26. června 2008

Eurorealisté opět lžou

Ladislav Jakl publikoval nesmírně lživý článek o návrhu antidiskrimačního zákona. Jádrem jeho tvrzení je, že antidiskriminační zákon musíme přijmout a že jsme tím ztratili souverainitu. Těžko si představit větší nesmysl, když je to právě naopak.

ČR v žádném případě nemusí přijmout antidiskriminační zákon. Je to čistě její rozhodnutí, zda ho přijme čili nic. Pokud ne, tak tím poruší své závazky k EU (Typicky klausovský přístup k morálce: Chci do klubu, ale jeho pravidla hodlám úmyslně porušovat.), ale tento zákon zde nebude. Kdybychom opravdu ztratili souverainitu, bylo by to právě naopak: V EU by přijali antidiskriminační zákon s působností pro ČR bez ohledu na to, co si o tom český parlament myslí.

6 komentářů:

  1. Koukám, že na zmpfree to hučí jako v úle. Diskuze ale nemají valnou hodnotu, s přehledem bych tam všechny vyhrál a roznesl je na kopytech. Akurát Petr Pavel nestíhá dávat odkazy na články zde.

    David Pavlíček

    OdpovědětVymazat
  2. Tím slovenským "akurát" jsi málem prozradil, že jsi vlastně já, vole!

    OdpovědětVymazat
  3. Taky zde píšeme oba dva krátkých časových intervalech najednou, něco jako pako a soupif.

    David Pavlíček

    OdpovědětVymazat
  4. Faktem je, že jsou České republice důležitá rozhodnutí diktována z ciziny. Řešením je opravu vystoupení z EU (byť si dokážu předtavit, co by se v tu chvíli vůči ČR strhlo) či totální předělání celé této organizace na spolek svobodných států, nikoliv vzdychání nad tím, jaká sračka zas z Bruselu přišla.

    OdpovědětVymazat
  5. Která důležitá rozhodnutí? To, že si Klaus popletl EFTA a ES, je jeho problém. Já v referendu hlasoval opravdu pro přístup k EU, nikoliv pro vstup do EFTA.

    OdpovědětVymazat
  6. Já hlasoval proti a potvrzuje se mi, že jsem hlasoval správně.

    Právě Klaus je typickou ukázkou toho typu vzdychače, který místo prosazování vystoupení z ES/EU v podstatě jen naříká nad současným stavem.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>