17. března 2006

Hluchy jsem - nevidim...

Je mi uplnou zahadou, jak muzou arbitri na Wikipedii tak zaryte predstirat, ze nechapou, ze Cinik zacina veskere sarvatky na Wikipedii, ze smyslem jeho Wiki-cinnosti je sekyrovat lidi? A jak muzou cekat, ze kdyz je nekdo napaden, ze se nebude branit? Co to je? Nejaka Wiki-mnichovska dohoda? Vsechno se musi vzdat Cinikovi (a jsme zpatky u Hitlera)? A Cinik sam je nepostizitelny a nad veskera pravidla? A velemoudri spravcove jako Ludek nebo Egg strachy serou magi v kostkach, kdyz jim nekdo navrhne, ze by meli taky zablokovat Cinika, protoze on napada Z a mne? Na ceske Wikipedii spravedlnost neplati pro vsechny. Je to velmi selektivni spravedlnost. Jako za komunistu. Ceska Wikipedie bohuzel je komunisticka instituce. A takovy to byl bezvadny napad...

4 komentáře:

  1. Je mi uplnou zahadou, jak muzou arbitri na Wikipedii tak zaryte predstirat, ze nechapou, ze Cinik zacina veskere sarvatky na Wikipedii, ze smyslem jeho Wiki-cinnosti je sekyrovat lidi?

    Elementary, Watson! Cinik za ně dělá špinavou práci. Kdyby ho neměli, nemohli by - minimálně v okruhu méně vnímavých a intelektem nadaných wikipedistů - zůstat v posici elity.

    Cinikem samozřejmě pohrdají a kdyby si dovolil zaútočit na některého z nich, rychle by skončil - je to jen "užitečný idiot".

    Nechápu, proč se jím tolik zabýváte: přikládáte mu význam, který ve skutečnosti nemá. Měl byste ho ignorovat a nechat ho, ať si hystericky kvičí. Svými reakcemi mu dopřáváte pocitu vlastního významu: on je přitom bezvýznamný.

    OdpovědětVymazat
  2. Funkčností a stabilitou se tedy Blogpost nevyznačuje...

    OdpovědětVymazat
  3. Podle mne nema smysl, snazit se s ceskou Wikipedii vubec o nejakou spolupraci.

    Je uplne jedno, jak (bez)vyznamny tam je nejaky Cinik - jestli se ho tam nekdo boji ci jim pohrda. Celkove to je ale tragedie a opet vznika jen neco, nejaky paskvil, na cesky zpusob.

    Ma cenu napsat heslo, dohledavat k tomu informace atp., aby to pak bylo uplne pozmeneno nebo nejakym pitomcem cele smazano?

    OdpovědětVymazat
  4. Psát hesla smysl nemá (o to už se půl roku ani nepokouším), ale nemůžu mlčet k bezpráví, které se tam děje Rosťovi nebo Vítovi.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>