13. února 2006

Technická závada

Chtěl jsem odpovědět provokujícímu blbci v diskussi k článku Mezitímní stav hlasování. Server pokaždé mou odpověď sežral a neuložil. Zřejmě je to signál, abych podobné trouby nadále ignoroval.

10 komentářů:

  1. iHučínovi se to tady začíná nějak vymykat z rukou. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě sem chodí nějací wikipedisté? Už jste se tady téhle internetové verze Hučína (jak ho nazval Hedvíček) zbavili, nebo s ním ještě stále máte problémy? Přečtěte si na Vrbě (http://vrbanet.blogharbor.com/) jeho text "Jezovcovo nechutné pokrytectví".

    Nejste sami, komu tenhle troll otravuje vzduch, ale na Sprše s ním byl učiněn rázný konec. Rozvracel to tam usilovně skoro celý rok. Je vtítavej, podlézavej, útočnej, zákeřenej a nedá pokoj, dokud není důsledně a důrazně vymeten. Vezměte si ze Sprchy ponaučení.

    OdpovědětVymazat
  3. Díky za reklamu. To ani nemuselo být. :-)

    Celý rok? Nepřeháníte trochu? Vzpoura proti Klanu trvala 2 měsíce, než s námi jezovec zamet' za přihlížení Sanhedrinu, formálního vedení Sprchy.

    OdpovědětVymazat
  4. Ano, nedodržel, protože byl učiněn cum clausula rebus sic stantibus. Pokud víte, co to je. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. S internetovou verzí Hučína Petersem nikdo nezametl. Ten odešel sám na protest, že prohrál veřejné hlasování. Svůj slib, že se nikdy nevrátí nedodržel.

    OdpovědětVymazat
  6. Technická závada na Vrbě. Internetovému Hučínovi tam zmizel článek. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ze systému Vrbanet vypadl Petersův článek "Jezovcovo nechutné pokrytectví". Jestli se nějak ztratil, tak ho mám uložený v záloze a mohu ho poskytnout k opětovnému vystavení.

    Jestli však byl zcenzurován, tak se omlouvám a tento příspěvek ignorujte. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ten text byl pouze zamknut, aby o něm nemohli diskutovat otravové, kteří stejně nic podstatného sdělit nemohou, neboť na to nemají ani znalosti, ani schopnosti.

    OdpovědětVymazat
  9. Ono to ale vypadá, že internetová verze Hučína se za tu trapárnu stydí a proto ji stáhla. Juchelka doslova řekl toto: "jedná se o chybu p. Peterse...".

    Je to tedy chyba p. Peterse.

    OdpovědětVymazat
  10. To tak vypadá jen pro lidi, kteří tomu nerozumí.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>