18. července 2009

Dodatek ke kanadským visům

Člověk nerad přiznává, že se nechal nachytat. Tak i já uvěřil postkommunistickému politiku Janu Kohoutovi (i když předpona post- je spíše jen illuse) místo západnímu politikovi Michaelu Calcottovi. Přitom Janka, Alexe Juchelku i Áju instikt nezradil.

Nejprve se přiznal Michael Kocáb a pak byl donucen se přiznat i Jan Kohout. Jak si mohl myslel, že mu jeho drzá lež může projít, to nechápu. Tak idiotskou výmluvu člověk jen tak nevidí: "Jestliže mě někdo pouze informuje v rámci diplomatických jednání o určité věci a já po něm žádám, aby mi to oficiálně potvrdil, tak jsem schopen tuto informací dát pouze, když ji mám černou na bílém." Ale alespoň jsem zbaven jedné illuse.

8 komentářů:

  1. Rovněž jsem měl dojem, že vaše výkřiky o "affrontech" jsou poněkud excesivní.

    OdpovědětVymazat
  2. Jen abyste nesklouzl k černobílému vidění - když za to nemůže Kanada, může za to Česko. Vůbec není vyloučeno, že Kanada o všem sice včas informovala, ale pravděpodobně velmi zmateně. A že česká vláda na zavedení reagovala podobně zmateně, a tak si postkomunistická a západní politika možná vůbec nemají co vyčítat. O tom, že západní kanadská politika nese podstatnou část viny na samotném problému s českými "azylanty", taky není třeba pochybovat.

    OdpovědětVymazat
  3. co kdybyste vazeni debatujici sahli az na koreny veci ?

    Proc nejpocetnejsi zadatele v Canade jsou prave Mexikanci a Cikani z CR?
    Ten tak zvany mekky ci prilis tolerantni ci prilis vstricny rikejte si tomu jak chcete korektne nekorektne, immigracni program v Canade se narodil jak?

    Ze se podivali pres hranici a videli jak Emericani biji cernochy ?
    Ze tech zbitych cernochu bylo v USA v minulosti bezpochyby mnoho o tom zadnych pochyb!
    Kolik jich slo do Canady pozadat o politicky asyl?
    Tam docasne utikali Clintoni a dalsi mladi Emericane, kterym se nechtelo riskovat svuj zivot.
    Jiste nekdo doplni presnym cislem, cernochy, i ostatni, jakoz rozeberete i to ze Canada je dnes plna dalsich ethnickych skupin jako treba Pakistancu, Indu atd..ktere se tu nepripominaji.
    Jak bylo ublizovano Indum bratrum Cikanu v dnesni Indii nejvetsi demokracii sveta ze sli zadat do Canady? V bledemodrem stejny background jako u Cikanu?
    Jak jsou rasove diskriminovani Mexikani doma v Mexiku, gangy mafianskych paseraku drog jim ublizuji? Masove prelezaji ploty do USA a ti chytrejsi a stastnejsi se propasiruji az do Canady, nebot zatim "legalne" v USA nemaji chanci.
    Jste tu nekteri nejak moc politicky korektni, misto abyste se do toho opreli do vsech detailu ktere v tom hraji svoji roli.
    Stejne jako jako pristehovalecka vlna Cikanu ze Slovenska a dalsich zemi do Cech se tu nerozebira.
    Ze se v tom neprebira Kocab a jeho ideobratri jakoz ani spravni milovnici pravdy a lasky je pochopitelne, ale tady uz to skoro vypadalo ze se tu nekteri chcete dobrat az korenu:-)
    Toz zkoumejte do hlubky nepratel se nelekejte, na mnozstvi nehledte :-)
    -------------------------------------

    OdpovědětVymazat
  4. tech docasne uteklych Emericanu do Canady pred nasazenim ve Vietnamu bylo udajne malo, jen nekolik tisic a spravne hrdi Emericti patrioti se na uprchliky divali jako na zradce.
    Byl to podobny nesouhlas a neochota jit bojovat za neco v co nekteri mladi neverili jako nedavno s invazi do Iraku.
    Ve Vietnamu slo pritom opravdu o pomoc demokratickemu jiznimu Vietnamu a boji proti komunismu ne o likvidaci neexistujici nuklearni a terroristicke hrozby svetu:-(

    OdpovědětVymazat
  5. O Vietnamske valce se najde dost clanku, ze vlastne slo o olej: "It depends on who you believe. Many claim it was an attempt to stop the spread of Communism from China. That seems naive, however, given the long history of oil corporations controlling governments and fabricating "reasons" for War. Specific to Vietnam was the study in the 1920's by future U.S. president Herbert Hoover in which one of the world's largest oil fields was discovered off the coast of what was then known as French Indo-China. General MacArthur supplied weapons to Ho Chi Minh in order to drive out the French, not the Chinese, and the war was just a coverup for a massive oil survey conducted by Rockefeller's Standard Oil company. After the war was over, various worldwide companies won bids for drilling, but Standard was the only one that actually struck oil. Only a deluded person would believe that was a coincidence."
    Verte nebo ne, dnes je Vietnam na tretim miste v olejovem prumyslu v Jizni Asii!
    Dnes se rika, ze valka byla zbytecna. Zaslouzi si Fondova omluvu? Ovsem mrtvi a zraneni nedostanou nic.

    OdpovědětVymazat
  6. safra Vodniku ze SaFra, porad jen olej:-(
    take v 91 Golfsky zaliv kdyz si Sadam rozpomenul ze Kuwait vlastne patril kdysi k Iraku, pak Irak znovu v r.2003 , ted by se hodil olej na kterem sedi Iran,
    taktez Falklady lezi na oleji a Argentina by rada, atd.... stale jen OLEJ! Stale dokola kolem celeho sveta, strety o zdroje surovin, ropovody mocenske spory :-(
    Do prdele kdyz uz se zavede ci znovu vymysli pohon treba co predvedl N. Tesla na bezdratovy prenos energie ci cokoli jineho, jen ne stale dale jen fosilni paliva a olej uz aby konecne skoncil a zustal jen pro chemii a farmaceuticky prumysl . Teprve potom bude po piskvorkach !!!
    Pak snad by ta silena honba mohla skoncit.
    Proklety olej! Ma na svedomi jiz milliony zmarenych lidskych zivotu a vladcove sveta stale dal krajinou temnou :-(

    OdpovědětVymazat
  7. Teslu znicil Morgan pred temer sto lety.
    Kdyby se bezdratova, zadarmo elektrika dnes znova vykopala z archivu, co bychom delali z tim vsim vrtnym vercajkem, tankery, nadrzemi v benzinovych pumpach? A co ty dlouhe ropovody?
    To mame vsechno hodit do srotu?
    Udelejte si zadarmo energii u vas v Klokanii a nas tady nechte na pokoji
    Takovej dieslovej motor, to je muzika!

    OdpovědětVymazat
  8. Takovej dieslovej motor, to je muzika!
    ============================
    to ano :-( a hodne smradlava :-(
    ze stale plne ustni dutiny korektnosti,
    je na case stim FSIM nekorektnim smradem a FSEMI srackami korektne nebo nekorektne prestat !

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>