19. srpna 2008

Petr Maule oznámil, že bude v udavačství pokračovat

Práskač, lhář a zloděj Petr Maule veřejně oznámil, že se mu v roli Karla Čurdy zalíbilo. Ať si poslouží, pochybuji, že se můj zaměstnavatel bude jeho výblitky zabývat stejně seriosně jako jeho prvním udáním.

Názor Bohumila Doležala: "lidé vědí, že donášet (práskat, jak se říká lidově) se nemá a práskači se těší ve společnosti oprávněnému opovržení." Kromě Sprchy, dodávám já.

Jinak to asi nebude tak horké, Maule to ve své samotě přehnal s marihuanou a zkusil vtip: "uz slysi i na "kokota" ;-)))". Kdybyste méně zneužíval návykové látky, pane Maule, tak byste věděl, že jsem ve skutečnosti reagoval na toto vaše přiznání: "oznamuji tedy zde verejne dalsi dopis uradu ;-)". Jenže, když žertuje gangster, tak je legrace jako na hřbitově.

Updated.

7 komentářů:

  1. Ano. Když se Sprchaři za svého hrdinu postavili jako jeden muž ve chvíli, kdy zveřejňoval moje jméno, bylo to opovrženíhodné. Pokud svého hrdinu obdivují i v situaci, kdy práská zaměstnavateli, je to neuvěřitelné.

    OdpovědětVymazat
  2. Na celou věc se dívám tak, že podobně jako komunismus (tzv. "reálný socialismus") dával možnost lidem uplatnit to nejhorší, co v nich je, stejnou možnost jim dal diskusní server se sanhedrinem. Není příliš rozumné hledat jednotlivé viníky a připisovat jim atributy "zla", ale pokud se něco podobného jako komunismus nebo sanhedrin objeví a nelze to už zlikvidovat, je nejlepší se od toho držet co nejdál.

    Petr Maule udává, což je bezesporu ohavnost, a jediným řešením je isolace: pokud je to možné, isolovat jeho, pokud ne, isolovat se aspoň od něj.

    Další debaty na toto thema zbytečně dávají udavači pocit významu, který mu nepřísluší: hanebnost bychom neměli honorovat ani tímto zprostředkovaným způsobem.

    OdpovědětVymazat
  3. OT pro pp. Peterse a Pecinu...

    Co si představujete pod pojmem difuze invaze (viz zde) a dává vám to smysl?

    Děkuji.

    OdpovědětVymazat
  4. A ještě jedna jazyková otázka...

    Nejedná se ve větě

    "Po stisknuti splachovaci paky vskutku na okamzik stoupne voda (radove o 1-3cm), ale jak hladina prekroci uroven zadniho sifonu, voda naopak prudce klesne, protoze odtekajici voda vytvori v prostoru zachodu, ktery peclivy pozorovatel svych exkrementu (ne ja ;-) vidi, podtlak." (viz zde)

    o formulaci, která

    "usvědčuj(e) autora textu ze stylizační neobratnosti a současně také z nedostatečné znalosti jazykových prostředků, s nimiž pracuje, popř. (a to je zřejmě aktuální dosti často) také z nedostatečného zájmu o to, o čem hovoří, i o svůj vlastní jazykový projev." (viz zde)?

    OdpovědětVymazat
  5. difuze invaze
    Já si představuju opak impaktu kontaktu.

    OdpovědětVymazat
  6. "peclivy pozorovatel svych exkrementu (ne ja ;-)"
    Komicky komentar cloveka, ktery vse vi ale protoze neni "peclivy pozorovatel" uslo mu, ze stejne tak svet neni cernobily, existuje nekolik variant splachovaci techniky.

    Jsou lide, kteri tvrdi ze auta vyrabi GM a maji nazev jen Chrysler. Dokazi se hadat do nekonecna a kazdemu, kdo jim odporuje vynadaji do volu.
    Jine tema, stejna mentalita.

    OdpovědětVymazat
  7. Nesouhlasím. LW jsou také vedeny kollektivně; byly zde smazány příspěvky, které bych já ponechal a naopak. To je přeci přirozené, kollektivní vedení má nesporné výhody, např. v korrekci jednostranného názoru.

    Proto si nemyslím, že kollektivní vedení je něco jako kommunism; naopak, kdyby na Sprše netrolloval práskač Maule své opponenty, určitě bychom tam v poklidu diskutovali dodnes. Vrba dnes už trvá stejně dlouho jako Sprcha a ponorková nemoc se nekoná. Příčina je jasná. Čurdu Mauleho p. Juchelka vynesl v zubech a je klid. Já se nejdříve zákroku p. Juchelky podivoval, ale byl jsem bloud. Hovno je nezbytné uklidit, jinak bude smrdět i nadále.

    Pokusím se práskače ignorovat tak, jak jen to bude možné. Hérostratovské komplexy méněcennosti není třeba honorovat.

    ad p. Juchelka. To, že udavač Maule neumí česky, je známá věc. To, že netuší, co je to řád v mathematice, je sice smutné, ale jeho vzdělání jsem nikdy nepovažoval za příliš kvalitní, takže mne to nepřekvapuje.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>