6. září 2006

Milan Šmíd popravil Rosse Hedvíčka

LN měly tu drzost, že informovaly o Rossu Hedvíčkovi. To se Milanu Šmídovi nelíbilo. Proto popravil Rosse Hedvíčka přesně stejným stylem, který vyčítá Petru Zídkovi ve vztahu k Janu Křenovi. Odpíraného chleba největší krajíc? Milan Šmíd, pokud si chce uchovat osobní kredibilitu, by takto neměl ventilovat své osobní spory s Rossem Hedvíčkem o soc.culture.czecho-slovak.

Je smutné, když na podporu svých tvrzení o Rossu Hedvíčkovi používá něco tak nedůvěryhodného, jako je wikipedie. Použil by na článek o Miladě Horákové spis z kommunistického processu?

František Fuka už není právě nejmladší, patří ke střední generaci. Co si o něm myslí jeho kollegové, to si můžete přečíst sami. Milan Šmíd k němu cítí přirozenou affinitu, protože František Fuka nesnáší a zesměšňuje Rushe Limbaugha i Pata Buchanana. Je to však dostatečný důvod, aby byl citován jako autorita?

Na okraj poznamenávám, že Soubigoua kniha o Masarykovi vyšla mezitím česky. Osobně jsem k jeho thesi skeptický, ale obývat ji jako sovětskou propagandu je zase jiná předpojatost.

9 komentářů:

  1. Cesti niktosi se zviditelnuji - tim, ze pisou o me (jinak uz by ty jejich kydy snad ani nikdo necetl). Napred to byl jakysi namysleny trouba jmenem Fuka, ted zase podobny nobody jmenem Smid. Nikdo nevi, kde byli zalezli, kdo jsou, jake jsou jejich nazory - ovsem citi se povolani otirat se o mne - smradi nevzdelani a bezprizorni.

    Tohle je ta nova ceska mladez? Nejsou to spis jen "novyje-russkyje"?

    OdpovědětVymazat
  2. Vy jste si spojenectvim s timhle Headweeczechem pekne nakalel do kecek pane Piiitrs. To je jak ropna skvrna na vasi ctihodne povesti. to bude trvat nejmene jednu generaci, nez se to vycisti.

    OdpovědětVymazat
  3. Politicka tolerance pana Zvanovce hranici s nemoudrosti ci snad s naivitou. Toleruje zde rabidni komunisty, fasisty, prumerne ceske hlupaky, upravence, anonymy a dokonce i jednoho blba, co se vydava za stareho Zida. Pokud bych snad z jakehokoliv duvodu prekrocil hranice unosnosti na tomto blogu, nebudu protestovat kdyz mne odsud vyradi, vyarbitrazuje nebo co je v Cesku zrovna "fashionable". Zazil jsem toho uz tolik, ze se uz nicemu nedivim.

    OdpovědětVymazat
  4. Milan Šmíd není žádný mladík, je zhruba stejně starý jako Vy. Je to velice známý mediální guru, stejně jako p. Fuku ho v ČR zná každý, kdo se zajímá o něco víc než o to, zda si dát k večeři sejra nebo salám. Jak chcete psát o ČR, když o ní mnoho nevíte?

    OdpovědětVymazat
  5. Tolerance je trade mark ZMP. Nezmohly na ní Blisty, nezmohla se na ní Sprcha, nezmohla se na ní wikipedie, ale ZMP by měly být útočištěm všem, kdo mají co říci, bez ohledu na světový názor.

    Pan Hedvíček k tomuto blogu neoddělitelně patří. Jsem rád, že sem píše a vážím si toho. Na rozdíl od zapšklých čecháčků, kteří nenávidí všechny texty, které nejsou v souladu s aktuálním názorem establishmentu, shledávám názory p. Hedvíčka inspirativními, byť je nepovažuji za vtělené slovo Boží.

    OdpovědětVymazat
  6. Fuka a Smid jsou maximalne tak "mistni jednicky", sotva nejaci "guru". I kdyz v ramci reciprocity a zdvorilosti jsem ochoten o nic psat zdvorile i ja. Ale to je jen zdvorilost z me strany - protoze mimo ten vas zasrany dvorek je nikdo nezna a nesahaji mi ani po prdel.

    OdpovědětVymazat
  7. Ano, jsou guru v rámci ČR; dále jejich pověst nesahá. To však není tak málo.

    OdpovědětVymazat
  8. Milan Šmíd se narodil v r. 1944, takže je o něco starší než Ross Hedvíček.

    Ve svém oboru, medialní analyse a medialní žurnalistice, nemá v zemi konkurenci, čemuž nekoresponduje ani jeho povaha, ani osobní minulost (členství v KSČ v 70. a 80. letech). Tak už to občas bývá...

    O "sahání po prdel" si myslím své, nicméně akceptuji to jako Rosťův standardní způsob reakce na kritiku.

    OdpovědětVymazat
  9. Milan Smid byl KOMUNISTA? Opravuji sve tvrzeni o tom, ze mi nesaha ani po prdel, na to, ze mi ten had kurevska nesaha ani po kotniky.

    I rest my case, your honor!

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>