29. června 2009

Řekněme fascistům ne

To, co se dlouho čekalo, nyní začalo: Vladimír Stwora je stíhán za osvětimskou lež – popírání holocaustu. Je to další ze série skutků, kdy ministr vnitra Pecina v ČR buduje svobodu jako řemen.

Jak vyplývá z líčení Vladimíra Stwory, udání Petra Jakeše (nomen omen) bylo celkem 2x odloženo. Nyní je však ministrem vnitra Pecina a to by tak hrálo, aby si každý o tom, co se stalo před 60 lety za druhé světové války, mohl myslet a psát, co uzná za vhodné.

V této těžké chvíli, kdy bránící se demokracie vystrkuje růžky, jsme všichni Vladimírem Stworou. A musím říci, že jsem hrdý na to, že je tady celá řada lidí, která říká fascistům ne: nejen Jan Čulík ze Skotska a Jiří Drašnar z Kalifornie, ale i Petr Koubský, Martin Malý, Petr Staníček a další.

A "bývalý" bolševik Kotrba naopak potvrzuje úsloví, že kommunista zůstane kommunistou, i kdyby trakaře padaly.

Update: Svobodu slova podporuje i Yamato-san, který si však plete žalobu, obvinění a udání. Skvělý rozbor Tomáše Peciny.

58 komentářů:

  1. Hmmmm, tak to je mazec, to asi poprve v zivote financne podporim Zvedavce a poslu neco na Slamovou, je to celkem pekne devce, tak ji necham neco vydelat.

    OdpovědětVymazat
  2. Je dobře, že ani roky běhání s UZI na Suezi vám zcela nezatemnilo mozek, Leone, ale nedělal bych to: možná víte, že u těchto trestných činů je dobrým středoevropským zvykem zavřít obviněného včetně obhájce, protože jakákoli obhajoba vyjma stalinského požadování nejvyššího trestu pro mandanta je ipso facto trestná.

    OdpovědětVymazat
  3. Vidite, to me nenapadlo, ale mate asi pravdu vazeny pane Pecina. Jen jsem vlivem cireho prekvapeni ztratil asi na chvili sve ochranne zabarveni.

    Prezil jsem, kdyz Cesi po atentatu na Heydricha hajlovali jako smyslu zbaveni, prezil jsem holokaust, odsun, kolektivizaci i znarodneni, prece se na sklonku zivota nenecham chytit kvuli neuspesnemu pokusu o demokraticky experiment v tomto smutnem koute sveta.

    Radeji se nenapadne vmisim zpatky do davu a budu pozadovat krev, jako uz tolikrat predtim.

    OdpovědětVymazat
  4. Stwora zaslouzi zavrit uz jenom za rozsirovani idiotstvi mezi naivnimi debily

    OdpovědětVymazat
  5. Zavřít ho, až zčerná.

    OdpovědětVymazat
  6. Je to další ze série skutků, kdy ministr vnitra Pecina v ČR buduje svobodu jako řemen.

    Dosud jen Kocourkov, ale v posledni dobe uz i stat se zakony, ktere budou opet po case oznaceny nejen jako nedemokraticke ale i zlocinne, az se bude srovnavat kolik lidi bylo zavreno za sve nazory, tedy kolik "politickych veznu" se Vam v CSR podari vyprodukovat :-(

    Zacinate byt srovnatelni s represivnim rezimem komunistu, ktery take trestal jine nazory:-(

    "z vostudy kabat" rikalo stare porekadlo...

    OdpovědětVymazat
  7. Z vostudy kabát je, že ten odporný antisemita už nesedí v lochu.

    OdpovědětVymazat
  8. Ad Re: antisemitismus je důvod k zavření do vězení???? :o A kdy mě zavřete za to, že nemám rád Francouze? A polovinu českého národa za to, že nemá ráda Němce? A devět desetin Čechů a Slováků zato, že nesnášejí Rusáky?? Kde se ten Váš fašism zastaví? (a to, myslím, Mussolinimu hodně křivdím!)

