11. března 2009

Divadlo Sklep - Shitcom

7 komentářů:

  1. To jste neměl Juchelkovi dělat. Takový neurvalý útok na americkou kulturu!...

    OdpovědětVymazat
  2. Obavam se Vodniku ze Mr.Juchelka vubec nezareaguje. Neni to vubec utok namireny na neho, ale krasna ceska svejkarna:-)
    Povedeny vysmech systemu a stylu jakym oslovuji Emericke TV "prumerneho" divaka, ktere si temito ukazkami prizusobuji a naopak massmedia "kultura" zas zpetne jim.
    Tady neni co branit, zesmesneni je kopii jen ze to je v cestine a i blbec ceskej rednek a simpleton vi ktera bije. Nevim proc brzy jazyk nazyvati pana Juchelku k debate vyzyvati se snaziti racis,(aby byl konecne jednou srozumitelny) kdyz ten je mimo. Clovek ktery v zime neni uspokojen ani lyzovanim na stranich sveho prekrasneho UTAHU a prilehleho okoli a tak si jeaste 3x do roka zaskoci si zapotapet na Yucatan nepatri ke tride kterou TV ukazka oslovuje. Ja bych ho sacoval(ac ho jinak nez Internetove neznam) na upper middle class(vetsina ze 300millionu Emericanu se potapet do mexickeho zalivu jiste nejezdi, ani nelyzuje, nefotogtafuje, nejezdi na kole a dalsi neredneckofske jeho aktyvyty co nejtvrdeji popsane)
    a po Tve otazce nevim nevim jestli se necha vyprovokovat k obhajobe Emerickeho stylu zivota.

    Maximalne se muzete souzi imperialisti pohadat o to z kolika Emericanu si dela video blazny, kolika se tento gulturnu dyzastr opravdu tyka. Optimiste reknou ze sotvou tretiny, pesimiste ze 90%.
    Obavam se ze to napadnou a rozeberou jini s pouzitim od slusnych argumentu az po oznamkovani ze se jedna o dobre zaplacenou ideologickou diversi z Kremlu:-)
    A budes mit po piskvorkach. Mas stesti ze Tvuj kluk je virtuos na brnkaci hudebni nastroj a i TY se zabyvas i jinymi nez Internetovymi aktivitami, ze pripadne vyhnani z Internetu za placene pomlouvani Bratrskeho Bubiska nebude Tvuj konec.
    A k tomu Ti dopmahej Stvoritel:-)
    Pulnocne Amen

    OdpovědětVymazat
  3. Re: Astr, Vodník

    On si Vodník dělá nejspíš p*del...

    Původně jsem chtěl odpovědět nějakou humornou formou, ale když už se o tom bavíme vážně, tak

    a) Vodník dobře ví, že já nehájím *všechnu* americkou kulturu

    b) všechna americká kultura není špatná.

    OdpovědětVymazat
  4. ad p. Juchelka. Zde není censura sprostých slov. Klidně můžete napsat i prdel. Ale to je naznačeno už v mottu k redakční politice.

    OdpovědětVymazat
  5. Je pozoruhodné, jakého posunu doznaly mravy od Haškových dob. Jeho poznámka, že "slov těch užívá se i v parlamentech" by dnes vyvolala bujaré veselí nad pitomostí toho, kdo takové přirovnání vyslovil.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>