22. října 2009

Opravdový liberál

Positivně překvapil Ladislav Jakl.

30 komentářů:

  1. Plny souhlas GP, jeste kousek...

    ..začít lustrovat texty všech. A jsme tam, odkud jsme před dvaceti lety utekli.

    a policie se pohorsuje ze si o ni lide zacinaji rikat ze jsou jako gestapo?
    jsou mozna horsi, gestapacke methody jeste obohatili o ty komunisticke :-(
    Stiznosti, ze se nekteri chovaji prehnane nasilne jsou patrne opravnene, ale to mocipany kteri je posilaji do akci vadi pramalo.
    Mozna umyslne hrani na notu, cim hure tim lepe ?

    OdpovědětVymazat
  2. Mne Jakl nepřekvapil, už vůbec ne pozitivně. Klaus se směrem k fašismu pohybuje už dlouho.

    OdpovědětVymazat
  3. "Mne Jakl nepřekvapil, už vůbec ne pozitivně. Klaus se směrem k fašismu pohybuje už dlouho."

    Takže "fašismus" je i obrana svobody slova?

    OdpovědětVymazat
  4. Samozřejmě, obrana svobody slova je jeden z nástrojů politického boje, který používá každý, nezávisle na tom, o co mu jde.

    OdpovědětVymazat
  5. Netuším sice, co je liberál:), ale naprosto s autorem souhlasím. Nakonec jsem o tom i napsal. Vznikající ideologické gestapo je řádově nebezpečnější než pár bílých primitivů a dokonce nebezpečnější, než gangy v ghetech.

    OdpovědětVymazat
  6. "který používá každý, nezávisle na tom, o co mu jde."

    Pokud jej může použít skutečně každý, pak se zajisté shodneme, že její obrana nemůže být "fašismem" (stejně jako obrana reprezentativní demokracie z politika automaticky nedělá liberála)...

    OdpovědětVymazat
  7. Na tom se neshodneme. To, že někdo brání "svobodu slova", neznamená ani to, jestli někdo fašista je, ani že fašista není. Záleží na tom, co to slovo vyjadřuje. Pokud je to snaha vyhubit nějakou rasu, je podle mého názoru věc jasná.

    OdpovědětVymazat
  8. Správně, teď by Jakl chtěl, aby si každý mohl zpívat co chce...a příště bude chtít, aby si každý co chce mohl i myslet! S takovými skrytými fašisty jest záhodno tvrdě zatočit!

    OdpovědětVymazat
  9. Vážím si všech policistů, kteří nasazují krk proti jakýmkoli násilnickým bojůvkám, ať už to jsou patry cikánů s břitvami nebo party kožených hlav s baseballovými pálkami.


    Vždyť to je úplně jasné, je to nácek jako vyšitý, jiná věc je, že tu máme nacistické partaje dvě a spodina si vybrala jinou, než si přeje vrchnost
    http://www.narodni-strana.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Jene, opet s vami nesouhlasim, ale zkusim se vydat po vasi argumentacni lince.

    Kdyz je svoboda projevu, tak vime, kdo to rika, nebo zpiva. Az se pak neco v tom smyslu stane, policie vi, kde ma zacit hledat.

    Kdyz je to zakazano a fasiste si takto zpivaji jen ve sprse nebo potichu nekde hluboko ve sklepe, policii ubude jeden ze zdroju vyctu podezrelych. Je pak zakaz produktivni nebo kontraproduktivni?

    OdpovědětVymazat
  11. Agumentace pana Jana:-(
    presne takto to pamatuji pred lety v CSSR zasahy policie proti "nepratelum statu" proti nepratelum realneho socialismu, co narusovali budovani socialismu, dnes to pan Jan potrebuje zmenit jen na budovani trzniho hospodarstvi a postsametoveho demokratismu:-(

    ----------------------------
    Vždyť to je úplně jasné, je to nácek jako vyšitý,

    "Jako vyšitý" je to stary komunisticky vykrik a volani po potlaceni jakehokoli jineho nazoru:-(

    Vážím si všech policistů, kteří nasazují krk proti jakýmkoli násilnickým bojůvkám, ......

    a nasledovaly podpisove akce s zadostmi o co nejprisnejsi potrestani poradane a organisovane soudryhy a soudruzkami na vsech urovnich.
    ----------------------------
    pane Jene,
    ..patry cikánů s břitvami nebo party kožených hlav s baseballovými pálkami.
    to jsou dnes hlavni cile police CR ?
    Mohl byste ctenarum dolozit kde jake Cikany policie v CR umravnuje?
    cha cha cha
    Jestli je neco dnes v CR
    "jako vyšite" pak je to policie coby prevodova paka moci stale vice protilidove a antidemokraticke.
    Zacal s tim Paroubek na Technu a dnesni prozatimni Fisher pritvrdil, aby pristi vlada mohla po volbach odmitat kritiku a rikat, ja nic ja muzikant:-(
    Mourenin vykona svou praci a bude odkracen :-(
    Hlavne ze jsou Vam jasni nackove jako vysiti.
    Az to nekdy vypada ze sluvko demokracie svoboda a podobna znaji nekteri obcane ve stredu Evropy jen coby vyraz ze slovniku:-(
    Zakazy prikazy policejni zvule ,
    to je lidu vule?
    Asi stejne jako kdysi za vlady soudruhu:-(

