10. června 2008

Dva výtečné texty

O české literatuře a o pedofilii.

3 komentáře:

  1. Vzpomínám si, jak jsem začátkem 80. let vzbuzoval nelibost svých přátel, když jsem varoval, že urputná legalisace a propagace homosexuality dnes bude mít v patách legalisaci a propagaci pedofilie zítra...

    Mimochodem z pohledu na sex mezi dvěma chlapy se dělá zle mně i mým známým přítelkyním, jakkoli jak ony, tak já, můžeme s požitkem přihlížet erotickým hrátkám dvou žen. Toto je - pokud mohu soudit ze soukromého průzkumu - mezi heterosexuály standardní jev, tak to bude zřejmě "v přírodě" zařízeno, takže hrubě nesouhlasím s autorem článku, že je to projevem skryté homosexuality.

    OdpovědětVymazat
  2. Text mi připomíná traktát o Karkulce a Hovně.

    Je ale přece jen zajímavější, minimálně tím povídáním o případech z Anglie, byť je to trošku schematické.

    Pro mne je pedofilie trošku něco jiného než např. homosexualita. Když si homouš najde homouše, proč ne, jde o dva dospělé lidi, co je komu do toho. Stejně tak když se sadista shodne s masochistou. Pakliže svými kousky nezpůsobují průvan ve zdravotním pojištění, ať si užijou.
    Pedofil ovšem má za cíl děti, nejčastěji nikoliv svoje vlastní. Tedy praktikující pedofil svým konáním naráží na zájmy dítěte, jeho rodičů i společnosti, ti všichni se snaží vytvořit pro děti co nejlepší podmínky a nesou za ně odpovědnost. Není podstatné, zda dítě zažívá libost nebo nelibost. To bychom totiž mohli rozdávat drogy ve školách, ty taky způsobují libé pocity.

    Tedy pedofil má tu smůlu, že se orientuje na chráněné objekty, za které mají odpovědnost jiní lidé.
    Proto si myslím, že k takovému zrovnoprávnění, jaké vidíme u homo úchylky, těžko nastane. Jedině snad v případě, že by se narušil vztah rodičů milujících své děti a vžil model, kdy se dětí rodička automaticky vzdá a ony vyrůstají ve farmách, řízených pedofily (protože oni jsou s dětmi rádi).
    Také by mne zajímalo, jaký vztah mají pedofilové ke svým vlastním dětem a zda by je půjčili jinému pedofilovi na hraní. Pokud ne, neměli by si to dovolovat ani oni.

    OdpovědětVymazat
  3. Ačkoliv nepochybuji o tom, že ženy gay pornu příliš neholdují, nějaké by se jistě našly.

    Co se týká pedofilie, bavit se o ní je stejně o o hubu jako o židovství, a proto raději jen odkážu na nesmrtelný Manišův článek.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>