8. července 2009

Cynthia Payne i v Česku

Slavná bordelmamá Cynthia Payne, která se proslavila možností platit za prostituci stravenkami, logicky získala následovníky i v ČR, jak reportují Lidové noviny: "V některých pražských privátech pak mohou muži za sexuální služby platit stravenkami."

3 komentáře:

  1. -Možnost svobodně se rozhodnout, ve kterém stravovacím zařízení, v jakou dobu a jakým způsobem svou stravenku využije
    -Zvýšení reálného příjmu bez dopadu na zvyšování daně z příjmu
    -------------
    jen same sametove vyhody pro nezdanene stravenky

    a co "bordely" ty mate zdanene?

    Nezdanenost ci nezdanitelnost stravenek kdyz to ma fungovat jako lidove opatreni pro Lid bude ci nebude platit taktez i pro ukajeni hladu sexualniho?
    Nebo to mate ve Vasich predpisech specifikovano jen pres zaludek?

    Nadhodil jste GP super thema:-)
    se vsadim ze navstevnost blogu po tomto clanku prudce stoupne, tedy pokud nedaji ctenari prednost urychlenemu presunovani stravenek k nektere z Vasich Cynthii :-)

    Preji Vam z celeho serdce:-)))))))
    Prej a bude Ti prano:-)
    dej a bude Ti dano :-)

    OdpovědětVymazat
  2. jen jedna malá poznámka- daňově uznatelná je jen část stravenky, konkrétně 55% nominální hodnoty a navíc ještě je to omezeno 70% hodnoty hlavního jídla podle stravného na sl.cesty,takže zase takový zázrak to není. Je to příjemný benefit k platu, který dává zaměstnancům pocit, že dostali "něco navíc", je to stejný psychologický efekt jako regulační poplatky pro lékaře.

    Vzhledem k tomu, že jedna každá koruna je v ČR zdaněna mnohokrát nevidím daňovou uznatelnost stravenek jako problém, právě naopak. Zločinné zdanění je jen nepatrně zmírněno.
    Série předpisů okolo stravenek je úděsná a smí se za ně kupovat jen jídlo. Firmy distribuující stravenky berou provize jak od těch, co stravenky kupují tak od restaurací a obchodů. Je ale fakt, že stačí se na ně zamračit a provize je nula, jen musí dotyčný šetřílek tušit, že to jde.
    Mimochodem na Slovensku je již pár let uzákoněna povinnost zajišťovat stravu všem zaměstnancům nejen umožněním stravování, ale přímo stravenkami nebo závodní kuchyní, případně smlouvou s nějakým blízkým restauračním zařízením- samozřejmě na náklady zaměstnavatele. Dost je to zatěžuje- zcela právem. Zde je daňová uznatelnost naprosto logická, neboť zákon nařizuje zaměstnance krmit ať chtějí nebo ne.
    Ty štětky musely být dost levné, na jednu směnu připadá jen jedna stravenka, i kdyby kaňour šetřil stravenky celý rok a měl str.za 80, víc než nějakých osmnáct tisíc nenašetří a půlku stejně většinou platí ze svého, i když někteří zaměstnavatelé hradí stravenky celé. To si štrejchne max. jednou za dva měsíce.
    Pro případné zájemce o sex za stravenky z ciziny- v ČR platí jen české stravenky a nezkoušejte platit prošlými parkovacími kupony- české štětky začínaly někde ve fabrice a stravenku spolehlivě poznají.

    OdpovědětVymazat
  3. Jestli se snad po precteni clanku nekterej ctenar natesil potesil namlsal chut dost tak hoobeles panove :-(
    Vstoupila pani Andy a nezustal kamen na kameni:-)

    Jeste ze tak, mozna zabranila nejednomu rodinnemu pruseru a jeste buhvi kolik treba i detskych hladovych krku, za stravenky ktere by krkavci otcove sli prosukat, misto detem stravu dat.
    Jak nadeje narostly,
    tak rychle i splaskly
    sotva slzy vytryskly
    rychle zase zaschly
    male tu je nebezpeci
    ze byste si mlaskli:-)
    ze stravenky pro potravu
    s devami ne pro radost
    Andy fsechno vysvetlila
    i pro blbe jasne dost.
    --------------------------
    PS jen ta informace z odkazu neni prilis lichotiva pro muze v CR:-(
    Profesionalky ze pry startisticky overene poskytuji sluzby a poteseni predevsim cizincum:-(
    Co je to za bordel?
    To by melo projit parlamentem!
    Pro cesky chlapce nic? Se nedivim ze pak takove zklamani koncici jen chozenim na pivo a fotbal nekdy i hokej.
    No jasne mate f tom hokej :-(
    -------------------------

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>