    OdpovědětVymazat
  12. to nebyl utok na pana Jana, jen znechuceni nad nesametovym pojetim demokracie v CR.
    jaky rozdil treba proti Anglii, kde vyznavaci islamu svobodne demonstruji s hesly smrt nepratelum a svobodne vyhrozuji smrti !
    Foto ci odkaz prilozim i kdyz v ramci politicke korektnosti na prednich strankach tisku to nenajdete :-(.

    OdpovědětVymazat
  13. Souhlas s GP a prudký nesouhlas s Janem. Na Outsider Media, tuším, někdo argumentoval tím, že koncerty těchto kapel vedou k událostem jako Vítkov. Krásná ukázka bolševické zpitomělosti! Dotyčný argument suggeruje, že kdyby holohlaví vrazi z Vítkova neposlouchali Bílou Ligu, tak by ten cikánský barák nezapálili. Jene, vážím si policistů, kteří rozhánějí násilnické bandy (škoda, že nejsou takhle odhodlaní vůči bandám tmavší pleti), ale ti, co rozhánějí koncerty a dokonce šmírují uzavřené soukromé party, představují pro tuto zemi větší nebezpečí než všichi neonacisti dohromady.

    A největší naše ohrožení sedí ve Strakovce, na to nezapomínejte!

    OdpovědětVymazat
  14. Abych to zde neucpal obrazky ci odkazy, ctete
    z Anglie
    Je to hrozba nejen pro Anglii, pro celou Evropu, je to hrozba celosvetova.

    Pokud co nejdrive neskoncite s Vasi "politickou korektnosti" Vas osud bude nedobry!
    Demokracie , korektnost, lidska prava, svoboda, to vse plati a melo by platit pro vsechny obyvatele teto planety Zeme.
    Ale s vyjimkou tech kteri zadaji Vasi smrt a svetovou nadvladu Islamu!
    Probudte se konecne !

    OdpovědětVymazat
  15. A největší naše ohrožení sedí ve Strakovce, na to nezapomínejte!

    Ano, ale proto se přece nebudu zastávat lidských práv jedněch fašounů masených druhými při nějaké parodii na noc dlouhých nožů, ať se mezi sebou sežerou.

    OdpovědětVymazat
  16. Nemáte pravdu, Jene: ti jedni fašouni ty druhé - v tomto případě - nemasí, nýbrž si dělají koncerty, a za to jsou těmi druhými maseni! Kdyby byli maseni za masení těch druhých nebo někoho třetího (cikánů), bylo by masení ze strany těch druhých v pořádku.

    V normálních společnostech není zakázáno hrát (jakoukoli) hudbu, ale je pouze zakázáno masit. To byste taky mohl "masit fašouny" za to, že jdou nakoupit do Tesca nebo že řídí motorové vozidlo.

    OdpovědětVymazat
  17. Takže to budeme řešit vzájemným respektem a tolerancí, hoši si hezky budou hajlovat, nabírat rekruty, samozřejmě mladí hoši potřebují také trochu sport, takže trochu branných sportů nemůže škodit, přitom se samozřejmě musí dodržovat určitá disciplína a hierarchie, no a správný chlap by také měl umět zacházet s bouchačkou. Netolerantní jsou ti, kdo v tom vidí něco špatného.

    OdpovědětVymazat
  18. No konecne pane Jene, ze Vam to dochazi :-)
    Netolerantní jsou ti, kdo v tom vidí něco špatného.

    Jo gde sou ty stary zlaty casy kdy chlapi museli na vojnu, kde je i mimo jine naucili (kdyz chteli) i se zbrani zachazet, nepritele nachazet, s prateli vychazet.
    Ted ve Vasi sametove predposranosti aby se ti nejmuznejsi z moznych muznych chodili cvicit ve vojenskem umeni potajmu nebo aby snad kvuliva tomu se dali este na vojnu nebo dokonce snad k polici se spravne naucit nasilnostem na slabsich :-(
    Jo to nase generace to mela zadarmo a ani kdyz byl clovek na skole tak se neslo ulejt. To az pak zacala era modrejch knizek a dalsich vymozenosti pro slabochy:-(
    A co vypraveli dedeckove, cha cha cha
    Za Marie Terezie byla povinna vojna na 7 let, to byli chlapaci, ne dnesni chcipaci :-)
    Ale probudte se, uz jsem to sem psal a Vas FSECHNY varoval, od Vasich vlastnich mladencu Vam hrozi nebezpeci mensi nez male, zato pozor na toto, aby nebylo pozde:
    svoboda po Englicku

