4. září 2006

Drobné poučení pro Kapitána

Po konfliktu Prokopa s p. Juchelkou žádný myslící člověk, i kdyby byl sebevíce zaslepený a stranický, nemohl mít pochyb o tom, co je Prokop zač. Hulvát z amerického vidlákova, kterému se v práci posmívají za jeho nemožné názory.

Naproti tomu o Jezovcovi, Maxovi či Boutrosovi mnozí pochybovali. Prý nejsou tak špatní, prý nejsou trollové. A ejhle. Označili příspěvek, v němž sprší Pepek Vyskoč označuje svého bývalého kollegu za kokota, za jeden z nejlepších příspěvků na Sprše. Pokud jste se, p. Zemane, ptal, proč Sprcha je žumpa, tak nyní už to víte. Prokopův příspěvek každý slušný člověk vynuluje, pokud má tu možnost, nebo dá jedničku. Ač mám s Kapitánem úplně odlišné názory, jemu morálka nechybí. Naproti tomu s Boutrosem mám obvykle shodné názory, přesto mne nenávidí. Hádejte, proč.

A nedá mi, abych se nevyjádřil k též k mimosnímu jednání paní Noblessy. Podle jejího názoru je využívání práv každého zaregistrovaného čtenáře Sprchy trollingem. Blahopřeji. Dostala se na úroveň kommunistů, kteří označovali za demokracii něco, co demokracií nebylo, za svobodu něco, co svobodou nebylo, a za vykořisťování něco, co vykořisťováním nebylo.

1 komentář:

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>