13. července 2009

Amatérism BIS

via Nautilus. BIS se s professionalitou sobě vlastní pokusila získat konfidenta ve vedení Dělnické strany.

S infiltrací tajných služeb do extrémistických stran plně souhlasím, na rozdíl od omezování lidských práv jejich členů. Neonacisté jsou nebezpeční, a proto je třeba mít pod kontrolou. Není však možné to dělat takto dilettantsky. A věřím, že se ministr vnitra nepokusí zneužít získané údaje pro rozpuštění DS. To by mu stejně nebylo nic platné, jak ukazuje zkušenost z Německa. Provokace je protiústavní.

13 komentářů:

  1. System Nemecky v porovnani s Vasim uz nesametovym je jiny.
    Nekteri Vasi predstavitele se chovaji tak ze to vyvolava podezreni. Nekteri jakoby misto mozku meli nasrano v hlave :-(
    To na rozdil od tech Nemeckych, cimz jsem chtel rici ze moudrost soudu Nemeckeho a jejich smysl pro svobodu a demokracii nemusi mit nic spolecneho s pohledem soudu CR. Stale jsem v soku ze stejny soud ve stejnem miste ktery mi vymeril 2 roky vezeni za nedovolene opusteni republiky nedavno odsoudil skupinu mladych muzu za tak zv. "hajlovani". Ne na verejnosti , ale v uzavrene spolecnosti! Opet jste nesvobodni !
    Hanba CR !

    OdpovědětVymazat
  2. Ze to udelal soudce, byvaly komunista, jeste nedavno poslanec za komunisty, o to je to horsi, vice to vypovida o Vasi politicke scene o Vasich svobodach a pravech !

    OdpovědětVymazat
  3. >S infiltrací tajných služeb do extrémistických stran

    No tak to naprosto nesouhlasím, kdo určí, kdo je extrémista? Ten kdo ovládá BISku? Ne, že bych DS nějak fandil, ale před nedávnem soud, přes horečnou snahu ministerstva, potvrdil, že se o extrémistickou stranu nejedná.

    >Neonacisté jsou nebezpeční, a proto je třeba mít pod kontrolou.

    To je samozřejmě nesmysl. Žádný nacismus tu nehrozí. Nebyl tu, ani pod vojenským tlakem Německa. Lidé jen hledají spojence pro agendu, pro kterou mezi "normálními" stranami spojence nenalézají. Fašismu tou agendou rozhodně není.

    OdpovědětVymazat
  4. To je jednoduché: vláda. Extrémisty nelze podceňovat. Asi jste ten rozsudek Vláda v. Dělnická strana nečetl.

    Žádný nacismus tu nehrozí.
    Never say never + NATO.

    OdpovědětVymazat
  5. Neonacisté jsou nebezpeční, a proto je třeba mít pod kontrolou.

    Já jsem v takových věcech velmi podezřívavý a mnohem větší nebezpečí vidím v náccích pod kontrolou než v náccích volně hajlujících a chlastajících, viz gladio.

    OdpovědětVymazat
  6. Kdo se pořádně znelíbí vládě, je extremista a neonacista a je pak třeba narušovat soutěž politických stran za peníze daňových poplatníků.

    To si tu opravdu někdo myslí, že vládnoucí establishment informace BISky nevyužívá pro své partikulární zájmy, i když to třeba otevřeně nepřiznává. Když něco vnitro získá, tak to samozřejmě použije, ať již to otevřeně přizná či nikoliv. Ona aféra Watergate byla hlavně o tom, že jedna legální strana zneužila státního aparátu k činnosti proti legální straně jiné.

