20. června 2008

Moulové na Internetu

Vždycky, když se chci dobře pobavit, tak si jdu přečíst, co píší trollové (česky moulové, podle největšího, poněkud prostoduchého, českého trolla všech dob s delším vedením, Petra Mauleho vulgo paka z Chebu). Škoda, že kvůli Google nemohu na ZMP free poskytnout odkazy. (Ty docela originální urážky na cti by pak byly indexovány zbytečně moc vysoko. Nejradši mám zamidrákovaného panice.)

"Nadevše je mi však svobodná diskuse bez cenzury." "Prosím administrátory: mohli byste smazat jeden z mých duplicitních komentářů?"

A dodatek pro našeho trolla-důchodce: Kdo je Petr Pavel, vím velice dobře. Až mne jeho nejnovější projekt přestane bavit, požádám ho o smazání, což v minulosti u podobných projektů vždy hbitě učinil.

Updated.

7 komentářů:

  1. Kdo je Petr Pavel, vím velice dobře.
    Elvis?

    OdpovědětVymazat
  2. Kdepak. Ačkoliv Pakovi leží v žaludku, nikdy to nebyl moula.

    OdpovědětVymazat
  3. Chcete-li přátelskou rady, vykašlete se na trolly, jejichž biologickým odpadem pouze, odpustíte-li ten výraz, zasviňujete prostor svého blogu. Za chvíli se to zde nebude dát číst.

    OdpovědětVymazat
  4. Číst se to už nedá nyní. Je to samá tajenka: "chodím se dobře pobavit" - ale neřeknu kam - bojim se google... - "vím kdo je petr pavel" - ale neřeknu kdo to je a pak mu řeknu, aby se smazal a on se smaže....

    Sakra o čem je zde řeč? Může to někdo vysvětlit? Kde? Kdo? Co?

    OdpovědětVymazat
  5. Our volunteers work with people currently experiencing online harassment, and help others to learn how to avoid such harassment or minimize its impact if it does occur.

    http://www.haltabuse.org/

    OdpovědětVymazat
  6. Trolove za sebou neustale zanechavaji stopy. Vymyslene pomluvy, umyslne rozsirovani lzi a dokonce vyhrozovani nasilim se muze vytahnout z archivu vsech spratelenych blogu.


    "online harassment"

    8. Has the harassment escalated since it began? For instance, have the communications become more frequent, or has the content of those communications become more overtly threatening or defamatory?
    No
    Yes

    9. Have you been threatened with physical offline harm? (e.g. violence, kidnapping, rape, death) Include threats made against members of your family or household or your significant others:
    No
    Yes

    11. Has your reputation been attacked, e.g. have lies been spread about you to others?
    No
    Yes

    Please describe the defamatory statements, including where, how, when and to whom they were made:

    13. What material evidence do you have of this harassment? Check off one or more of the following categories below. Remember to keep anything you may receive or know about, on disk and/or hard copy (printed out):
    Message board messages
    Hostile web pages

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>