22. září 2005

Zamyšlení

Někdy je nutné si přiznat porážku na celé čáře, druhé Dunkerque. "K vítězství zla postačí, když slušní lidé neudělají nic." P. Vrba se pokusil o mediaci, čímž se dle mého názoru exkulpoval ze své viny na bezpráví proti mně. P. Kulveit nepřenesl přes srdce, že by někdo mohl být úspěsnější než on, který hodil flintu do žita. Ačkoliv jsem čekal provokace primitiva Pospíšila a Pastoria, to, že je podpoří Wikimol, který se před tím nezapojil do žádné lynche, nikoliv.

Jakákoliv mediace s tou bandou tedy nemá cenu. Končím tedy pravidelnou aktualisaci tohoto blogu, který měl být nástrojem kommunikace. Problém byl v tom, že když Cynik a jemu podobní zjistili, že tady jim jejich provokace nejsou nic platné, raději odešli opruzovat jinam.

Netuším, jaká byla čtenost toho blogu. I ti wikipedisté, jichž si vážím, mi soukromě sdělovali, že ho nečtou. Jisté je, že ho fízl Koukal četl denně, ale uznejte sami, psát texty pro někoho takového nemá cenu. Takže končím, strašidla ať se radují. Uznávám, že vyhrála.

0 – počet kommentářů:

Okomentovat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>