15. února 2006

Wikipediste - treste se!

Je mi cti prijmout pozvani V. Z. na jeho blog a oficialne zde prohlasuji, ze nebudu protestovat, kdyz mi bude opravovat spelling slova arbitraz na arbitrage. Je mi to totiz jedno a stejne si myslim, ze hacky a carky by se mely v cestine zrusit - je to anachronismus. Kdo ty hacky tam neciti a neumi ta slova vyslovit spravne i bez diakritiky, tak stejne neumi dobre cesky a diakritika je mu prd platna.

Navic si myslim, ze cestina je lingvisticky zaostaly jazyk a mela by vice prejimat slova z anglictiny bez prekrucovani slov do cestiny.

Update situace na Wikipedii: Jsem porad zablokovany tim magorem Ludkem, ktery me zablokovani neustale prodluzuje o dalsi tri dny, protoze jim ten jejich blok "obchazim" tsk tsk tsk...

Updated.

5 komentářů:

  1. Mým úmyslem je, že každý kollega bude za své texty odpovídat sám. Samozřejmě, že by měl druhému opravit překlepy apod., ale pravopisu ani diakritiky se to již netýká.

    OdpovědětVymazat
  2. Jo RoSSíku, už se třesou. Přejedeš je hovnocucem, nebo na ně vytáhneš svojí průkazku PS VB? Doufám, že jsi jí už nevyhodil?

    PS: Víš, čím bys Wikipedisty opravdu překvapil? Kdybys na ně vytáhl americký pas. Ale ten RoSS nemá. :)

    OdpovědětVymazat
  3. No sám tvrdí ve svým článku Co mam vsechno na videu - cast 1 že má jen kanadský pas, takže americký asi vážně nemá.


    Jel jsem tam na kanadsky pas (zadny jiny nemam), musel jsem si tedy koupit viza za 50 dollaru aby mne tam pustili do zeme, kde jsem se narodil a 30 let zil
    (http://www.humintel.com/clanek1.htm)

    OdpovědětVymazat
  4. Americky pas jsem dostal kratce po navsteve v Cesku, takze ted mam jak kanadsky, tak i americky. A kontrolni otazka pro idioty z Ceskych Budejovic: Jakym typem hovnocucu jsem jezdil? Vetrieskou, espetkou nebo RTO? Vite? A prukazky PS VB jsem nikdy nemel, prolistujte si muj spis poradce, fizlove :-)

    OdpovědětVymazat
  5. To je jedno jakým typem hovnocucu jsi jezdil. Hlavní je, že teď jsi našel novýho milence, kterému říkáš internetový Hučín.

    To je na hovna specialista, to jsi vybral dobře. Možná by ti mohl sehnat nějaké místo v tom odborářským hnízdě, kde se tvůj nový objev zašívá.

    Mají tam lacinou závodku, kde bys ses mohl ještě víc vyžrat, než jsi a nekecal bys z hladu.

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>