6. března 2010

Pravicový populista

To, že Geert Wilders není šálkem kávy střízlivě uvažujícího voliče, je jasné každému, kdo viděl jeho film Pobuřování. To vystihl Vodník dobře. Na druhou stranu ostrakisace, kterou předvádí David "Ken" Vodrážka, je rovněž ostudná.

Update: Podobně to má spočítané odborář Dušek: "homosexuál Žaluda drží s homosexuálem Slamečkou, homosexuál Slamečka má vazby na homosexuála Nováka (Gustav Slamečka je ministr dopravy, Jan Novák šéf úřadu vlády – pozn. red.). A na ministerstvu dopravy je těch homosexuálů natahanejch tak dvacet a ve vedení drah tak třicet, a tihle lidé absolutně ovládají České dráhy. To mi věřte. Já tam chci založit spolek čtyřprocentní menšiny heterosexuálů, abychom měli rovné příležitosti. Můžu vám říct, že se tam bojím ohnout pro tužku na chodbě."

Update 2: Kope si hrob: "Odborníci v dopravě, kteří byli heterosexuálové, museli ustoupit diletantům, jejichž jedinou kvalifikací je homosexualita. Odešli, protože homosexuálům překáželi. Když někdo ze známosti zaměstná svou milenku, taky se o tom mluví. A když si homosexuálové přitáhnou své milence, máme se tvářit, že je vše v pořádku? Tento stát si nezaslouží dostat na prdel jen proto, že se začali centralizovat milenci v jednom resortu."

Update 3: Nakonec uznal svou popravu: "Příště bych si taková slova určitě rozmyslel, omlouvám se, pokud se někoho dotkla."