25. února 2006

Stalkeri a komuniste...

Vzhledem k tomu, ze David Voprada na Wikipedii tak nejak neprimo a podle mne nedostatecne durazne prohlasil, ze uz mne nebude blokovat (chapu to jako dobrou vuli z jeho strany) odstranuji (jako dukaz dobre vule u mne) clanek o nem. Omluvu zatim nevydavam - me se zatim taky zadne nedostalo. Ale jsem s ni pripraven.

3 komentáře:

  1. Aha, nechapu jak uverejnenim sve vlastni fotky (ktera priznavate ze je vase) muzete byt dehonestovan, ale uverejnenim nekoho jineho fotky a vydavanim to za mou fotku - se vlastne nic nestalo. To je nejake CESKE chapani spravedlnosti? Ooooo tak moc ceske chapani spravedlnosti???

    OdpovědětVymazat
  2. Ale pánové. Pod každým formulářem pro přidání obsahu, diskuze a osobní stránky nevyjímaje, je upozornění, že pokud si nepřejete, aby váš text byl nemilosrdně upravován a volně šířen pod licencí GFDL, pak ho do Wikipedie neukládejte.

    Totéž platí i pro zdroje jakými jsou například fotografie. Zveřejní-li například Cinik svou fotografii na své osobní stránce, může ji s klidem použít i Rosťa zde. Horší by to bylo, pokud by ji převzal z jiného zdroje.

    --

    Zdraví
    Martin Kozák

    OdpovědětVymazat
  3. Protože neznám původní versi článku, těžko se k ní mohu vyjádřit.

    Co se týká fotografie, upozorňuji na zpravodajskou licenci. Proto se domnívám, že p. Hedvíček autorské právo neporušil.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>