26. února 2006

Hitler ceske Wikipedie?

Je to podobnost ciste nahodna, ale nebylo mozno si ji nepovsimnout – jak doslo k memu permanentnimu zablokovani versus jak doslo k ovladnuti Nemecka nacisty.

Psychopat bez vzdelani a bez vyrazne intelligence Adolf Hitler byl schopen ovladnout jeden z nejvzdelanejsich a nejcivilizovanejsich narodu tehdejsi Evropy a nadelat z nich poslusny dobytek, ktery vykonaval jakekoliv zdravemu rozumu se pricici rozkazy. Nemecka elita, od vedcu az po generaly, se sice bokem trochu osklibala, ze jim porouci ten cesky kapral, ale stejne hajlovali a poslouchali rozkazy, vydavane jim psychopatem.

V ceske Wikipedii se prave stalo neco temer identickeho: Vsechno zacal psychopaticky tlustinek, osoba bez vzdelani a intelektualni trpaslik jmenem Ignac Pospisil vulgo Cinik. Uz delsi dobu na Wikipedii poroucel a vsichni ostatni skakali jak on piskal, takze to zase nebyl velky problem. Takze ted Cinik porucil Vrbovi, aby mne permanentne zablokoval, protoze Cinik sam neni spravce, tak nemohl. Vidite ted tu paralelu, jak desatnik Hitler vydava takticke rozkazy generalum?

A vzapeti se jako tupe ovce pridavaji i ostatni, se svym vlastnim hajlovanim a podpurnymi mekty. Cinik behem cvrt hodiny rozhodl, ze vetsina Wikipedistu podporuje jeho rozhodnuti, takze zadna arbitraz neni nutna. Slabomyslny Vrba uz zase nevi, z ktere do ktere, asi si uz uvedomuje, ze ZASE udelal spatne rozhodnuti, ale ted je mu hloupe to menit – to je potom lepsi nechat Hedvicka zablokovaneho i nevinne.

Kam to dotahl Hitler se svym megalomanstvim - je vam asi znamo. Kam dovede fuhrer Ignac Pospisil vulgo Cinik ceskou Wikipedii - to cas brzo ukaze.

9 komentářů:

  1. To jsou metody - v rozporu s pravidly byl pan Hedvíček zablokován navždy, přičemž tato fašistická kreatura začala vykřikovat, že souhlas "komunity" je zřetelný z toho, že nikdo většina lidí na stránce v tom okamžiku nebyla proti tomu. Napsal jsem, že já proti tomu jsem informaci Luděk odstranil. Za těchto okolností jsem považoval za svoji morální povinnnost se nechat zablokovat také - na české wikipedii při složení správců nelze dosáhnout spravedlnosti, je možné před ní jen veřejnost varovat. jvano

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, varujme tedy vsechny svoje zname pred temito ceskymi "ucenci" -(taky)wikipedisty a prestanme tam psat. Nechme je byt, hlupaky, at se hadaji sami mezi sebou o svych blbostech, at si poradaji arbitraze a vedou si vselijake ty jejich zabomysi valky ... - at se z toho ze vseho trebas zcvoknou. Vzdyt je to tak proste.

    A jestli se lide v Cesku ci na Slovensku dozvi nejakou pravdu o necem, nebo jen haldu blabolu od nejakych zbolsevizovanych pitomcu, to prenechme osudu.

    OdpovědětVymazat
  3. K Cynikovi není co dodat, to je smutná postava.

    Zajímavější je p. Vrba. Ten zásadně řeže a teprve pak měří. Komu se to podobá? Že by Kurtu von Schleicherovi? Aby chudák nedopadl jako on. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Muzu potvrdit to o Vrbovi - o zablokuje nekoho uplne bez premysleni, kdyz se mu to vysvetli, tak to uzna, ze zablokovani bylo spatne, ale odblokovani uz neudela. Pambicek to vsechno vidi, Vrbo... treba ti nekdo (kriminalita v Cesku je velka) da na ulici pres drzku, pak se na tebe podiva, rekne aaa to neni ten spravny clovek, ja jsem myslel nekoho jineho, a bez omluvy pujde pryc. Bude to dostatecne ceske, Vrbo?

    OdpovědětVymazat
  5. Já bych řekl, že jeho chování není české. Přeci jen jeho úděsná zbrklost není pravidlem. Tady je zvykem spíše nechat věci vyhnít a nehasit, co tě nepálí.

    Byla má chyba, že jsem p. Vrbu jmenoval správcem. Imponovala mi právě jeho ráznost. Ale netušil jsem, že se bude chovat takto despoticky a že ho nikdo nebude korrigovat. Je na čase zahájit jeho dessysoping.

    OdpovědětVymazat
  6. Ja myslim, ze by vsichni spravci na Wikipedii meli odstoupit a nikdo kdo uz byl jednou spravcem by nemel znovu kandidovat. Je tam rada mladych, kteri technickou stranku veci zvladaji daleko rychleji nez ti stari.

    OdpovědětVymazat
  7. No, máte pravdu, že seznam nynějších správců není radostný: Miraceti, Che a Vrba by svých funkcí měli být zbaveni okamžitě. Aktron, Beren, Dodo, Li-sung a Mormegil jsou velice pochybní. Luďkovi bych dal ještě chanci, Zirlanda bych vzal na milost a Postrach nedělá nic.

    OdpovědětVymazat
  8. Jak jsem zjistil, tak podle hesla "Nehas, co te nepali!" je dnesni situace na ceske Wikipedii klasickemu ceskemu uzivateli internetu vesmes lhostejna.

    Jako ostatne uplne VSECHNO.

    OdpovědětVymazat
  9. Klasickemu ceskemu uzivateli je jedno uplne vsechno - hlavne kdyz najde cestu do skladu, kde si muze vybral kosili nebo kabat z obnoseneho nemeckeho satstva http://zpravy.idnes.cz/domaci.asp?r=domaci&c=A060226_182818_domaci_jan

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>