2. února 2008

Štěpán Kotrba a jeho pseudoanalysa

Levicový extrémista Štěpán Kotrba zveřejnil na Britských listech další ze série svých pseudoanalys, tentokrát o ODS.

Společným problémem ultralevičáků, jako je Pavel Eichler nebo Štěpán Kotrba, je, že nejsou schopni napsat text sine ira et studio, nýbrž toliko à la thése. Kotrba chce vykreslit ODS jako ultrapravicovou stranu, tak se mu hodí každá špína a míchá jablka s hruškami.

To, že se stejně jako Kotrbovi povedl entryism do ČSSD, tak neonacistům do ODS, svědčí jen o nedostatku rozhledu obou velkých stran a o tom, že berou každého, kdo má ruce a nohy. Korrespondence s kýmkoliv nesvědčí o podpoře. Já sám jsem si mnohokrát se ŠOKem psal. Jsem snad proto podporovatel trockistů ze SOP? Jinak není pochyb o tom, že někteří představitelé ODS jsou xenofobní. Je to důsledek toho, že politická korrektnost nepřinesla žádné výsledky.

Je zajímavé, kdo je trockistům trnem v oku. Samozřejmě Daniel Landa, autor textu: "ale s křížem hákovým jděte do prdele / Faschos, faschos, faschos tu nechceme". Tradiční katholíci z Institutu svatého Josefa.

Paranoia ultralevice vede k pozoruhodným výsledkům. Na jedné straně vyzývají k potlačení svobody slova pro neonacisty, na druhé straně se obávají, že potlačení svobody slova dopadne i na ně. Samozřejmě, extrémista jako extrémista. To si musíte vybrat, soudruzi, zda jste pro svobodu jako v USA nebo pro diktaturu jako v Německu.

0 – počet kommentářů:

Okomentovat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>