    OdpovědětVymazat
  7. Kromě spousty řečí o úloze politických stran (které ani nemám sílu číst) shrnuji podstatné:

    I. Návrh na rozpuštění Dělnické strany s e z a m í t á .

    [109] Vláda v nyní posuzované věci neprokázala svá tvrzení o spolupráci Dělnické strany s hnutím Národní odpor (a ostatně ani skutečnost, že se jedná o extremistické neonacistické hnutí), o radikalizaci aktivit Dělnické strany směřujících k uchopení moci nedemokratickou cestou, ani o porušení shromažďovacího zákona v souvislosti se shromážděním v Hradci Králové dne 16. 8. 2008. V případě shromáždění v Litvínově dne 18. 10. 2008 vláda prokázala podporu Dělnické strany této akci, nikoliv však již porušení shromažďovacího zákona touto stranou.



    [110] V řízení nebylo prokázáno, že by činnost Dělnické strany byla v rozsahu skutečností tvrzených a prokázaných vládou naplněním shora uvedených důvodů pro její rozpuštění (§ 4 a § 13 odst. 6 zákona o politických stranách). Nejvyšší správní soud proto návrh vlády na rozpuštění Dělnické strany jako nedůvodný zamítl.

    Je tam snad někde jinde háček, který jsem přeskočil kromě toho, že soud upozornil na možnost podání žaloby jiné, lepší?

    K těm tajným operacím. Všimněte si, že jsou vesměs proti skupinám, fandícím nepřátelskému státu. Nacisté takový stát nemají, stejně jako ho nemají komunisté. Na rozdíl od např. p. Vondry není pravděpodobné, že je p. Vandas agentem cizí mocnosti:) Může být maximálně nácek sám za sebe a z toho opravdu strach nejde.

    OdpovědětVymazat
  8. Je processní rozhodnutí ("neprokázala"), nikoliv hmotněprávní ("o extrémistickou stranu nejedná"). V tom byl vtip.

    stejně jako ho nemají komunisté.
    Ti ano: Rusko. Věřím, že je má BIS v hledáčku.

    Může být maximálně nácek sám za sebe a z toho opravdu strach nejde.
    Hitler, Milošević ani Mečiar nebyli agenty cizí mocnosti.

    OdpovědětVymazat
  9. >o extrémistickou stranu nejedná

    Nebylo na soudu, aby prokázal jednu z tezí: jedná se extrémistickou nebo neextrémistickou stranu. Posuzoval pouze relevantnost vládního návrhu a zde odpověděl jasně. Pokud tedy vláda dala do žaloby všechny argumenty, na jejichž základě usuzuje, že DS je extrémistická, popřípadě nacistická strana, soud ukázal, že tomu tak není. Vláda tedy nemá v ruce jediný důkaz, na jejímž základě by mohl pan Pecina označovat tuto stranu nálepkou nacisté.

    OdpovědětVymazat
  10. vesměs proti skupinám, fandícím nepřátelskému státu

    To si nemyslím, bylo to proti všem nepohodlným skupinám. Čert sám ví co a jakými metodami se děje teď.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Category:COINTELPRO_targets

    OdpovědětVymazat
  11. Nebylo na soudu, aby prokázal jednu z tezí: jedná se extrémistickou nebo neextrémistickou stranu.
    Ach jo, to jste to zase nepochopil. Kdybyste místo pohrdáním právem si o právu něco nastudoval, učinil byste lépe.

    Samozřejmě, že to nebylo na soudu. Bylo to na žalobci.

    OdpovědětVymazat
  12. sakra panove, nepripada Vam to jako u "blbejch na pude"?

    nejen cela vymena ale kam az jste se dopracovali:-(

    Nebylo na soudu, aby prokázal jednu z tezí: jedná se extrémistickou nebo neextrémistickou stranu.
    SPATNE.
    GP vysoce odborne Cnemovi kontruje:
    Samozřejmě, že to nebylo na soudu. Bylo to na žalobci.
    ..takze zalobce extremismus ci nacismus dokaze tim ze predlozi serii ci jen jeden "dukaz".
    A soud nic nej "spravedlive a odborne" posoudi a vyda rozum :-(

    GP Vy snad chcete i nahodneho ctenare znechutit? :-(
    Vy jste schopen rozpitvat kazde slovicko jit do detailu az tak hluboko ze vlastni pointa, cely smysl cely "background" zmizi jako nepodstatny i kdyz o to jde.

