23. června 2008

Hezké přirovnání

Bohumil Doležal: Poslanec Wolf je „utečenec“, který překonal pomyslnou železnou oponu. "Politika zostřování třídního boje, na niž Paroubek najel a teď mu nezbývá než v ní pokračovat, se nedá provozovat příliš dlouho."

3 komentáře:

  1. Myslim, ze tato studenovalecnicka Dolezalova retorika vubec neni na miste a nutna.

    Ale chapu, ze kdyz "prebehne" poslanec opozice a prohlasi, ze podpori radar (a nahodou po tom, co dve koalicni poslankyne a jeden ministr prohlasi, ze budou hlasovat proti), je to svobodne a rozumne gesto.

    Ono asi nema cenu zde hledat hodneho a zleho, vubec si nedelam o korupcnim usili v PSP a demokracii v CR iluze, ale treti prebehlik je uz prilis velka soda. V tomhle neverim na nahodou. Paroubek je primitiv a totalitar, to ano, ale uz to slychame nekolik let po sobe, proc ho tedy na sjezdech zatim nikdo neodstrelil?

    Ne, jsou to prilis velke nahody. Jen lituji toho, ze jsem kdy dal ODS hlas a ac bych socialisty nikdy nepodporil, pevne doufam, ze pokud pristi vladu sestavi oni, dodrzi co slibili a reviduji pripadne prijatou smlouvu o radaru. Protoze prijimat takto zasadni smlouvy pomoci tesne vetsiny hlasu lepenych stuj co stuj - timto zpusobem se opravdu politika delat nema a neda.

    OdpovědětVymazat
  2. Je to hlavně chybná personální politika ČSSD, tohle je už příliš. Mám dojem, že ODS by si dokázala v případě potřeby získat minimálně půlku jejich klubu.

    OdpovědětVymazat
  3. vážený anonyme, vidělo by se, kdyby si Vás vzali do práce správní hoši, jestli byste nakonec nezvednul ruku pro vlastní popravu. Nekritizujte lidi, v jejichž kůži nejste.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>