7. června 2009

Řešení pro adolescenty

Filip Sklenář přišel s analysou a řešením závažného problému adolescentů: Co s jejich neukojeným libidem? ("Chlapci opojení testosteronem jsou tedy odsouzeni k sexuální frustraci, výsledkem čehož je vandalismus, kriminalita, zvýšená konzumace alkoholu a drog a celá řada psychologických poruch.") Je to závažný problém, jak o tom svědčí původní wikipedie, která je v převážné většině ovládána právě adolescenty s neukojeným libidem, a podle toho taky vypadá.

Řešení, které Filip nabízí, tj. gay životní styl, však řešením není. To je vždy jen náhražka, ve vězeních, v kasárnách, všude, kde establishment potlačuje sexuální potřeby "chovanců" za účelem jejich vykázání do posice ovládaných.

Přitom Filip sám svou bystrou myslí přišel na skutečné řešení: "Mezi ženami zralejšími, které jediné mohou chlapcům krátce po pubertě aspoň částečně stačit v jejich neutuchajícím sexuálním apetitu, se příliš nenosí navazování vztahů učitelka-žáček." Po tom, co homofobie byla zcela správně vykázána jako postoj, kteří slušní lidé nezastávají, je na řadě ageism.

Updated.

5 komentářů:

  1. Autor jen povtzuje mou zkušenost, že s buzerantismem jsou spojena poškození i jiných částí mozku. Takovou sbírku pitomostí aby pohledal. Zbývá je dodat: Růžžovoučki čumaačku, žžužlej mi oušško! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Cnemo: Vaše zkušenost se od mé diametrálně liší. Já mám s homosexuály naopak velmi dobré zkušenosti, jakkoli jsou to většinou neznabozi a (nakonec pochopitelně) antikřesťané. Někoho, jako je pan Sklenář, jsem mezi nimi doposud nenatrefil.

    OdpovědětVymazat
  3. A co místo ad hominem diskutovat ad rem?

    OdpovědětVymazat
  4. Omlouvám se, ale je skutečně taková pitomost, že jsem se neudržel.

    Jinak jsem měl na buzíky asi smůlu. Nejzábavnějíší byl asi 65 letý farář, který dělal "hospodyňku" soukmenovcům. Choval se skutečně jako hospodyňka a manipulativně vyžadoval pochvalu za játrové knečky v polívce:)

    OdpovědětVymazat
  5. Já na to radši ani nereagoval, protože se posledně Astr podivil, když jsem kommentoval páně Sklenářův článek o Severní Koreji.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>