    OdpovědětVymazat
  9. Francouzi, Němci ani rusáci neprodělali holocaust.

    OdpovědětVymazat
  10. Tutti: no a? Proto je smíme nemít rádi, zatímco Židy, Ukrajince a Tutsie ne?

    Mimochodem "Rusáci" prodělali holokaust desetkrát horší než Židé.

    OdpovědětVymazat
  11. Zavřít, spolu s celou redakcí The Economist.

    OdpovědětVymazat
  12. No vidíte, a já se také považuji za komunistu a mám na to jiný názor. Považuji za prospěšné všemi prostředky, když je to možné i s využitím státní represe, postupovat proti akcím fašistů, směřujícím k násilí proti znevýhodněným skupinám obyvatel, nikoli pro prosazení jediného závazného výkladu dějin.

    OdpovědětVymazat
  13. I Yamato-san podporuje Stworu, ač z toho moc nadšený není...ale svoboda je svoboda a člověk si nemůže vybírat

    http://yamato-san.blogspot.com/2009/06/zvedavec-zalovan-ligou-proti.html

    OdpovědětVymazat
  14. Snad jste si nemysleli, že na internetu bude taková absolutní svoboda napořád... Za chvíli tu máme díky Lisabonu společný postup proti pedofilům, takže vznikne seznam zakázaných stránek.... :)

    OdpovědětVymazat
  15. O ano, pedofilové, universální výmluva na obhajobu omezování svobody číslo 2...hned po extremistech :-(

    OdpovědětVymazat
  16. Ad Petr

    Zavřít zaslouží téměř všichni, jinak by mohli mít udavači výčitky svědomí.

    OdpovědětVymazat
  17. "Svobodu slova podporuje i Yamato-san, který si však plete žalobu, obvinění a udání."

    Je vidět, že nejsem právník :-(

    OdpovědětVymazat
  18. Nejprve by měl Stwora dostat 2-3 roky natvrdo.

    Kdyby ani potom nepřestal s antisemitským štvaním tak 15 let natvrdo. Kdyby zastavili Hitlera včas, nemuselo dojít k hlocaustu.

    OdpovědětVymazat
  19. Tutti: Díky! Poprvé, po delší době mám opět dobrý pocit, že žiji v USA... : )

    OdpovědětVymazat
  20. Tutti: To je moc mírné. Co takhle koncentrák či rovnou plynovou komoru? Svobodně kritizovat Židy a sionisty v téhle zemi přece nikdy jen tak nebude.

    OdpovědětVymazat
  21. 2 Tutti: Myslím, že titulek článku začíná dostávat skutečně nový význam:)

    Nemyslíte, že vaše výroky naplňují paragrafy o šíření nenávisti? Já když čtu ty vaše idiotské agresívní výpady, začínám vidět rudě. Obávám se, že nejsem sám.

    >Kdyby zastavili Hitlera včas, nemuselo dojít k hlocaustu.

    Jen z toho neudělejte hlodocaust, ocitnete se na lavici hned vedle Stwory za prznění posvátných slov:)

    A já idiot opravdu věřil, že podobné politické procesy a jejich amorální roztleskávače nadobro pohřbil pád komunismu. Jak jsem byl naivní, historie přece nekončí...

    OdpovědětVymazat
  22. Pánové, nepohoršujte se. Tutti bude nejspíš nějaký provokatér, který chce, abychom na jeho fašistické bláboly vyskakovali jako čertíci z krabičky. Jenže já jakožto z nouze demokrat bych ho za jeho antidemokratické, nenávistné a štvavé fašistické plky k soudu nepohnal, zatímco on zde demonstruje (na rozdíl od Stwory) skutečné konkrétní nenávistné štvaní vůči skutečné konkrétní osobě.

    OdpovědětVymazat
  23. Mozna by se zde malinko mohlo rozsirit tema. Vedle obrany svobody projevu (kterou ja povazuji za naprosto legitimni a ctihodne tema), by se mohl nejaky prostor a energie venovat i diskuzi o rasove motivovanem nasili.

