jsou původu praslovanského. Cituji z úvodu:

    "Stáří knihy se nedá vůbec zjistiti. Jest spolu s indickými náboženskými zpěvy nejstarším zpěvem světa, pamatuje potopu i roztržení země a odvolává se na runy bukové. Podrobně vyličuje kolonisování Orientu a praslovanské výboje před dávnými věky až do země zaslíbené."

    Odkud to asi na té anglické wikipedii vzali? :-) A nebo odkud to vzal Antonín R. Svoboda?

    OdpovědětVymazat
  3. videos related to "Nazism and Communism are not the same"
    jsou tam i jine podobne odkazy

    "jedinečnost holokaustu"
    pak dlouho nic, pak nekolik kop hnoje a pak az zbytek sveta :-)
    Ten rozdil je markantni prave v tom, ze Rusove jednak nikdy nezverejnili kolik millionu tam bylo vyvrazdeno zda 60 nebo "jen" 30? jen se o tom potajmu doma dohaduji, ale cim dale vice potichu a na rozdil s tim, Zide svych 6 a 6 stale 6 pestuji a zalevaji svoji kvetinku 6millionu tak dobre, ze uz i pochybovani v rade statu Evropy a brzy mozna v cele Evrope je postaveno mimo zakon. Sakra rozdilny pristup. Samo video na ktere odkazujes, soudruh reditel je reditel ceho? Wiesenthaluv ustav. Ustav puvodne jen ve Vidni ze ktereho se stala celosvetova chobotnice. Maji sve kancelare samozrejme v Israeli v USA a mozna si tu posledni zridi i v Antarktide pokud dojdou k zaveru ze mozky blbejch goyimu tam nejsou spravne zmasirovani ci ze by snad tamni tucnaci mohli byt napadeni virem antiholocaustu.
    Ale tak uz konecne priznej ze jsi paf z jejich tahu na branku a jejich cilevedomosti. Od Wolstrytu, pres media ktere maji z velke casi pod palcem, kumst, az po ten holocaust se systematicky snazi a tvrde na tom pracuji. Vobcas nejakej ten selfhejt uz toho ma dost tak se ozve, ale jinak zadnou jednotnou frontu, program a cil jako maji ONI celosvetove neexistuje.
    A vubec precti si literaturu na thema"holocaust Industry" jak idea pana Wiesenthala vzala obrat je z toho dnes jedna ze soucasti teto masinerie:-(
    V nove zrizenem statu taktez expanduji programove a zbuldozeruji vse, jen aby mohli expandovat dal a zbuldozerujou i Tebe a takove jako Ty budes li do nich moc rejpat.
    Nevim jak v Tulipanove ale v CR Oesterreichu a Deutschlandu uz maji zakony ktere by v tech zemich jeste pred casem byly nemyslitelne.
    Ale mozna kdybys zalozil odbocku Wiesenthalova ustavu i v Tulipanii ze bys mel o dobre zivobyti postarano:-)
    Ale ale,ale abys si do Tebe jeste rejpnul z jine strany, uvedomujes si ze timto jim vlastne hrajes do noty?
    Tim ze tohle rozvirujes a pripominas tim jim delas jenom radost:-) A ma to 2nasobno silu, nez kdyby to rikali a opakovali jen oni sami. Hle Holocaust nesmrtelnej, stale zivej, stale ve stredu zajmu :-(
    Je bejt tim Zuroffem tak za tuhle reklamu cos mu tady udelal bych Ti poslal bratrskej honorar,v mnozstvi radeji vetsim nez malem, penez maj jak slupek, alespo 100tisic ve tvrdejch Eurech by sis zaslouzil a si vyslouzil.
    Shalom :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Astr: Simon Wiesenthal Centrum je současná varianta svaté inkvisice - v embryonálním stadiu a v 21. stol.: neupaluje se na hranici, chodí se pouze do lochu na pár let nebo měsíců, podle závažnosti rouhání či tvrdohlavosti dotyčného kacíře.

    OdpovědětVymazat
  5. Když je to zde taková burza kuriozit:
    http://www.unor1948.ic.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Re Stary pan - to je opravdu vydatna stranka a je tam opravdu dobra muzika. Ti mladi komsomolci, oni nedelaji nejakou moderni tvrdou muziku jako mladi nackove? Internacionala nebo Ostravska castuska v hardrockovem provedeni by mohly byt zajimave.

    OdpovědětVymazat
  7. Re: Lev z ICL

    Ne, progressi kommunisté ponechali anarchistům.

    OdpovědětVymazat
  8. Mně se nejvíc líbilo skandování:

    "Kapitalismus -
    bída, špína, hnus"

    Petersovi by se to nerýmovalo...

    OdpovědětVymazat
  9. Pane Vodnik, v tom pripade vam doporucuji koupit si "Che Wearing Che" tricko:

    http://store.theonion.com/che-wearing-che-t-shirt-t-shirt-p-172.html

    Ja si ho tez planuju koupit, abych ho mel v zaloze, az ten kapitalizmus pujde do riti.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>