25. dubna 2009

Svůj k svému

via Arec. Nacisté pro Israel: obrázek s Heydrichem & programové prohlášení.

7 komentářů:

  1. :-D :-D :-D :-D :-D

    Tak tohle už tvrdím nějakou dobu, nanesl jsem poťouchle podobný návrh na Eretzu: že kdyby se čeští nacionalisté, zastánci národnostního státu, místo boje s větrnými mlýny sionismu začali zaštiťovat Israelem, národnostním státem (tedy podle vlastních slov) par excellence, nikdo by se je dlouhou dobu neodvážil napadnout. Je jasné, že pro ty chytřejší sionisty je to noční můra: představte si zástupy hololebců pochodujících v NAHLÁŠENÉ (a pochopitelně nezakázané!!) demonstraci Josefovem s transparenty ISRAEL NÁŠ VZOR - CIKÁNI RAUS!! Snad je škoda, že většina neonacistů je na podobný trik příliš hloupá a je zábavné pozorovat, že se v Německu už ti chytřejší ozvali. ;-)

    Ještě je prdel na světě, přátelé!...:-)))

    OdpovědětVymazat
  2. Oprava: v mém předchozím kommentáři má být "...kdyby se čeští neonacisté..."

    OdpovědětVymazat
  3. German neo-Nazis: We're pro-Israel, condemn anti-Semitism

    Konecne strana s budoucnosti v Nemecku i cele Velke Evrope:-)

    PO drtivem viteztvi nad CDU CSU a Soc.Dem konecne nekdo kdo nas zavede k 4 Risi.

    "Israel to EU"
    Ein Volk, ein Reich, ein Führer — "One People, One Empire, One Leader"

    OdpovědětVymazat
  4. Zajímavé, ale myslím, že se jedná o vcelku bezvýznamnou frakci, která nezíská výraznější vliv a bude "pravověrnými" umlčena, popř. zajde na úbytě. Ale nevím, pokusím se o tom zjistit něco víc.

    Jinak o totéž se ve Francii pokoušel Guillaume Faye (s tím rozdílem, že Faye není neonacista) v tamějších silně abtisionistických a antisemitských kruzích ultrapravice nepochodil.

    OdpovědětVymazat
  5. Toho Faye neznám, ale s tím Von Hoffmeistrem nemohu souhlasit. Nicméně to nemění nic na zcela přirozené affinitě ultrapravicových nacionalistů ke státu Israel; ten nacism je na tom jen taková zábavná perlička, která by mohla pořádně zamotat hlavu politicky korrektním kommentátorům.

    OdpovědětVymazat
  6. ..že se jedná o vcelku bezvýznamnou frakci, která nezíská výraznější vliv a bude "pravověrnými" umlčena,..
    ?
    samozrejme ze dejiny se neopakuji presne stejne, snad pouze v tom, ze "imperia" vznikaji a zanikaji,
    Jinde se lze docist ze Lisabonska Smlouva neni nic jineho nez
    "Ein Volk, ein Reich, ein Euro",

    "Ein Volk" dnes samozrejme nutno chapat v novodobem multikulti politicky korektnim pohledu, vcetne spolupracujicich mensin, asymilovaneho pracoviteho Cikanskeho ethnika a naplneni vseho po cem se vola, aby EU byla maximalne funkcni..
    Proto "multiVolk" je spravne a politicky korektne, take jedna spolecna mena je spravna. Taktez jedna hlava noveho velkeho multi statu ktera bude Evropu representovat!

    I kdyz pripoustim, ze nekteri bojovnici za Velkou Evropu jako zminovani German neo-Nazis: We're pro-Israel,
    nemusi znit mnohym umirnenym a moudrym ( v CR pry casto modrym)dejinami poucenym, obecne Vam FSEM NovoVelkoEvropanum dost verohodne :-(
    Ale to se casem poda, :-)
    Na zaver nezbyva nez radostne zvolat:
    Za Evropu vetsi a krasnejsi
    "kupredu prava, zpatky ni krok"
    Amen

    OdpovědětVymazat
  7. Citace z toho článku: "That might be disputed by arguing no French author can cast doubt on the kosher version of the Holocaust without running afoul of the [Fabius-]Gayssot Law. It could be pointed out that no one has the right to expect Faye or anyone else to risk jail or heavy fines. My answer would be that Faye could have resorted to the strategy David Duke used in his books, "My Awakening" and "Jewish Supremacism": without explicitly endorsing their revisionist claims, Duke cites several revisionists, gives their arguments, emphasizes the contradictions and inconsistencies in the official version of history, and concludes that the truth could be discovered through debate which the Jewish side stubbornly refuses. This way of going about it seems fully acceptable from an intellectual as well as moral point of view.

    Such a strategy wouldn’t necessarily shield its author from the [Fabius-]Gayssot Law, as shown by the case of Bruno Gollnisch who found himself obliged to pay a heavy fine merely for having expressed doubts as to the historical reality of the gas chambers. An author not prepared to run such a risk is advised to stay away from any discussion of the Jewish question. That way he’ll avoid the risk of prison and fines and also the risk of staining his honor by endorsing a monstrous historical lie."

    OdpovědětVymazat

Kursiva: <i></i>
Tučné písmo: <b></b>
Uvozovky: „“
Odkaz: <a href = ""></a>