    To je druha strana stejne mince, pro zacatek navrhuji tento clanek.

    Neznam nic o kontextu pripadu, jen si myslim, ze bude ta debata poctivejsi.

    OdpovědětVymazat
  24. L. Kreutzfeld: To je samozřejmě jednoznačně odsouzeníhodné, nevím jen, zda podobné případy ještě spadají do diskuse o svobodě projevu. Já si myslím, že spíš ne. Od p. Stwory je k takovému chování IMHO hodně velký krok. Nejsem si ani jist, zda lidé, kteří napadli Srilančany jsou typy, které sledují Zvědavce.

    OdpovědětVymazat
  25. Ad Kreutzfeld: snad proboha nezařazujete fysické násilí do kategorie verbálního projevu? Mezi svobodou hajlovat a svobodou někoho mlátit je velmi podstatný rozdíl!

    OdpovědětVymazat
  26. Asi jsme si nerozumeli.

    Chtel jsem rict, ze kdyz se bavime o svobode projevu pro kohokoliv (kterou ja podporuji v americkem slova smyslu), meli bychom se bavit i o jejich negativnich dusledcich a jak jim predchazet, (odkaz na ktery jsem uvedl).

    OdpovědětVymazat
  27. L. Kreutzfeld: Jak tomu předejít nemám šajnu, viz. nedávný případ ve Státech, kdy militantní odpůrce potratů zabil gynekologa na potratové klinice, i přesto, že FBI měla k disposici předem několik jasných signálů (o jeho záměrech), apd. To je sice forma selhání institucí na ochranu občanů (zákon, podle kterého lze tyto výtečníky stíhat existuje), ale předejít čemukoliv tím, že budeme stíhat lidi ve fázi Zvědavce je rozhodně silné kafe.

    OdpovědětVymazat
  28. Nejde o vztah příčiny a následku. Když zakážete veřejně hovořit jinak než v dobrém o imigrantech, absolutně tím neovlivníte názor určité skupiny lidí, že imigrantů je třeba se zbavit, optimálně tím, že budou zastrašováni fysickými útoky. Jediným výsledkem bude, že se podobná rhetorika promítne do politických projevů v zastřené podobě, takže sice každý bude vědět, o co jde, ale stíhat nebude koho, protože za náznaky se ani v zostřené paroubkovsko-fischerovské demokracii nezavírá. Popularita myšlenek samotných se tím neovlivní buď vůbec, nebo v opačném smyslu, než bychom si přáli, podle poučky o zakázaném ovoci.

    OdpovědětVymazat
  29. pane Krerutzfeld, to jse v tom svym odkazem zase udelal gulas :-(
    ale jiste v dobrem umyslu:-)


    ... lidé, kteří napadli Srilančany
    stalo se pred par dny i zde:-(
    uctovani ze SriLanky se presunulo i do Klokanie, i zde byli napadenti studenti, jenze je napadla skupina lidi od napadenych k nerozeznani. Kteri z nich byli Tamilove zda napadeni ci utocnici vizualne k nepoznani, ale jsou naznaky ze Tamilove prenesli svuj boj i za hranice ostrova Ceylonu :-(

    Nevim nad cim se dohadujete, v Kocourkove proste kdosi zkousi ignorovat onu caru ktera funguje jak v USA tak v jinych demokratickych statech, tlustou caru i v pravnim posuzovani pripadu, ktera oddeluje slova od skutku.
    a
    jeste dodavam, ze TP to napsal v poslednim commentu presne.

