22. října 2008

Další oběť

Dnes se na Sprše objevilo překvapivé oznámení. Za sebe mohu říci, že Elvisovi vyjadřuji svou solidaritu.

10 komentářů:

  1. Ví někdo o co jde? Nevypadá to nějaké Elvisovy srandičky...

    OdpovědětVymazat
  2. Kdo ví. To by nám musel napsat sám. Nejspíš něco na serveru, který nesleduji.

    OdpovědětVymazat
  3. Čemu se divíte??? Boutros se do Elvise sere už dlouho: tady, tady, tady nebo tady. Pohár zřejmě přetekl po útoku na známé žumpě (kliknout na "Fórum", článek "Kdo je to Havlův Královský Prd?").

    OdpovědětVymazat
  4. OK. To je normálka, ale Elvisovi se nedivím.

    OdpovědětVymazat
  5. Ano, trva uz to delsi dobu, jsou to nenavistne osobni utoky, pomluvy, vyhrozovani a dalsi nevitana a nevyzadana pozornost, navzdory tomu, ze uz jsem ho soukrome zadal, aby toho nechal. Pritom ja si s nim ani o nem nikde nepisu, pod zadnou ani jinou identitou, dusledne se mu vyhybam, prave z techto duvodu. Vy uz s tim mate spoustu zkusenosti, ale pro me je to nove a neprijemne, ze je nekdo do me takhle po usi zamilovany a je mi v patach kam se hnu. To potom neni zadna flame war a trollovani, ale stalking. To je v USA trestny cin. Takze pokud to bude pokracovat, budu asi muset zazadat pro drahouska Boutrose o restraining order. Muzete se pridat. :-)

    Elvis

    OdpovědětVymazat
  6. A je tam další komentář, 'Hovada se zase předvádějí', který útočí opět na Jerryho : (

    OdpovědětVymazat
  7. Ano, Petersův oblíbený troll Magnus Maximus předvádí své psychoanalytické a diagnostické schopnosti na další oběti. Nic překvapivého, jen to souzní s celkovou úrovní toho před lety slušného serveru.

    OdpovědětVymazat
  8. Re: T.P.

    Mně se líbí, jak MM&M relativizují a mlží na pozadí paralelně probíhající debaty o udávání a etice. To skoro nemá chybu!

    Já jsem vděčný, že Sprcha a Nezvědavec existují. Člověk někdy potřebuje instantní důkaz o vlastní nadřazenosti a tyto dva servery jej nabízejí téměř denně (Nezvědavec s každým novým příspěvkem), v míře víc, než hojné. Až vyhraje Obama, bude možná víc peněz na léčbu psychicky chorých, aspoň v USA, ale do té doby... : )

    OdpovědětVymazat
  9. Zdá se, že Vodník je nejlépe informovaný. Pravděpodobně zkoumání, kdo je to Havlův Královský Prd byla poslední kapka, jíž Elvisova trpělivost přetekla.

    Už se na to dívám s nadhledem. Pokud někdo o sobě píše v třetí osobě: "dr.benway 10/21/2008 2:05pm: Je videt, ze Boutros se svym komentarem trefil do cerneho.", je zjevné, kdo je letadlo.

    Pako z Chebu dělá čest své přezdívce i jinak. Stokrát jsem ho upozorňoval, že nejsem David Pavlíček. Pokaždé marně. Teď si ten trouba myslí, že jsem Havlův Královský Prd, brekeke, Lev nebo jaguar. Co na tom, že jsem na rozdíl od něj na Zvědavce nikdy nenapsal ani slovo? Pitomce nepřesvědčíš.

    OdpovědětVymazat
  10. "útočí opět na Jerryho"

    Pravidelna provokace na kterou neni treba reagovat. Jeho prezdivky se mnozi, vsude okolo rypaji jak divoka prasata ale je videt ze, ho lide opousteji a pritakava mu jen hrstka podobne postizenych trosek.

    Vsimete si, ze rypa jen do nekolika stejnych tercu ale na ostatni, daleko ostrejsi diskutery si netroufa!

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>