22. června 2009

Jak to bylo s Gruzií

Tak se téměř po roce ukazuje, že to, co bylo jasné už téměř před rokem, nyní konečně potvrzuje i Západní Evropa. Nicméně zapřísáhlé neokonservativce nepřesvědčí asi nikdy nic.

3 komentáře:

  1. dobre ze jste pripomel tenhle horky brambor na mezinarodnim poli:-(

    ja sem z Vaseho odkazu pridam jeste motto:

    ZAPOMEŇTE ŽE PRÁVO JE „SOUBOREM PLATNÝCH PRÁVNÍCH NOREM“. SKUTEČNÉ PRÁVO JE JINÝ SVĚT: JE TO INTELEKTUÁLNÍ VÝZVA, KONTEXT, ZÁBAVA, UMĚNÍ, POSLÁNÍ, ŽIVOT...

    ..teprve pak to FSECHNO dostane ten spravny smysl...:-)))))))))

    OdpovědětVymazat
  2. a kdyz uz Vase serie odkazu, ten na Sprchu je dobre pripomenuti, Vy nejste v pohledu na Rusaky od MM moc daleko, podle toho jak antyrusky hrimate bych rekl ze to MM napsal presne i za Vas:

    A dojemní rusáčci prosťáčci si znovu a znovu nabíhají. Může za to jejich pravoslavná zacyklenost, tradiční slovanská tupost a kulturní podvyvinutost, sebestřednost, záliba v despocii atd. To bylo již dávno Západem rozpoznáno jako směšné a nechutně nekulturní a jede se tak v apriorních intencích ponižování a umenšováni Ruska, s nímž nejsou sto nic udělat. Teď budou opět morálně a ekonomicky poškozeni , Západ našel opět klacek a mj. mocenskou saturaci za energetickou tzv. závislost..

    rok stary, furt dobry,..
    i jako ukazka jak myska vohryzava slonovi nozku :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Žádný neokonzervativec, obyčejný udavač. Z něj nemá smysl ani dělat si legraci, pokud jste se o to pokoušel.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>