    PS
    ke komentari provokatera Tutti samozrejme pokud vubec reagovat, nutne prichazi komentar AJ ze je rad ze nezije v Kocourkove,
    kde si uzakonili tresty i za nazory:-( ,ze zije ve stale jeste mnohonasobne svobodnejsim state v USA.
    Bohuzel vsak, stejne jako zustali nepotrestani zlocinci komunisticti, nebudou potrestani ani tito prznitele demokracie a svobody slova v jiz nesametove CR :-(
    Naopak, jeste jim prideli "ochranku", kterou jim zaplatite:-(

    OdpovědětVymazat
  30. Kladeni inteligence The Economist a primitivniho blbeho zidobijce Stwory na stejnou uroven vypovida mnohe o urovni inteligenci kladece ;-))

    OdpovědětVymazat
  31. Petr: To víte, že to rozsirovani idiotstvi mezi naivnimi debily dělá The Economist inteligentněji než Zvědavec. Podívejte se jen na rozdíl v rozpočtu obou publikací...

    BTW, you have a lifetime subscription?

    OdpovědětVymazat
  32. Označit ideologického nepřítele za primitiva a blbce je přece tak jednoduché, to zvládne i skutečný primitiv:) Lepší argumet by nebyl?

    Jen doufám, že občané nevezmou vážně výzvu na plakátě posvátné ligy :) Jak to bylo v sexmisi? Liga tě chrání, liga tě brání, liga tě nikdy, nikdy nezradí. Historie se vrací jako černá komedie.

    OdpovědětVymazat
  33. pokud kapitane potrebujete nejake vnejsi argumenty k potvrzeni faktu, ze Stwora je primitvni blb bez racionalniho vztahu k udalostem a okolnimu svetu, je to s vami o mnoho urovni horsi nez jsem si doposud myslel.

    ad juchelka - samozrejme, ja si neformuji nazory dle blogu polohystericke socialite, na kterem se clanky typu "Washington Valentino Obama gives me multiple orgasms" stridaji s navody na nejnovejsi metody brazilskeho voskovani intimnich damskych partii. To, ze je pro vas The Economist prilis intelektualne narocny neni muj problem...
    p.s. nezapomente si od zdejsiho admina vyzadat mou soucasnou IP, chybi vam ve fizlackem cenzurovacim seznamu ;-)))

    OdpovědětVymazat
  34. Samozřejmě, že Stwora je blb – nebo chcete zpochybnit i takovou notorietu? S otázkou jeho trestního stíhání za pouhý projev názoru to ale nijak nesouvisí.

    OdpovědětVymazat
  35. Samozřejmě?
    pane Pecino, v cem je Stwora blb, ci jak a cim se jeho "blbost" projevuje?
    Ze dava moznost ci pretiskuje otiskuje kriticke nazory, ktere nikdo jinde neotiskne? Chcani proti vetru je samozrejme blbost, ale mozna mate na mysli jine projevy blbosti?
    Ptam se, nejsem expert pres Zvedavce, jen jsem tam drive obcas nahledl kdyz nektere komentare kolem byly az s penou kolem ust :-)
    Jinak rikam ze souhlasim s nazorem, ze Kocourkovska demokracie a jeji zakony, to je sila :-(

    OdpovědětVymazat
  36. Petr: To, jak je The Economist 'intelektualne narocny' nejlepe ilustrují následujicí dva úryvky:

    ...but the gap between the “imminent threat” rationale given for going to war and the postwar reality has turned out to be gargantuan.

    So gargantuan, in fact, that one of the administration’s most important and influential supporters, The Economist magazine, a global publication read by world’s elite, felt the need this week to apologize and publish a special report on the implications of the fact that no weapons of mass destruction have been found.

    ---
    Economist apologizes for not predicting financial crisis

    "About 2008: sorry," reads a note from the issue's editor, Daniel Franklin, in the prediction edition for 2009. Who would have seen the financial crisis coming, Mr. Franklin asked? "Not us..."

    Určitou hodnotu mohou dále pro informovanou 'světovou elitu' snad mít už jenom inzeráty, ale jelikož osobně nemám naprosto žádné ambice stát se kupř. Vice-Chancellor na University of Mauritius, praktická užitečnost The Economist pro mě oběma úryvky končí... (Tím ovšem naprosto nechci říct, že s některými jeho čtenáři není sranda!)