    Co kdybyste se misto rpzboru a vrtani do hloubek kde uz neni co rozebirat soustredil na podstatne.

    co je na tomto nazoru extremistickeho, ci dokonce nacistickeho ci cim to ohrozuje existenci ci utoci na podstatu statu prave se nazyvajiciho CR ?


    Vam to nic nerika?...pokusy zlikvidovat DS, zaloba na Stworu a dalsi akce nove"jen" urednicke cili "nestranicke" vlady?
    VY nevidite co se v Kocourkove deje?, že s novou úřednickou vládou byl nastolen kurz tvrdé represe proti skutečné opozici. Čeho se báli pokrytečtí politici, začali dělat úředníci v čele s bývalým komunistou Fischerem.

    Svinarna to je, snazit se vzbudit dojem ze se jedna o cosi vyssiho jakasi""nestranna" tedy vlasne nadstranicka iniciativa nestranicky spravedliva.
    HOVNO. Predevsim jasne nedemokraticka v pristupu k jinemu nez soucasnemu politickemu zasmradlemu dvorku s dosud existujicimi stranami 2 hlavnimi a dalsimi pricmrdujicimi.
    ========================
    necht ctenar posoudi sam jak "fasounsky" ci"extremisticky" program DS ma:

    otazka pro DS
    Takže vaše představa národně socialistického státu je jaká?

    odpoved:
    Národně socialistický stát je země, ve které si její zahraniční i vnitřní politiku budou určovat její vlastní lidé, čeští občané. Kde si budu moc přečíst noviny a zapnout televizi, o kterých vím, že jejich obsah neurčuje žádná zahraniční společnost, která v tomto médiu neuplatní své zájmy a neovlivňuje domácí politiku a kulturu. Kde si koupím české potraviny v českém obchodě a prodá mi je český prodavač, jenž svou práci nebude muset nenávidět.
    Je to stát, kde hrdost na svůj národ nebude pošlapávána a dehonestována odpůrci nezávislých národů, jako jsou dnešní sociální demokraté a liberalisté. Kde vzorem pro mládež nebudou drogy a život bez názoru, ale jejich výchova je povede k odpovědnosti a slušnosti. Muž bude umět a moci založit rodinu a udržet si ji, žena vychovat zdravé děti, a ty to svým rodičům ve stáří oplatí láskou a ne odkopnutím.
    Národně socialistický stát bude mít vlastní dělníky, řemeslníky, jeho obyvatelé nebudou pohrdat lidskou manuální prací a vlastní soběstačností. Stovky bank s hypotékami a půjčkami na celý život musí být v opovržení, protože jejich styl fungování, jak jej známe dnes, si nic jiného nezaslouží. Naše země a její obyvatelé nebudou žít pro vytváření celoživotního dluhu, ale skutečných hodnot. To je ve zkratce můj národní socialismus.


    ==================================
    jestlize na tomto "programu" ci nazoru je neco extremistickeho ci dokonce fasistickeho, pak Vasi vladci nejsou vladou demokratickou vladou lidu ci kdyz ne lidu tak alespon vladou elit ale pro Lid, jsou nic nez Kocourkovska banda manipulatoru, bojici se o sva privilegia.

    A Vazeny experti pres Kocourkovske pravo, studovanim a rozebiranim kazdeho slovicka az do dna tuhle Vasi soucasnou
    nestranickou ci stranickou rozhodne vsak nedemokratickou svinarnu neobhajite!

    OdpovědětVymazat
  13. i Madari maji svoje mantinely pro demokracii nastaveny svobodneji nez jsou v CR

    Madarsko

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>