2. dubna 2008

Premiér Josef Mengele: vítejte v 21. století!

Zítra se má objevit v knihkupectvích kniha Carly del Ponte Lov: já a váleční zločinci. Uváděné svědectví mnou otřáslo: Kosovští Albánci unesli mladé Srby, aby jim vybrali orgány a prodali je.

Vzhledem k tomu, že zdrojem těchto zpráv je jedna z hlavních loutek NWO v kampani proti Srbům, nelze ji podezřívat z prosrbské zaujatosti.

Sám fakt tohoto zrůdného počínání je pochopitelně otřesný, byť pro mne nikoli překvapující, ale ještě více se mi udělalo na blití z následujícíh řádků:

„Bělehradský tisk uvádí desítky svědectví – mnohé srbské organizace se pokoušely od Haagského tribunálu dosáhnout vyšetřování Albánců v Kosovu a předali tribunálu podrobné mapy s místy, kde byly pohřbeny oběti a označena místa koncentráků na území jak Kosova, tak i severní Albánie. Dodávali svědectví o těchto krutých pokusech a případy likvidace mírumilovných civilistů, a to jak dětí tak i dokonce těhotných žen, se kterými bylo zacházeno s mimořádnou krutostí.

Všechny takové pokusy byly již v zárodku potlačeny a ani jeden z těchto faktů nebyl vyšetřován. Sama del Ponteová ve svém nedávném interview pro italskou La Stampu se přiznala, že vyšetřování válečných zločinců je v současnosti především mimořádně zpolitizovaná záležitost. Kdyby se o zločinech Albánců obecně vědělo, pak by o žádné nezávislosti Kosova nemohlo být ani řeči. Ne náhodou spatřila kniha del Ponteové světlo světa až nyní, až po vyhlášení samostatnosti Kosova.”


Takže hlavní žalobkyně mezinárodního tribunálu prohlašuje, že to je “zpolitisovaná záležitost”? Před tím snad nebyla? Kde je nezávislost soudů? Zejména mezinárodních? Kdo tyto soudy zpolitisoval a proč? Hnulo se v ní svědomí? Až po tom, co bylo víceméně uznáno „nezávislé“ Kosovo?

Jen jedno po mně nechtějte: abych věřil tomu, že Bush, Clinton, Albrightová, Shea, Clark, Havel nebo Vondra o tom nic nevěděli. A jestli o tom nevěděl knížepán a přesto prosazoval uznání státu, který zkonstruovala taková monstra, bylo by slušné, aby odstoupil.

Pouze doufám, že Kosovo neuzná Israel. Taková benevolence vůči moderním Mengeleům by totiž nutně vyvolávala zrůdně antisemitské úvahy na téma, že vrána k vráně sedá. Stačí už tohle:


Blisty a IPS news

14 komentářů:

  1. Vazeny, na Vas clanek mam zcela jiny vlastni nazor. Nema cenu se o tom rozepisovat, to je na osobni rozhovor.ALE vas vyraz --mirumilovni obcane-- mne skutecne nejprve rozesmal a nasledne nastval. Co to ,,melete,, za nesmysly! Kdo je v byvale Jugoslavii mirumilovny?!?! Snad kojenec a dite do max. dvou let!! Tim to ale konci! Tak az zas budete neco psat, tak se nad tim malinko zamyslete.

    OdpovědětVymazat
  2. Co to ,,melete,, za nesmysly! Kdo je v byvale Jugoslavii mirumilovny?!?! Snad kojenec a dite do max. dvou let!! Tim to ale konci!
    --------------------------
    na takovou moudrost nelze nereagovat

    Snad kojenec a dite do max. dvou let!!


    to je perla a s autorem bych osobni rozhovor nechtel.
    Takova uroven sprostoty a zaujatosti, ta je snad opravdu srovnatelna jen se zlociny typu odebirani organu:-(
    Albanci praktikovali Vendetu jiz od nepameti, vrazdili se mezi sebou jiz davno pred tim nez se zamerili na Srby. Ale oficialne je to prece jinak. Podle zprav NATO a USA to byli Srbove a hlavne Srbove, kdo se dopoustel nejvetsich spatnosti! Kazdy kdo prijde s jinou zpravou je proSrbsky, proRusky, protiAmericky,
    a kniha Carly del Ponte, to je nic, pouhy ulet. Jak je to mezinarodne spravne to by pani del Ponte mohla vedet. Kolik obeti na ktere strane a nasledne kolik Srbu a kolik Albancu skoncilo pred mezinarodnim soudem a s jakym vysledkem?
    Posledni zpravy a "odhaleni" pani del Ponte, i prohlaseni jinych (gen Clark) vrhaji na udalosti jine svetlo nez v jakem to bylo na pocatku svetu presentovano.
    Vodnik a pani Carla del Ponte si nejak moc troufaji:-(
    Dovoluji si zpochybnovat jedine spravny Evropsky a Emericky pohled na konflikt. Jaka troufalost!