    BTW, pokud se nemýlím (Zvědavce pravidelně nesleduji), Stwora měl obě výše uvedené 'issues' zhruba správně. Náhoda je blbec, žejo!

    OdpovědětVymazat
  37. T. Pecina: Vy to (Zvědavce) nějak pravidelně sledujete? Právě jsem tam po delší době nakoukl a kromě dvou článků o žalobě samotné (které jsou kategorií samy o sobě) jsou to všechno běžné věci, s nimiž se člověk denně setkává při sledování světových mediálních zdrojů.

    Jistě, je vidět, že při výběru byla použita specifická optika a na 'nezávadnost' článků z hlediska boje proti antisemitismu usuzuji pouze podle titulků, ale nepřipadá mi, že by se Stwora zabýval židovskou problematikou nějakým vysloveně extrémním způsobem, přesahujícím skutečnost, s jakou se toto téma samo dere do popředí světového dění.

    Ano, článek na základě kterého byla konečně na Stworu učiněna žaloba je určitě kontroversní, ale, jak zde již napsali jiní, nebylo by lepší odpovědět faktickým rozborem jeho chyb, třeba na nějakém serveru Ligy proti antisemitismu, zároveň s žalobou (s níž samozřejmě nesouhlasím)???

    Je vůbec možné považovat nějaké historické téma za apriori uzavřené? Zde je to přímo vyžadováno...

    OdpovědětVymazat
  38. Ad AJ: Economist a jeho ehm, ehm, "selhávání" není nic než malý kamínek v mosaice, které ovšem vždy věřili, věří a věřit budou pouze méněcenní spiklenečtí theoretici.

    Případ Stwora je myslím zcela jasný od samého začátku: podobnému pronásledování tleskají pouze ryzí fašisté, byť se sami považují za svobodomyslné liberály...

    OdpovědětVymazat
  39. >Samozřejmě, že Stwora je blb – nebo chcete zpochybnit i takovou notorietu?

    No, nějak jsem si nevšiml. V zástupu intelektuálů se kromě směřování nedoporučeným směrem nijak významně neliší. Ale přece něčím, jeho web je daleko úspěšnější, než internetové pokusy 99% jeho kritiků. A to včetně vaší, mé a zdejší maličkosti, o Velkých Mozcích Sprchy ani nemluvě. Pokud nepřijmete za svou myšlenku, že mu nepomáhá Mosad:), bylo by vhodné zamyslet se proč.

    OdpovědětVymazat
  40. Ja si myslim, ze pan Stwora ma snizenou schopnost rozeznavat realitu od hlouposti, a to prostupuje celym jeho webem. Klasikou je prevzeti clanku z onion.com, ze Hershey's pridava do cokolady marihuanu a clanku o Podunk University. Takove pitomosti uz me davno naucily, ze zije v jine dimenzi, i kdyz rada jinych clanku muze byt ok.

    To, ze je za sve vytvory trestne stihan je samozrejme skandalni, temne proroctvi.

    OdpovědětVymazat
  41. L. Kreutzfeld: To máte naprostou pravdu, ale já k němu přesto cítím spíše náklonnost - kdybych se měl kupř. rozhodovat mezi hlupáky ze Zvědavce nebo Nezvědavce, vyberu si rozhodně ty první...

    Je otázkou, zda dnešní inteligentní blogeři již nejsou natolik politicky korektní a zpracovaní, že poslední doména tzv. zdravého rozumu patří právě Stworům... : )
    ---
    BTW, odkdy se chytří bojí hlupáků, do té míry, že volají hromadně po jejich uvěznění. Neřešilo se to v minulosti jinak?

    OdpovědětVymazat
  42. Vodník: Děkuji. To je přesně ono. Ten tah na Irán je ještě průhlednější, než okolnosti kolem ZHN, ale vysvětluj to světovým elitám...

