13. listopadu 2007

Guy Peters: Pogrom na emigranty

Jak informuje Ross Hedvíček, iDNES uspořádala pogrom na emigranty. Chabý pokus o vysvětlení je v diskussi správkyně Nadi Strakové.

Nikdy jsem neměl o Mladé frontě valného mínění, ale co je moc, to je moc. Jsem rád, že jsem nepodlehl pokušení umístit svůj blog na tak odporně čecháčkovský server. Se svými nonkonformními názory bych byl jednou z prvních obětí, protože stížností od trollů by bylo nepochybně více než dost.

5 komentářů:

  1. myslite toto ?

    Re: Paní Straková. (Naďa Straková (Anonym), 12.11.2007 11:20 ) nevhodný příspěvek? | vlákno | reagovat
    Vazeny pane Jemelko, vedení redakce rozhodlo oba blogy zrušit na základě emailů a stížností, které konstantně docházely do redakce přímo vedení, ať již od čtenářů či samotných bloggerů. Je mi to líto, ale byla to jen otázka času. O podvodech jsme věděli delší dobu, nezvratných důkazů se nakupilo nakonec tolik, že to začalo být nespravedlivé vůči ostatním bloggerům. Doporučuji panu Rezabkovi založit si blog na bloguje.cz nebo blog.cz, kde nemají tak přísný Kodex a kde nejspíše nalezne větší svobodu vyjadřování svých názorů.

    ------------------------------
    pani Naďa Straková jestli dobre rozumim tomu co napsala, jinymi slovy rika,ze: iDNES poskytuje mensi svobodu k vyjadrovani nez jini provozovatele blogu?
    Jake mantinely ma ten jejich iDNES Kodex?
    Je preci velky vyber kde a jak je si mozno udelat vlastni blog. Je nejaky extra duvod bazirovat na iDNES ?

    OdpovědětVymazat
  2. i dalsi osoby maji zakaz?
    "Tomáš Krystlík" take zmizel,
    podle jakeho klice to mazou?
    Myslim ze by se tomu mela udelat na ostanich serverech radna " reklama "
    Co je to vlastne za spolek ti co provozuji blogy i iDNES?
    Na to muze odpovedet asi jen nekdo z CR, kdo je tomu hodne blizko. Z venku se to rozhodne neda objasnit. Asi stejne jako nelze vypatrat z Klokanie duvod proc I.Amin byl kanibal a vecerel nejradeji s neprateli rozporcovanymi na taliri.

    OdpovědětVymazat
  3. Co Vás přitahuje na téhle partě trollů v důchodu to fakt nevím. Uznávám, že Hedviček je docela komická postava, je s ním sranda, ale asi je pravda, že podvádí s karmou a tak, za to už ho vyhodili z Respektu.

    OdpovědětVymazat
  4. Děvče jedno naivní, antisemitické... je zajímavá
    debata s Naďou Strakovou, administrátorkou iDnes.

    Čánek Pogrom a cenzura emigrantů v českém internetu upřesňuje dění na iDnes.

    OdpovědětVymazat
  5. To nejsou trollové jako z Nezvědavce. Tam jsou všichni jeden jako druhý a nelze je od sebe rozeznat. Jediná výjimka je Emma.

    Tihle tři se od sebe velice liší. Petera Jungwirtha nemusím, jeho propaganda je poněkud jednostrunná.

    Milan Řežábek je naprosto poklidný pisatel, který by od minuty mohl psát na Vrbu, tj. do zóny slušnosti.

    No a Tomáš Krystlík je můj idol. Chtěl bych umět psát jako on a mé názory jsou jeho velice blízké. Vyhovuje je mi jeho "německá" důkladnost a pečlivost.

    Ta primitivní československá soutěživost. Pokud na Sprše netrollují, tak si tam infantilně hrají. Karma je ze stejného rodu. Jedné kamarádce jsem na ní zpočátku pořád klikal, ale pak mne to přestalo bavit. Houby na ní záleží.

    Hromadné e-maily nejsou žádný podvod a v nich je celé to kouzlo.

    ad mM. Díky za zpřesňující odkazy!

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>