    OdpovědětVymazat
  19. Takže to budeme řešit vzájemným respektem a tolerancí
    Vzájemný respekt a tolerance se běžně pokládá za známku civilisovanosti, jde o to, k čemu ten respekt požadujete, resp. co to pořád chcete "řešit"?

    hoši si hezky budou hajlovat(1), nabírat rekruty(2), samozřejmě mladí hoši potřebují také trochu sport, takže trochu branných sportů nemůže škodit(3), přitom se samozřejmě musí dodržovat určitá disciplína a hierarchie(4), no a správný chlap by také měl umět zacházet s bouchačkou(5)
    1.Hajlovat si mohou v soukromí jak chtějí; na ulici je to zakázáno (kdyby neexistoval všudypřítomný dvojí metr, museli by Vám zakázat zdravit se "čest práci"!). 2."Nabírat rekruty"??? KSM nabírá rekruty? Mladá pravice nabírá rekruty? Skauti nebo pionýři nebírají rekruty? Verbung do legální organisace rovněž není nic, co be se muselo "řešit". 3.Trochu sportů, i branných, nemůže škodit a 4.disciplina (evt. hierarchie) je to, co katastrofálně chybí celé společnosti. 5.Umět zacházet s bouchačkou v rámci platných českých zákonů rovněž není nic, co byste musel řešit.

    Summasumárum, ať policie řeší to, co k řešení je: illegální činnost, zakládání politických stran s programmem k zániku demokracie, výzvy k násilí nebo k sexu s nezletilými. Nic z toho, co jste Vy vyjmenoval, není něco, co by se mělo "řešit".

    OdpovědětVymazat
  20. Astře, totéž co Jan: jestli muslimové pracují proti společnosti, je třeba je zavřít, popř. vyhostit. V Anglii je větší svoboda slova, výzvy k násilí tam zakázány nejsou, takže nosit ty transaprenty tam je legální. Že tam mají dvojí metr, to je jiná věc, v tom se neliší od ostatních zemí Západu, zachvácených rakovinou politické korrektnosti, která se začíná blížit co do škodlivosti nacismu a kommunismu.

    Pokud se ovšem porodnost "bílých" nezvedne nad 2,1 dítě na rodinu (a ona se nezvedne), je každá snaha, ať zleva či zprava, v delším časovém horizontu marná.

    OdpovědětVymazat
  21. Ad Jan: zapomněl jsem, že KSM už legální organisací není, v tomto případě se tedy jedná o nábor nových členů do illegální organisace. To byste měl řešit!!

    OdpovědětVymazat
  22. KSM je opět legální, Nejvyšší správní soud rozhodnutí vnitra zvrátil.

    OdpovědětVymazat
  23. KSM je opět legální
    Tak má Jan o starost míň a establishment bude muset na zákazu DS zapracovat o něco víc.

    OdpovědětVymazat
  24. ad Vodnik

    ..v tom se neliší od ostatních zemí Západu, zachvácených rakovinou politické korrektnosti, která se začíná blížit co do škodlivosti nacismu a kommunismu.

    Pokud se ovšem porodnost "bílých" nezvedne nad 2,1 dítě na rodinu (a ona se nezvedne), je každá snaha, ať zleva či zprava, v delším časovém horizontu marná.


    MAS TO SPRAVNE
    FSECHNO MARNE :-(

    OdpovědětVymazat
  25. Neexistuje blbější a nesmyslnější činnost než bojovat za náboženství, to byla pravda ve 12. století a je to pravda stále. Navíc ani žádný křesťan nejsem, křesťanství považuji za pověru.

    Něco jiného ale je obrana bezbraných, jako jsou Romové nebo bezdomovci, vy snad věříte, že je před fašisty zachrání policie? Já ne. Fašista nemá právo na nic, ani svobodu slova ani svobodu sdružování, má právo jen zemřít.

    OdpovědětVymazat
  26. Fašista nemá právo na nic, ani svobodu slova ani svobodu sdružování, má právo jen zemřít.
    Běžte se tedy oběsit neboť jste právě promluvil jako ryzí fašista.

    OdpovědětVymazat
  27. Myslí, že seu muž se hodí další kuriozita.
    Ale po pravdě, je to tak brutální, že si nejsem jistý, jestli to není fake

    OdpovědětVymazat
  28. 2 Stary Pan;

    I kdyz nemam o prumerne inteligenci obyvatelstva zadne iluze, tohle je ZCELA BEZPOCHYBY fake a jsem dost prekvapen, ze si nejses jisty. Vzdyt je to temer pruhledna reklama na pojistovnu, se podivej na www.tvujsoused.cz. Cehunsky pokus o viral advertisement.
    Vlastne jsi mi potvrdil me beziluze.

    OdpovědětVymazat
  29. Velmi pravděpodobně, jen nesouhlasím, že neúspěšný: 130 tisíc zhlédnutí svědčí o opaku.

    OdpovědětVymazat
  30. asi proto, že mi to nestálo za zkoumání. Jen jsem to rychle prohlédl a postnul. Neměl jsem čas, protože jsem musel odejít. Pobavilo mě to, ať je to fake nebo ne.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>