    OdpovědětVymazat
  43. Ad AJ: ja jsem optimistou. Zvysujici se prosperita a s ni spojena vyssi informovanost vedou imho k vetsi svobode. Tento "blip" drive nebo pozdeji skonci, stejne jako skoncilo upalovani carodejnic nebo perzekuce Zidu.

    OdpovědětVymazat
  44. To vite, v dnesni smutne situaci mi nic jineho nezbyva! :-))

    Ale vazne, kdy na tom byla svoboda na svete lip, kdyz pristoupime na myslenku, ze neroste linearne, ale v cyklech?

    OdpovědětVymazat
  45. OT: Otázka pro zdejší legální odborníky...

    Existuje nějaká škola, která uznává kontinuitu mezi římským právem a současností? Chápu, že bez legií a egyptské pšenice by to dnes bylo zřejmě nevymahatelné, ale narážím na edikt císaře Hadriána, který zakázal Židům pobývat v Palestině... Zajímalo by mě rovněž, kdy tento edikt začali Židé porušovat, nebo zda byl tento edikt nahrazen nějakým pozdějším zákonem, který Židům pobyt v Palestině opětovně legálně umožnil.

    OdpovědětVymazat
  46. odkdy se chytří bojí hlupáků, do té míry, že volají hromadně po jejich uvěznění.

    Skvostný postřeh!!

    BTW, israelský ministr bydlení Ariel Atias vyjádřil svůj názor, kterým definuje Israel jakožto apartheid: "Populace, které se nesmějí smíchat, se tam dostávají do styku. Nemyslím, že je vhodné, aby žily spolu."

    OdpovědětVymazat
  47. doufam ze nebudu opet smazan :-)
    ===============================
    to TP:
    Stwora tomu, co píše, věří.
    ?
    Vy neverite tomu co pisete ?

    ...nebo to myslite tak, ze s panem Stworou je to podobne jako s Frantou Vomackou ktery se dostal do blazince protoze tvrdil a kricel kudy chodil ze je Napoleon ?
    Pred nedavnem zavirali do kriminalu i do blazincu komuniste za rozdilne nazory :-(
    Bali se svobody slova stejne jako dnesni Kocourkovsti:-(
    Jeden rozdil se tu rysuje "chytri se pry boji hlupaku" :-(
    To za komunistu nebylo, to je opravdu "pokrok"
    uff... to zas nekomu ujela argumentace:-)

    OdpovědětVymazat
  48. jeste jednou
    "Samozřejmě, že Stwora je blb"

    Co z tohoto jineho bodu na politicke kruznici, nez kde stoji pan Stwora:
    Pravy Blok
    i panove Cibulka a Hedvicek veri tomu co pisi, nebo neveri ?
    Nebo neveri a jen si ctenare "testuji a provokuji?
    Take blbove? Jini a trochu jinak?

    Sametove hodnocena hranice blbosti te obecne a te politicke extra zacina a konci kde ?

    OdpovědětVymazat
  49. Věřím tomu, co píšu, ale nepíšu to, co Stwora.

    OdpovědětVymazat
  50. Ad AJ:
    Neexistuje-li Římská říše, neplatí přirozeně ani její zákony.

    OdpovědětVymazat
  51. jeho web je daleko úspěšnější, než internetové pokusy 99% jeho kritiků 

    Jistě, konspirační theorie jsou obecně atraktivní. Kdysi v Britských listech měl zdaleka nejvyšší čtenost článek Bushky Bryndové o 911: kam se hrabaly seriosní analysy!

