16. března 2006

Hitler ceske Wikipedie neni spokojen s rychlosti Wannsee konference


Hitler ceske Wikipedie, Ignac Pospisil vulgo Cinik, ktery nevaha narizovat arbitrum z Wikipedie, jak by to meli delat podle jeho predstav, zretelne neni spokojen s dostatecne rychlym prubehem tehle Wannsee konference. "Jde to prilis pomalu!", krici tento psychopaticky tlustinek a houpa se na patach a spickach jako jeho vzor. "To musi byt cak, cak, cak! Ajn folk, ajn rajch, ajn fyrer!" A degenerati Miraceti, Beren, Che a ostatni jen nadseni hajluji. Vsechno je tak jak ma byt na ceske Wikipedii. http://cs.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedie%3A%C5%BD%C3%A1dost_o_arbitr%C3%A1%C5%BE%2FRosta%2FWorkshop&diff=403558&oldid=403557

11 komentářů:

  1. Mně se na tom líbí, jak je sice předem jasný výsledek, ale všichni se tváříme, že to tak není a skutečně se bude o něčem rozhodovat.

    U arbitráže s Vítem Zvánovcem se už ani nikdo nesnaží předstírat, že bude nějaký výsledek: tyranům současný stav vyhovuje, protože mají alibi, že ho nezablokovali trvale, ale projednávají jeho případ v arbitráži.

    Cituji z definice hesla Kangaroo Court na en.wiki:

    A kangaroo court may be a court that has had its integrity compromised; for example, if the judge is not impartial and refuses to be recused. It may also be an elaborately scripted event intended to appear fair while having the outcome predetermined from the start. The German word for this, Schauprozess "show trial", indicates the accused stands no chance, the sentence is fixed before: the 'trial' is just for show.

    OdpovědětVymazat
  2. Myslim ze byste mel tento text postovat do obou "arbitrazi" - pro mne i pro Vita Zvanovce. Ja budu zadat o zruseni arbitraze z duvodu situace, kdy soud neni "rozhodovani-schopny".

    OdpovědětVymazat
  3. Proč? To přece nemá smysl. Máte přesně takovou šanci přesvědčit ArbCOm jako měla Milada Horáková přesvědčit Urválka.

    OdpovědětVymazat
  4. Smysl by mělo upozornit na to, co se tam děje, česká internetová media (Lupa, Živě, Neviditelný pes, ...). Sám nic napsat nemohu, nejsem nestranný - zanedlouho budu určitě sám souzen - ale snad se mi podaří dát tip několika lidem.

    OdpovědětVymazat
  5. Myslim si, ze tento stav na ceske Wikipedii je lidem (bohuzel) uplne lhostejny.

    OdpovědětVymazat
  6. Ta rada "udelejte si vlastni Wikipedii" je asi jako "zazeneme Zidy do more, at si tam udelaji Izrael a ne v Palestine.

    OdpovědětVymazat
  7. Ačkoli odmítám Rosťovo srovávání správců na Wikipedii s komunisty, nemohu popřít, že ta podobnost je občas udivující...

    Byl jsem opět zablokován, protože jsem si dovolil -jkb-, který si, podle vlastního tvrzení, upravil své vztahy s komunistickým Československem, označit za upravence. Odůvodnění je vpravdě bizarní: ani pravdivé osobní hodnocení druhého wikipedisty není přípustné.

    Inu, pravda se nerada slyšela dřív a nerada se slýchává i dnes, zvlášť když je to nepěkná pravda o vlastní minulosti.

    Sytý Eggův tón, nabádající mě k meditaci a pokání, ve mně vzbuzuje bujaré veselí: zvlášť u vědomí toho, že jde toliko o chabou záminku a skutečným důvodem bloku je Eggova prohra v argumentaci a obava, že by obhajoba Rosti mohla být úspěšná; latinsky se tomu, co jste použil, drahý příteli, říká argumentum ad baculum.

    Tak tedy blokujte, Eggu, a nechte mě zablkovaného, než nad Rosťou a Jvanem opět získáte převahu - je to pro mne poctou: ve sportu se tomu, tuším, říká handicap.

    OdpovědětVymazat
  8. K prispevku Tom. Peciny o jeho zablokovani (upravenec -jkb-).

    Pro Cechoslovaky, kteri si v emigraci tzv. upravili vztahy s komunistickym CSSR, vzniklo slovo "upravenec", ktere vystihuje podstatu veci.

    Takovyto "analni turista" nejprve uspesne zmizi z dosahu bolsevika na Zapad a pak za nim doleza (plati mu a slibuje spolupraci ...atd.), aby mu bylo milostive dovoleno se zase vracet do koncentraku, odkud uprchnul.

    Vuci zemi, ktera ho uznala i prijala jako emigranta je takove jednani necestne.

    OdpovědětVymazat
  9. Milý štíhlý a krásný anonyme, Čulík si vzal britskou občanku, takže o nějakém upravování nemohlo být řeči.

    OdpovědětVymazat
  10. Osobne jsem se o nejakeho Culika nikdy nezajimal a na jeho (tusim) Britske listy zavitam jen velmi zridka.

    Co je to za "argument", ze nekdo ma jeste mizernejsi charakter a je evtl. i horsi nez ti upravenci(?).

    To je jako v materske skolce, kde Vasik neni zase tak spatny jako Pavlik, ktery Jarusce po rozslapani babovicek znicil i jeji kyblicek.

    Zamysli se nekdy hlavou!, anonyme.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>