    Vzdyt i Anonymousove vedi ze jiz deti od 2 let !
    Zacne li se takto vcas da se jiz v rannem veku stihnout ucast v terroristicke"osvobozenecke" organisaci vyhnout se Haagu a nasledne byt v nove vytvorene vlade, kterou pak rada statu Evropy a sveta potvrdi:-(
    Zpolitizovana spravedlnost nakonec vzdy zvitezi:-(
    Jen tu skoro idylku obcas nekdo pokazi, jako ted Carla del Ponte :-(
    ..a ten stoural Vodnik take, jestli von neni agent Ruskeho imperialismu? (nebo alespon placenej agent Putina?)

    Gdo jinej nez nejake agent by moh mit dneska zajem na objasneni jak to bylo po pravde pred lety na Balkane? Jiste jen nekdo kdo chce narusit nase mirotovorne usili a zpochybnit nase demokraticke principy zasady a zasahy!
    --------------------------
    God bless You

    OdpovědětVymazat
  3. Ad anonymní: výraz "mírumilovní občané" není můj, pochází z mnou citovaného výňatku. Jestli myslíte, že v Jugoslávii jsou hrdlořezi děti už od tří let a těhotné ženy, pak se obávám, že ani osobní rozhovor s někým tak apriorně zaujatým by nevedl k nějakému porozumění. Nic Vám ovšem nebrání v tom svůj názor na můj článek napsat - jen prosím dobře rozlišujte mezi citacemi a mými slovy ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. p.Vodnikovi se omlouvam. Domnival jsem se, ze citujete to cemu sam verite. O tehotnych zenach jsem nic nepsal, takze to povazuji za to, ze zas vy jste se dopustil tehoz co ja a nepochopil jste o cem pisi ja.Dale je treba urcit nesmyslny vyraz ,,hrdlorez,,. To by ale bylo na dlouho, takze treba priste. Zustanme u tech deti od tri let. To je zhruba doba kdy jim milujici matky zacnou vsouvat do hlav kdo je hodny a kdo je zly a oni to zacinaji vnimat. A zde to vse zacina!! A je jedno zda je dite srb nebo chorvat nebo albanec nebo neco jineho. Nasleduje sikana ve skole - temi silnejsimi, opet nezalezi na tom zda srb nebo chorvat atd. a nakonec se ten zacatek projevi stisknutim spouste, nebo podle vaseho tasenim noze proti tomu ktery je stale ,,spatny,,. A to se v Jugoslavii a treba i Africe tyka kazdeho ditete. Verim, ze jste pochopil jak to myslim a nechtejte abych se vice rozepisoval.
    K pripadu ,,astr,, - chapu, ze o osobni rozhovor nestojite, kdyz nemate argumenty a mohu vas ujistit, ze rozhodne nejsem zaujaty. Je mi lito, ale skutecne jsem nepochopil koho hajite. Vendetu zastavali vsechny narodnosti byvale Jugoslavie, balkanske a dalsich oblasti. Co se tyka deticek tak to uvadim zhora. Mirne mi unika, co je sprosteho na tom, rici fanatikovi, ze je fanatik a z toho duvodu zabiji. A rici o nejakem nazoru, ze je jediny spravny, jak jste napsal vy, to hovori za vse. Zkuste treba napsat podle ceho se ta jedina spravnost urcuje. Rad se poucim - bude li od koho a ceho. A jetli chcete vedet kdo to na Balkane ,,tenkrat,, pohnojil, a stale pekne hnoji, tak se podivejte na mapu Ameriky a tam nekde na severu lezi USA...

    OdpovědětVymazat
  5. "A jetli chcete vedet kdo to na Balkane ,,tenkrat,, pohnojil, a stale pekne hnoji, tak se podivejte na mapu Ameriky a tam nekde na severu lezi USA..."

    Kdybyste se k tomu tenkrát postavili čelem (evropští) 'soudruzi', tak jsme nemuseli nic hnojit!

