28. února 2006

Nechapu proc by nekdo chtel urazet Wikipedisty,

kteri prece vsechno co chteji, je jen klid na poctivou praci... Hm. Hm. Hm. A jeste si nekdo zaklada ucty s tak podivnymi nazvy. To musi byt urcite prace tech zapadnich ideologicko-diverznich central. Nasi pracujici by to prece nedelali.

Vizte dnešní Speciální:Log/newusers. Prosím CheckUsery o kontrolu účtů Spravni lide volte spravne kroky k obrane Wikipedie, Wikipedie je ovladana komunisty, Smrt vsem diktatorum, Cinik je Hitler ceske Wikipedie, zda byly založeny z jedné IP adresy a zda se jedná o adresu některého známého Wikipedisty. Správce prosím o zablokování těchto jmen pro nevhodnost a IP adresy pro narušování Wikipedie. Možná by také někdo z byrokratů mohl jména tohoto typu odstranit z databáze operací přejmenování (včetně starších podobných případů). --Egg 13:27, 28. 2. 2006 (UTC)
Hm, podle obsahu stránky k nim patří i Mayda, stránka obsahuje urážky wikipedistů. --Egg 13:37, 28. 2. 2006 (UTC)
Citováno z „http://cs.wikipedia.org/wiki/Wikipedie:Nástěnka_správců

5 komentářů:

  1. Začíná se to hýbat. Vizte http://cs.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedie%3AN%C3%A1st%C4%9Bnka_spr%C3%A1vc%C5%AF&diff=381243&oldid=381217

    OdpovědětVymazat
  2. On to myslel Vrba jinak - aby byl prejmenovan ten novy uzivatel "Cinik je Hitler", ne aby byl prejmenovan Cinik sam (to by bylo spravne taky). Vrba je blabolici idiot, ktery se nedokaze jasne vyjadrit.

    OdpovědětVymazat
  3. Aha, už jsem myslel, že se blýská na lepší časy. Ale to bych od těch komoušů chtěl moc.

    OdpovědětVymazat
  4. Petersi, Petersi, jsou to kvůli Jvanovi katolíci, kvůli Rossovi komunisti, co budou příště? Sionisti? Měl by ses zamyslet jestli máš taky nějaký vlastní názor.

    OdpovědětVymazat
  5. O názor mu tolik nejde.
    On teď potřebuje za každou cenu spojence a tak bere všechno, ať je to pošuk Rosťa nebo pošuk Jvano. Každej dobrej.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>