12. února 2008

Chce se Monika opravdu seznámit?

Je naše Monika sladká 16-year-old girl? Nikoliv, to jen jistý mladý muž potřeboval svého času hodně návštěvníků do systému iReklama.

Pozoruhodná je však zajisté celá škála operačních systémů a prohlížečů v statistice návštěvnosti její kvalitní webové stránky.

A víte jakpak se jmenují její kamarádky? No přeci Zdenča, Margyn, Lenka, Elena, Jitka, Míša atd. Jistě Vás může napadnout otázka, zda má Monika i kamárady? Zajisté. Sice jich moc není, ale homosexuál Péťa mezi ně určitě patří.

3 komentáře:

  1. Jsem nějak nedůvtipný, vůbec nevím, o co jde. Ty holky nejsou holky a nechtějí se seznámit nebo jak?

    OdpovědětVymazat
  2. Jde o to, že jsou to všechno stránky založené jedním klukem jen kvůli výměnnému reklamnímu systému iReklama a ty holky reálně neexistují.

    OdpovědětVymazat
  3. Kdyz jde o business TRH nezna bratra:-(
    FSECHNO je dovoleno, nalakat, odlakat, prilakat, vylakat,...
    a lhat take :-(

    pro FSECHNY me ideologicke pratele kteri me obvinuji z pomlouvani FSEHO imperialismem pocinaje a trhem konce jen poznamku ze proti "podnikani" nemam vyhrady pokud to neni "podnikani" na ukor nekoho jineho ci zaobaleno do lhani.
    Budiz mi navic omluvou, ze jsou horsi nez ja. Ti tvrdi ze business a slusnost nejdou nikdy dohromady a "slusni" podnikatele jsou vzdy, drive ci pozdeji pohlceni temi neslusnymi bez zabran:-(
    Nez budu napaden ze spatneho pohledu na svet a zivot, ja nerikam ze svet je zalozen na podvodu, jen to ze podvodnici od maleho do velkeho rozmeru to maji snazsi a neprestanou pokud je nekdo nezastavi.
    Prave proto preji CR takove podminky k zivotu a takove zakony na postih podvodniku, aby se jim podvadet klamat lhat a zit na ukor jinych nevyplatilo.
    Je dobre ze i na podvodniky Internetoveho formatu je tu upozornovano:-)
    howk

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>