10. června 2009

Polemika s Vodníkem a Astrem

Zásadní problém s Vodníkem je v tom, že je trénovaný na sv. Trojici, takže je schopen zastávat dvě protichůdné these zároveň. Tak i zde nejprve tvrdí, že podstatou člověka je zvíře v nás, aby vzápětí napsal: "přirozenost člověka je pokažená", tj. že duše (= přirozenost) je nezkažená, zatímco reálný člověk je pokažený. Tak si, Vodníku, laskavě vyberte, zda duší člověka je zvíře, nebo anděl. Pak teprve můžeme v polemice pokračovat. Já tvrdím, že člověk nic jako duši nemá. To, k čemu ho nutí podvědomí, nemá relevanci. Relevanci má toliko, zda těmto zvráceným nutkáním podlehne či nikoliv.

Složení ÚV SDDSR(b) je officiální a všechny prameny ho uvádějí stejně. Pokud máte po ruce opak, sem s ním; do té doby je Vaše tvrzení nepodložený blábol. Zároveň bych Vás chtěl upozornit, abyste si laskavě nastudoval rozdíl mezi "ústředním výborem" a "politbyrem", abyste si nepletl hodinky a holinky. Například v roce 1918 žádné politbyro neexistovalo.

Co se týká významu jednotlivých politiků, to je obtížně měřitelné. Samozřejmě, že takový Lenin měl větší slovo než třeba Stalin. Nicméně v ÚV měl každý člen jeden hlas, a proto o ruské politice rozhodoval Krestinskij naprosto stejně jako Lenin. Krestinskij byl navíc členem Vašeho oblíbeného politbyra, takže byl velice významný.

Pokud budeme hovořit o relativní účasti, tak byste klidně mohl hovořit o tom, že VŘSR bylo dílem Lotyšů. Absurditu jistě uznáte sám.

Je mi líto, ale stát, který přepadne skoro všechny svoje sousedy jen proto, že se nedokáže smířit s tím, že Velké Srbsko zaniká, je velice smutný fakt. Váš přístup mi vtipný nepřipadá, a to ani perversně. Naštěstí kromě subjektivního prvku (konec srbského Hitlera – Miloševiće) je zde také objektivní: Srbsko se víceméně opět dostalo na svou přirozenou velikost z konce 19. století.

Zásadní problém s Astrem je v tom, že se neumí držet thematu. To, že esera a čistokrevného Rusa Kerenského z naprosto neznámého důvodu zamotal mezi židovské bolševiky, přešel naprosto s klidem a místo toho mluví o šéfech NKVD. Jak to souvisí s 10. lety a VŘSR? Vůbec nijak. Stalin si tam ve 30. letech dosadil své lidi. Pak neustále hovoří o židech, jako kdyby židé byli viníky kommunismu. Astře, vždyť i Vám přeci musí být zcela jasné, že židé stejně jako pravoslavní nemají s VŘSR společného vůbec nic.

Co se týká chazarské theorie, už mnohokrát bylo napsáno, že podíl Chazarů na Aškenázech je výrazně minoritní, maximálně 10 %. Drtivá většina ruských Židů přišla ve středověku z Německa, mluvila jidiš, tj. dialektem němčiny. Tak že byste to, Astře, konečně akceptoval? Nebo se Vám to nehodí do krámu a Vaše utkvělé představy mají přednost? Jak známo, Arabové žádnou jadernou zbraň nemají, ani nejsou žádné zprávy o tom, že by ji vyvíjeli, takže "ciste semitska jaderna naloz" s "poselstvim Koranu" je ničím nepodložený blábol.

A k věci: Můj článek byl o VI. a VII. ÚV bolševické strany. O tom, co se dělo ve 20. a 30. letech neříká vůbec nic. Nicméně Vás mohu ubezpečit, že počet Židů z té téměř třetiny neustále klesal. Omlouvám se, za svá poměrně příkrá slova, ale má-li si LW ponechat jistou úroveň, tak ji není možné zaplavovat takovými bláboly, které kritisuji.

9 komentářů:

  1. Doporučuji k tématu str. 24 až 47 knihy i těm, kteří mají k církvi apriori averzi http://www.spiknuti-proti-cirkvi-a-lidstvu.com/literatura/Pinay_spiknuti_proti_Cirkvi.rar

    OdpovědětVymazat
  2. Ta kniha je souborem neuvěřitelných blábolů. Za všechny: Tvrzení, že Gottwald byl Žid.

    OdpovědětVymazat
  3. Nebylo by od věci škodolibě podotknout, že Vy nejste vytrainovaný ničím a tak nejste schopen (zdánlivě) protichůdné these ve svém mýšlení sloučit. Na tomto místě to ale postrádá smyslu, neboť já nic protichůdného neříkám. O žádném "zvířeti v nás" jsem nemluvil. Zbytek toho odstavce vnímám jako nesourodé bláboly, může být, že chyba je na mojí straně. Ale pokud chcete vysvětlit theologii pádu člověka a jeho následků, nemám momentálně čas (nicméně nemyslím, že by Vám to něco řeklo, s Vaší nevírou v jakoukoli duši).