    Většinou, vlastně nikdy neragumentuji tím, že Amerika vytahovala v minulosti Evropu z různých malérů, vím, že to nikdy nebylo tak jednoduché. Nezjednodušujte si to (negativní roli Evropy a její zodpovědnost za Balkán) ani vy!

    OdpovědětVymazat
  6. Kdybyste se k tomu tenkrát postavili čelem (evropští) 'soudruzi', tak jsme nemuseli nic hnojit!

    Tady nejsou žádní fotbaloví fanoušci.

    OdpovědětVymazat
  7. Ale to celé bylo dost jinak. USA původně neměly chuť se v celé záležitosti příliš angažovat, naopak role Evropské Unie a především Německa byla od začátku naprosto hanebná a destruktivní. Současný chaos byl jejich cíl. Druhá věc je, že se USA později do toho přece jen zatáhnout nechaly se vším všudy a dopustily se tam strašlivých zločinů.

    Takže shrňme si to - Evropa se neangažovala příliš málo, ale naopak aktivně dělala paseku.

    OdpovědětVymazat
  8. "Evropa se neangažovala příliš málo, ale naopak aktivně dělala paseku."

    OK, v té první, diplomatické fázi (zbrklé/destruktivní uznávání nově vzniklých států, apd.) máte pravdu. Já jsem měl na mysli především reakci na první projevy větších násilností, apd.

    Na druhé straně nejsem zrovna stoupencem názoru, že to bylo všechno dopředu ďábelsky promyšlené, apd. Myslím, že kdyby Evropané tušili, k čemu rozdělení Jugoslávie povede, chovali by se i v té diplomatické fázi trochu jinak...

    OdpovědětVymazat
  9. Bože, jak si jen někdo dovoluje s takovou jistotou negativně posuzovat lidi v zemi, kde nestrávil ani pár měsíců, natož roků. Kdo se obyčejných lidí (i u nás v ČR) vůbec na něco ptá?

    OdpovědětVymazat
  10. Ad anonymní: k čemu se vztahuje tento Váš komentář?

    OdpovědětVymazat
  11. Anonymousi anonymni


    K pripadu ,,astr,, - chapu, ze o osobni rozhovor nestojite, kdyz nemate argumenty a mohu vas ujistit, ze rozhodne nejsem zaujaty.
    -------------------------------
    zato Vase sila argumentu to je sila :-) cha cha cha
    viz Vas prvni komentar :

    Kdo je v byvale Jugoslavii mirumilovny?!?! Snad kojenec a dite do max. dvou let!! Tim to ale konci! Tak az zas budete neco psat, tak se nad tim malinko zamyslete.
    ---------------------------
    co si napred sam ujasnit ty
    kojenece a dite do max. dvou let!! ?
    az pak rikat ostatnim kolem ze nemaji argumenty.

    Vami predvedene "argumenty" to je sila :-(

    A zda nekdo nekde byl ci nebyl?
    Prikladem budiz treba priklad Dientsbier!
    Ten Balkanu venoval hodne casu, byl tam dlouho, zna problematu a je mu to jak to podle rekaci vypada" plat prtne"
    Byl nebo nebyl, jakoby k nicemu, jini "experti" kteri tam vubec nebyli ale vyhlasuji se za experty jej castuji nadavkami, vycitaji mu zaujatost, antiEvropanstvi, neb v mnohem ci ma vyhrady k oficialni versi Balkanskeho konfliktu.

    http://news.serbianunity.net/bydate/2002/October_30/4.html

    to jsou sakra silne argumenty ze strany experta, tak silne ze jsou neprijatelne pro vsechny provladni experty!

    Napiste mu take ze nema argumety, citite li se byt podobnym expertem.
    KOJENCI A DETI DO MAX.2 LET TO JE ARGUMENT JAKO BEJK :-)
    a ze nedostatek argumentu?..to je presne argumentace jisteho silaka z jisteho serveru- cha cha cha

    OdpovědětVymazat
  12. Dientsbier says terrorism is with international blessing,

    rekne li to nekdo na Internetu,
    nema to temer zadnou vahu, neb to precte jen par lidi a maximalne se najde nejaky "expert" ktery to oznaci za vymysl.
    Rekne li to na plno ex-ministr zahranici, tak se expertstvo muze vopupinkovat:-)

    roky existence terrorismu ukazaly, jak moc se ten terrorismus nekterym lidem hodi a jak to dobre funguje a ze Dientsbier mel pravdu :-(

    OdpovědětVymazat
  13. Pádná odpověď na konstrukce bývalé prokurátorky del Ponteové.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>