18. března 2006

Nove uniformy na ceske Wikipedii!


Dle naseho informatora Brettschneidera, ktery nam sdeluje nejnovejsi vyvoj v polibdiru ceske Wikipedie, naridil fyrer Cinik vsem spravcum a arbitrum ceske Wikipedie, ze pri vykonu svych funkci musi vsichni nosit stejne modre trenyrky od Vietnamcu z budejickeho namesti jako ma on a stejnou hadrovou cepicku na zpusob tyrolackeho kloboucku jako ma on - porovnejte prosim s fotografii.

Na blbou otazku fasistickeho kadeta Miracetiho byla instrukce dale upresnena ve smyslu, ze Cinik sam bude vydavat spravcum sve vlastni pouzite trenyrky, aby nedochazelo k nezadoucim ideologickym uchylkam v barve a strihu.

Zadny ze spravcu se neodvazil vzdorovat, vsichni se poslusne seradili k vydeji pouzitych trenyrek (nepodarilo se zjistit, zda vydavane trenyrky byly po poslednim pouziti vyprany, ale asi tezko) a vdecne zdravili novym pozdravem Hajl Cinik s palcem zasunutym v ritnim otvoru. Neni znamo ci v jejich vlastnim ci v Cinikove - pozorovatel byl prilis daleko.

Fyrer Cinik jeste ale nema uplne vsechny sve spravce patricne ideologicky stmeleny a vyskytli se i takovi, kteri se mu posmivali rikackou "prase tlusty zere chrusty", byt sami byli uz nacpani v modrych trenyrkach, vytazenych do pul bricha. S temito skrytymi vnitrnimi neprateli slibil fyrer Cinik se vyrovnat v planovane Noci dlouhych nozu, ktera se ma uskutecnit behem pristich par tydnu.

Na zaver schuze polibdira Wikipedie fyrer Cinik se spravci nacvicoval poradovy pochod a zpev vlasteneckych pisni.

1 komentář:

  1. To uz jsi mi nabizel jednou. Je hezke ze se mne opakovane snazis presibovat na jinou kolej abych vam tam nezavazel - ovsem problem je jinde. Tady uz nejde o Wikipedii a nebo Iuridictum - tady uz jde jen o princip. Vy spravcove a jejich kolaboranti se na Wikipedii chovate jako komunisticka prasata - a to neni spravne. Nemate zadne pravo vytvaret pro-komunistickou Wikipedii. Jste ostuda Ceska.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>