    O žádném politbyru jsem nepsal, ale přiznám se, že se to nenamáhám rozlišovat, protože to v naší debatě hraje minimální roli. Opakuji, že nemám čas Vám vyhledávat prameny, Vy jste v tom mnohem hbitější a budete to mít dřív než já, když budete chtít. Trvám na tom, že procentuální zastoupení národností v tom nebo onom bolševickém orgánu o ničem nevypovídá, naopak, může být rafinovaným manoeuvrem k odvedení pozornosti.

    Z nedostatku času se omezím pouze na repliku, že Srbsko nikdy žádného souseda nepřepadlo a že Vaše these v tomto článku by rozesmály i umírněné srbobijce.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak o čem jste mluvil, když jste mluvil o homofobovi, antisemitovi apod. v nás?

    Vodník: "O žádném politbyru jsem nepsal" x "I z Vašich údajů by bylo záhodno vysledovat, který člen v tom nebo onom politbyru měl do čeho mluvit." To si nevidíte do úst? Je možné popírat zločiny Srbů, protože na to Vám intelektuální naivkové skočí. Ale vlastní výroky učiněné před několika dny? Takový veletoč nelze ospravedlnit ani dědictvím sv. Trojice.

    ale přiznám se, že se to nenamáhám rozlišovat
    To je mi jasné. Hodinky nebo holínky, vjso ravno. Za všechno mohou Židé, i kdyby čert na koze jezdil.

    Trvám na tom, že procentuální zastoupení národností v tom nebo onom bolševickém orgánu o ničem nevypovídá, naopak, může být rafinovaným manoeuvrem k odvedení pozornosti.
    Ano, i kdyby celou VŘSR zorganisovali jen Rusové jako poleno, stejně je to židovské spiknutí, to je přeci jasné.

    OdpovědětVymazat
  5. Va Vás dřímá homofob, v TGM antisemita, ve mě zas něco jiného. Každý máme nějaký problém. O žádném zvířeti v nás jsem nemluvil.

    Vskutku jsem upustil slovo politbyro, pravda. Mínil jsem prostě nějaký ten vedoucí orgán. A je mi opravdu srdečně jedno, jak se jmenuje a jaké v něm bylo procentuální národnostní zastoupení.

    Za všechno mohou Židé, i kdyby čert na koze jezdil...stejně je to židovské spiknutí, to je přeci jasné.

    Zřejmě si mě s někým pletete, o žádném židovském spiknutí jsem nemluvil. Pokud jste se tomuto způsobu debaty naučil od notorické trollice, kterou jsem z Vašeho osobního rozmaru zcela nepochopitelně pouštíte, pak Vás chci důrazně upozornit, že na to neslyším.

    OdpovědětVymazat
  6. Nejde vůbec o to, co je naším problémem. O tom debata vůbec nebyla. Debata byla o tom, co je naší podstatou. Vy tvrdíte, že naší podstatou je to zvíře, které vyjde najevo, když se opijeme. Já to popírám a tvrdím, že to naší podstatou není, nýbrž odvrácenou tváří.

    Mínil jsem prostě nějaký ten vedoucí orgán.
    Děkuji za přiznání, že Vás fakta nezajímají, protože podstatnější je názor, který máte již předem hotov.

    jaké v něm bylo procentuální národnostní zastoupení
    Ano, protože i kdyby byl 100% ruský, stejně by to nebyla ruská revoluce, protože Vy, Vodník, jste rozhodl, že ruská není, i kdyby ve skutečnosti 100% ruská byla.

    Vodník: "Zřejmě si mě s někým pletete, o žádném židovském spiknutí jsem nemluvil." x "Nebýt většinově neruského vedení bolševické revoluce, nevybudovali by Rusové gulagy." + "Ostatně notorická poznámka filosemitů "procento Židů v populaci versus procento Židů mezi nositeli Nobelovek" by se jistě uplatnila i zde." Když jsem Vám na číslech jasně demonstroval, jak to doopravdy bylo, tak couváte.

    Takže závěr: Ethničtí Rusové tvořili většinu vedení strany i státu. Bolševická revoluce byla tedy ethnicky ruská a žádný Vodník na tom nemůže nic změnit.

    OdpovědětVymazat
  7. Zároveň bych Vás chtěl upozornit, abyste si laskavě nastudoval rozdíl mezi "ústředním výborem" a "politbyrem", abyste si nepletl hodinky a holinky. Například v roce 1918 žádné politbyro neexistovalo.