    OdpovědětVymazat
  52. pane Pecina,
    nechci abychom byli "vepri":-)
    ale nekdy mi pripada ze naschval provokujete a balancujete na hranici serioznosti:-)
    Mozna ne naschval argumentujete jako zacek z pomocne skoly viz :
    nejvyšší čtenost článek Bushky Bryndové o 911: kam se hrabaly seriosní analysy!
    Kdyz uz argument tohoto typu a bez pochyb je to informace pravdiva, ale ale ale stejne "nefunkci" a proto blba jako jinej ouplne pravdivej argument, ze nejsledovanejsi na internetu jsou nahotinky a sexy sceny:-)
    Bez konkurencne!!!!!!!!!!!!
    fuj taxjl lide internetovy,
    sprostaci, zvrhlici, sexualni maniaci ?
    cha cha cha :-(
    Do prdele tak to tu reknete na plnoo hobo ze Stwora jako jeden z mala dal na svem serveru prostor pro nazory o Zzidech a ne vzdy zcela "koser". Cibulka s Hedvickem se mohou posrat vod sklepa az na pudu svym obvinovanim ze Vam vladnou komousi A NIC !!! prejdete to s usmevem, tak jak by melo byt ignorovano nesmyslne tvrzeni o neexistenci koncentraku a ne nasilim vtloukat lidem do hlav cislo 6millionu. Rusove dodnes nespocitali presne zda jim komunismus zlikvidoval 30, 40 nebo 60 millionu, dokonce jsou taci v Rusku ze uvadi cislo blizi se 100! a napadne nekoho zpochybnovat cislo ci mit jiny nazor ze to ma byt na kriminal?
    Me to pripada jako velmi rafinovana snaha pod timto praporem nasrat co nejvice lidi :-(
    Vetsi polularity se Stworovi nemohlo dostat:-(
    A budou mit radost z toho pouze ti co tvrdi ze Fisherova proZzidovska vlada svymi represemi vstoupi do historie:-(
    Samozrejme ze represe je stale jeste mozne stupnovat, trochu te demokracie jeste v Kocourkove zbyva, dokonce az do ilegality je mozno zahnat "nespravne" nazory. Pamatuji rodinu, kdy za Protektoratu Boehmen und Mahren za poslouchani "nepratelskeho" rozhlasu sli do koncentraku. Bez navratu:-( !!!
    Stejne jako milliony jinych, mezi nimi i Zzide. Prikazane cislo kolik jich musi byt pak ony milliony otaci do zcela jine polohy vnimani :-(
    Obecne je to tak srozumitelne i pro Lid simpletonsky, natoz pro moudre.
    Jen prosim svymi represemi neudelete z p.Stwory nakonec jeste hrdinu v boji za pravdu a pravo na svobodne vyjadrovani nazoru.
    -----------------------------

    OdpovědětVymazat
  53. >Jistě, konspirační theorie jsou obecně atraktivní. Kdysi v Britských listech měl zdaleka nejvyšší čtenost článek Bushky Bryndové o 911: kam se hrabaly seriosní analysy!

    Nechci zabředávat rozboru 9/11 i když podle mne nejhloupější konspirační teorií je oficiální verze. Nicméně používání populárních (a někdy třeba hloupých) témat je naprosto běžný postup při zvyšování sledovanosti. Podívejte se program televize, obsahy velkých deníků. Tam byste to asi nazval profesionalitou, u Stwory je to hloupost?

    Kdepak, můžete si o Stworovi myslet co chtete, ale že je blb to projde těžko. Důkazy hovoří celkem jasně.

    OdpovědětVymazat
  54. >Jen prosim svymi represemi neudelete z p.Stwory nakonec jeste hrdinu v boji za pravdu a pravo na svobodne vyjadrovani nazoru.

    Astře, tento stav již přece nastal další vývoj je jen otázka míry.

    OdpovědětVymazat
  55. ad L. K. To rasové násilí může být stejně dobře důkazem zhoubnosti potlačování svobody svobody slova. Ve skutečnosti non sequitur.

    OdpovědětVymazat
  56. ad Kapitán. Nesoutěžím se Stworou. Naopak. Pokusil jsem se zabránit tomu, aby přetiskl můj článek, který byl takto šíleně vytržen z kontextu, protože psát na Zvědavce je pro neokonservativní fascisty přiznání viny. Bohužel se má manipulace nezdařila, protože ji Velké Mozky™ nepochopily. So it goes.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>