14. listopadu 2007

Varování: Post obsahuje pokleslé žertování

Jak známo, p. Mauleho pro jeho neschopnost jako muže (známý negativní důsledek cannabis) opustila manželka a on svůj žal utápí v návykových látkách ještě více. To má pro ostatní tu nevýhodu, že nikdy neví, co myslí vážně a co je pouhé "poklesle zertovani". Proto, když mne náš milý Boutros z ničeho nic obšťastnil tímto e-mailem: "Pokud nebudete rozdavat ceny za cteni ZMP, laskave prestante zverejnovat udaje o tom, kdo to cte. Prinejmensim me udaje, nemate k tomu svoleni a zadam Vas o okamzite vymazani clanku, kde zverejnujete muj nick. Rovnez zvazuji podani zaloby za rozsirovani pomluv, ve svetle Vasich lzivych komentaru o mem manzelskem stavu a vami vymyslenem "mrdani prostitutek". Prinejmensim zverejneni vasich komentaru v ceskem tisku." (nevyžádané e-maily lze bez dalšího zveřejnit, na rozdíl od účelově vybraných partií vzájemné korrespondence) tak jsem si myslel, že je to jen další z jeho nepříliš podařených vtipů. Nyní se ale zdá – podle toho co píše ve Stoce – že to zřejmě myslel vážně. Tak to se velice omlouvám, Boutrosíku, netušil jsem, že Vám veřejné statistiky opravdu tolik vadí. Vždyť už ani veřejné nejsou, tak byste snad mohl svou zuřivost poněkud zklidnit. To už jste veškerou marihuanu spotřeboval?

6 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Je to jeden výstřel z války s Boutrosem. Cíle bylo dosaženo, momentálně je cease-fire. Boutros dokonce začal i slušně diskutovat, což je věc nevídaná několik let.

    A to, že článek nepatří k nejlepším? Inu, každý den není posvícení.

    Ano, jsem liberální v přístupu, nicméně konservativní v hodnotách. Proto manželství považuji vždy za lepší než žít na hromádce. Koneckonců tridentský model manželství je poměrně nový výmysl. Připomínám např. římský usus, přerušitelný pomocí trinoctium abesse.

    Nechci nikomu sahat do svědomí, ale samota není dobrovolná volba.

    Nevím, jak velký abusus cannabis způsobuje impotenci, to se přiznám.

    OdpovědětVymazat
  4. Neberu Vám Vaši neúctu k manželství, nicméně já to vidím jinak.

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>