    Co se týká významu jednotlivých politiků, to je obtížně měřitelné. Samozřejmě, že takový Lenin měl větší slovo než třeba Stalin.
    ------------------------------
    Konecne uz jste se priblizil :-)
    Jen s tim malym rozdilem, ze z pocatku vetsi slovo Lenin pak kdyz Leninovi syfilis rozezral mozek, tak uz jen Stalin, ale me jde ne o spatne zamontovaneho Kerenskeho jako Vam, opet jako jindy jinde se tocite na detailech, me jde o tu zodpovednost za ty milliony a milliony a gulagy a tam je to jasne. Od thematu odbocujete Vy.O tom ze Vas seznam je nanic a ze stejne na nic by bylo vydavat presny seznam UV KSC Vam nedochazi?
    Ty Ustredni vybory byla jen stafaz, jen krovi a kdyz slo o volby do predsednictva, aby zvednutim ruky odsouhlasil UV co si souzi v predsednictvu mezi sebou upekli:-(
    Moc melo vzdy "predsednictvo" ci "politbyro" a i tam slo o vliv o ktery se souzi v tom uzsim krouzku prali. Kdyz doslo k vaznejsimu sporu tak co si dohodli to si nechali od UV odsouhlasit:-(
    Stejny scenar od Stalina pres Chruscova az k Breznevovi, jen s malymi obmenami. Stejny scenar a parodie na komunistickou demokracii v UV KSC !
    Ja nepotrebuji za kazdou cenu hazet vinu na Zzidy, delat ze me antisemitu to vazeny GP nechte na jinych:-)
    Pravdu padni komu padni, nebyli to byli Laponci nebo Japonci ti soudruzi vrahouni Stalin a FSICHNI ti co ho obklopovali v predsednictvu a kteri to vrazdeni provadeli, pocinaje rokem 1917 az do doby Chrusceva, ktery to na sjezdu zverejnil a priznal :-(
    To ze jsem pridal Kerenskeho(syna popa) do seznamu, nic nemeni na vine vrahu a take tech ostatnich ostatnich kteri to v" predsednictvu" vrahum odsouhlasili!

    Co se týká významu jednotlivých politiků, to je obtížně měřitelné.
    ?
    Je meritelne!
    a na predesle informaci trvam:
    prvnim komisarem nad gulagy a vrahounem byl Naftali Aronowich Frankel,nasledovali tito 2 vytecnici: "Genrikh Yagoda," the greatest Jewish murderer of the 20th Century, the GPU's deputy commander and the founder and commander of the NKVD. Yagoda diligently implemented Stalin's collectivization orders and is responsible for the deaths of at least 10 million people. His Jewish deputies established and managed the Gulag system. After Stalin no longer viewed him favorably, Yagoda was demoted and executed, and was replaced as chief hangman in 1936 by Yezhov, the "bloodthirsty dwarf."
    Vyse jmenovani byli vrazi kteri prekonali dosud vsechny rekordy a Vy si GP "nastudujte" jak je mozne ze to bylo mozne ac nebyli cleny predsednictva UV ci politbyra, ci ceho co v te vrazedne masinerii rozhodovalo.
    To si nastudujte. Vy ovsem vite ze to byl jen maximalne 10% vliv Chazaru :-(
    Muzete studovat 24/7 a nedostudujete se k vysledku, protoze nezalezi na tom zda Lenin byl Zid x procentni, ale kolik rozsudku smrti podepsal, Yagodovi milliony opravnuji rikat ze se jednalo o vrazedny Zido-bolsevismus a jestli byl jen 10% Chazar ci naprosto cisty Semita na veci nic nemeni.
    Hlavne ze jste mi dokazal, jak jsem tam chybne zminil Kerenskeho:-)
    ..Ale to uz slovickarite, a ja nechci skoncit podobne jako u slovniho rozboru trvaleho pobytu:-)Me opravdu nejde o nic jineho nez o to kdo byli ti co maji na svedomi desitky millionu zivotu. A jejich jmena nejsou jmena Laponcu ani Japoncu!

    OdpovědětVymazat
  8. "Muzete studovat 24/7 a nedostudujete se k vysledku, protoze nezalezi na tom zda Lenin byl Zid x procentni, ale kolik rozsudku smrti podepsal"

    Jděte do prdele, Astře. Vždyť jste to právě Vy, kdo tady donekonečna rozebírá, kdo byl jaký Žid. Tak proč si touhle větou sám serete na hlavu?

    OdpovědětVymazat
  9. s radosti jdu Postavo:-)
    jedna posrana hlava je nic proti millionum hlav a zivotu Zidobolseviky zavrazdenych, dodnes presne nespocitanych!

    Starý pán to jiste nepotrebuje, ale obcas je to treba tem mladym pripomenout!

    Take proto to tady "donekonečna rozebírám"
    God bless You:-)

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>