18. ledna 2008

Nevěrohodnost popíračů holocaustu

Jedna z prvních knih, která popírá holocaust, Opravdu zemřelo 6 millionů?, uvádí, že podle sčítání lidu žilo v roce 1931 v Polsku 2 732 600 Židů. Ve skutečnosti jich bylo 3 130 581 nebo podle jiného zdroje 3 136 000 nebo 3 113 900. Číslo 2 771 949 odpovídá roku 1921. Jak mají být popírači věrohodní, když si takto vymýšlejí?

10 komentářů:

  1. Co se týče čachrů s čísly, nemají si obě strany co vyčítat. A to, co píše Lipstadtová o popíračích - že vědí, že málokdo má přístup k původním pramenům - platí i pro antipopírače.

    Jak to, že je pro Vás nevěrohodnost popíračů v uvádění statistik?? Není snad jejich nevěrohodnost mnohem horší a nebezpečnější v jiných tvrzeních, kterými zadělávají na nový holokaust?? Jako že plynové komory neexistovaly?

    Bacha, Peters, bacha!! Velkýho bacha!!

    OdpovědětVymazat
  2. Snažím se hledat pravdu padni, komu padni, co mi trestní zákon dovolí.

    OdpovědětVymazat
  3. "padni, komu padni, co mi trestní zákon dovolí."

    Výborně, at žije mírný pokrok v mezích zákona! Když nás bude takových více, možná jednou sníží i trestní sazbu za pochyby.

    OdpovědětVymazat
  4. Snažím se hledat pravdu padni, komu padni, co mi trestní zákon dovolí.

    ---------------------------------

    PADNI KOMU PADNI
    konecne pokus o dalsi nestranny pristup:-)
    ------------------------------
    co mi trestní zákon dovolí.
    ????
    to narazite na ty nemecke ci rakouske nedemokraticke zakony, ktere prikazuji , zakazuji jak premyslet , co rikat co nerikat?

    jako za Hitlera, chteji mit z naroda NIC nez poslusne stado ovci:-(

    OdpovědětVymazat
  5. Nejsem občan ani Německa, ani Rakouska, takže mne tyto zákony nezajímají. Jsem občan ČR.

    OdpovědětVymazat
  6. I jako občan ČR uděláte dobře, budete-li lépe střežit svá ústa!! Pokud chcete opravdu svobodu vyjadřování, můžete (ZATÍM!) ještě emigrovat do USA, Británie nebo Holandska (byť za některé názory Vás místo vězení čeká společenská a intelektuální ignorace).

    OdpovědětVymazat
  7. Uvažuji, že bych to Šámalovi osobně navrhl. Královsky bych se bavil, kdyby soud zvažoval, co bylo více společensky nebezpečné popírání, a co bylo jen společensky méně nebezpečné zpochybňování.

    OdpovědětVymazat
  8. Nejste obcan Nemecka?
    Jste obcan Evropy a blizi se mozna doba kdy EU zakony budou nadrazeny tem malo-statnim cha cha cha :-(
    bude to mit vyhodu, konecne Vas pritel Posselt zvitezi, a Dekrety Benese budou zruseny, anulovany, zlikvidovany, prectete si poslance Zelezneho:


    --------------------------
    V čem podle vás to nebezpečí spočívá?
    Jednotlivá ustanovení smlouvy lze vysvětlit právně tak, že by neměly mít dopad z hlediska dekretů. To ale platilo jen do okamžiku, než německý poslanec a federalista Jo Leinen s pomocí dalších německých politiků prosadil, že se její integrovanou součástí stane Charta základních práv EU.

    Teprve tento krok způsobil třaskavou směs. Tu tvoří dohromady Charta, jež se stane běžným evropským právem – o němž bude rozhodovat běžný evropský soud, tedy soud v Lucemburku – dále ustanovení o evropském občanství, které sudetský Němec nabude ve stejném okamžiku jako český občan, a za třetí ustanovení o nadřazenosti evropského práva právu členských zemí.

    Nebezpečí si silně uvědomili Poláci a přijeli na jednání s Angelou Merkelovou s tím, že smlouvu přijmou, ale nebudou souhlasit, aby se Charta stala její součástí. Polsko to pojalo jako existenční otázku a Merkelová s tím souhlasila. Jediné Polsko tak bude moci posuzovat otázky diskriminace a práv obsažených v Chartě svými národními soudy.
    ---------------------------------------http://www.novinky.cz/clanek/131216-zelezny-eurosmlouva-otevira-cestu-k-revizi-dekretu.html

    OdpovědětVymazat
  9. 1. V EU žádné zákony neexistují.
    2. Právní předpisy EU jsou právním předpisům členských států nadřazeny již dnes.
    3. Tak zrušeny nebo annulovány?
    4. Těch běžných evropských soudů jsou 2, slovy "dva".
    5. Evropské občanství existuje už dnes.
    6. Evropské právo je nadřazeno již dnes.
    7. Také Británie.

    Shrnuto. Železný odporně mlží. Ale to dělal celá 90. léta, takže to není nic nového.

    OdpovědětVymazat
  10. Jinak celý ten rozhovor je taková snůška neuvěřitelných blábolů, že je naprostá ztráta času se mu jakkoliv věnovat. To i číst Lenina je přínosnější.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>